AdWords specialist
Hoe scoor jij in Google?

Vul hier de website scan in en ontdek of je website klaar is voor online succes.

Full starFull starFull starFull starHalf star
8.6/10

Op basis van 174 beoordelingen het meest klantgerichte internet marketing bureau bij Feedback Company

AdWords specialist

Wil je met je website in de advertenties van Google komen te staan wanneer men op zoek is naar jouw product of dienst? Dit kan een AdWords specialist voor je regelen!

Een AdWords specialist belangrijk voor je bedrijf. Eerder adverteerden bedrijven veel in kranten en andere niet-digitale media. Tegenwoordig speelt nternet de hoofdrol. 97% van de Nederlandse internetters gebruikt Google als zoekmachine. De zoekresultaten van Google zijn in twee delen te onderscheiden: de linkerkant (SEO) en de advertentiekant (Google adverteren). Het kan soms 6 maanden duren voordat je bovenin de linkerkant van Google staat…

Zoekmachine adverteren met een AdWords specialist werkt binnen 10 minuten

Ben je op zoek naar snel resultaat? Dan is een AdWords specialist iets voor jou. Wanneer we jouw Google advertentiecampagne hebben opgestart, zijn je advertenties binnen 10 minuten te zien. Op deze manier hoef je geen maanden te wachten tot je aan de linkerkant van Google staat, maar heb je direct resultaat.

Een AdWords specialist zorgt voor meer bezoekers en klanten

Wij helpen jou om een goede Google advertentiecampagne op te zetten. We kijken welke zoekwoorden potentie hebben en welke advertentieteksten het meeste rendement opleveren. Je kunt alles aan ons overlaten. Wil je hier zelf meer over weten? We leggen het je graag vrijblijvend uit. De voordelen van een AdWords specialist:

  • Naamsbekendheid vergroten;
  • Hoe hoger je in Google staat, hoe sneller iemand op je website klikt;
  • Hoe meer bezoekers, hoe meer kans op klanten;
  • Door de website klantgericht in te delen nemen bezoekers eerder contact op.

Anderen die gebruik maken van een AdWords specialist

Inmiddels hebben we meer dan 200 projecten in ons portfolio die we hebben voorzien van een succesvolle Google advertentiecampagne.

Ja, ik wil een AdWords specialist!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden specifiek voor jouw bedrijf? We komen graag eens bij je langs om de mogelijkheden te bespreken. Geen verplichtingen, geen kosten, hooguit een bakje koffie.

Hessel
Hessel
Internet Marketeer / Social Media

“Bereik je doelgroep via social media”

Als social media specialist ben ik verantwoordelijk voor diverse advertentie campagnes op verschillende social media kanalen. Dankzij mijn ervaring op dit gebied weet ik precies met welk kanaal we jouw doelgroep het beste kunnen bereiken. Instagram, Facebook en LinkedIn bieden namelijk allemaal hun eigen mogelijkheden.

Zo kan met Facebook en Instagram heel gericht een doelgroep bereikt worden. Hiervoor kijk ik onder meer naar leeftijd, geslacht, locatie, interesses en demografische gegevens. LinkedIn aan de andere kant is erg gericht op het zakelijke netwerk. Dit kanaal biedt veel mogelijkheden om branches te targeten, evenals bedrijven en mensen die een bepaalde functie bekleden.

Ben je benieuwd hoe je jouw doelgroep met social media kunt aanspreken? Neem dan contact op om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken!

Vrijblijvend adviesgesprek
Vraag nu een website scan aan!

8.6/10

Full starFull starFull starFull starHalf star
Meer referenties
The Feedback Company

Onze 174 beoordelingen

8.6Full starFull starFull starFull starHalf star