Hoog in Google, meer bezoekers en meer klanten?

Al 10 jaar de groeipartner voor het MKB. Samen met 30 specialisten helpen wij jou naar een betere online vindbaarheid.

Vraag advies aan Ontvang SEO rapportage

AdWords specialist

AdWords specialist

Wil je met je website in de advertenties van Google komen te staan wanneer men op zoek is naar jouw product of dienst? Dit kan een AdWords specialist voor je regelen!

Een AdWords specialist belangrijk voor je bedrijf. Eerder adverteerden bedrijven veel in kranten en andere niet-digitale media. Tegenwoordig speelt nternet de hoofdrol. 97% van de Nederlandse internetters gebruikt Google als zoekmachine. De zoekresultaten van Google zijn in twee delen te onderscheiden: de linkerkant (SEO) en de advertentiekant (Google adverteren). Het kan soms 6 maanden duren voordat je bovenin de linkerkant van Google staat…

Zoekmachine adverteren met een AdWords specialist werkt binnen 10 minuten

Ben je op zoek naar snel resultaat? Dan is een AdWords specialist iets voor jou. Wanneer we jouw Google advertentiecampagne hebben opgestart, zijn je advertenties binnen 10 minuten te zien. Op deze manier hoef je geen maanden te wachten tot je aan de linkerkant van Google staat, maar heb je direct resultaat.

Een AdWords specialist zorgt voor meer bezoekers en klanten

Wij helpen jou om een goede Google advertentiecampagne op te zetten. We kijken welke zoekwoorden potentie hebben en welke advertentieteksten het meeste rendement opleveren. Je kunt alles aan ons overlaten. Wil je hier zelf meer over weten? We leggen het je graag vrijblijvend uit. De voordelen van een AdWords specialist:

  • Naamsbekendheid vergroten;
  • Hoe hoger je in Google staat, hoe sneller iemand op je website klikt;
  • Hoe meer bezoekers, hoe meer kans op klanten;
  • Door de website klantgericht in te delen nemen bezoekers eerder contact op.

Anderen die gebruik maken van een AdWords specialist

Inmiddels hebben we meer dan 200 projecten in ons portfolio die we hebben voorzien van een succesvolle Google advertentiecampagne.

Ja, ik wil een AdWords specialist!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden specifiek voor jouw bedrijf? We komen graag eens bij je langs om de mogelijkheden te bespreken. Geen verplichtingen, geen kosten, hooguit een bakje koffie.

Hermen
Hermen
Teamleider Internet Marketing

“Inzetten van de juiste middelen”

Als internet marketeer ben ik één van de specialisten die klaar staan om van jouw campagne een succes te maken. Een mix van strategieën uitdenken, en data analyseren maakt elke campagne een uitdaging voor mij. Het is aan ons, internet marketeers, om de online kansen voor onze klanten te ontdekken en daarop in te spelen, door de juiste middelen in te zetten.

Er is niet één techniek of één bepaalde methode die er voor zorgt dat jouw website goed gevonden wordt. Juist de combinatie van verschillende technieken en het inspelen op trends en geanalyseerde data, zorgen voor succes. Wij hebben daarom ook specialisten met verschillende expertisegebieden, die samenwerken en zich maximaal inzetten voor jouw project.

Graag wil ik jou, geheel vrijblijvend, een offerte versturen en bekijken hoe wij jou kunnen helpen.

Vrijblijvend adviesgesprek
seo check

Benieuwd wat online marketing voor jou kan betekenen?

Vul de website scan in en ontdek of je website klaar is voor online succes!

Gratis SEO handboek: Scoren in Google!

Wil jij betere posities in Google, meer website bezoekers en meer aanvragen of bestellingen?

Download het e-book