6 tips voor succesvolle landingspagina’s | Best4u Internet Marketing B.V.

6 tips voor succesvolle landingspagina’s

Bel nu naar (088) 000 85 70 (088) 000 85 70

6 tips voor succesvolle landingspagina’s

landingspagina

Meer bezoekers op je website is één ding, meer waardevolle bezoekers een tweede. Succesvolle landingspagina’s spelen een belangrijke rol in het realiseren van die waardevolle bezoekers op je website, ook wel conversie genoemd. Een landingspagina is de pagina waar jouw websitebezoeker ‘landt’, ofwel binnenkomt, naar aanleiding van een zoekactie, affiliate campagne en andere online marketingactiviteit. Het is daarom belangrijk dat de landingspagina zich op één onderdeel focust en volledig afgestemd is op de online campagne of advertentie waar je bezoeker op geklikt heeft. Door middel van slimme landingspagina’s overtuig je websitebezoekers van jouw product of dienst en zet je hen aan tot actie. Maar hoe richt je zo’n succesvolle landingspagina in? Best4U geeft je 6 praktische en bruikbare tips!

Tip 1: houd het simpel en krachtig

Een gemiddelde bezoeker weet binnen enkele seconden of de landingspagina relevant voor hem of haar is. Het is daarom belangrijk dat de bezoeker in één oogopslag ziet dat hij of zij op de juiste plek is beland. Rommel en ruis zijn je vijand; de meest succesvolle landingspagina’s hebben een simpel, opvallend en navigeerbaar ontwerp. Zorg voor zo min mogelijk afleiding, hierdoor kunnen je bezoekers zich focussen op de belangrijkste call-to-action.

Tip 2: één duidelijke call-to-action

Over die call-to-action gesproken: kies één helder geformuleerde boodschap die aanspoort tot actie. Een goede call-to-action bestaat uit enkele woorden, is actiegericht en heeft een opvallende en afwijkende kleur.

Tip 3: maak het je bezoeker gemakkelijk

Als je wilt dat bezoekers van jouw landingspagina over gaan tot actie, dan moet je het hen natuurlijk zo gemakkelijk mogelijk maken. Sliders, buttons en contactinformatie moeten snel te vinden zijn, maar ook het gebruik van leesbare lettertypes en heldere, to-the-point teksten is van belang.

Tip 4: benadruk de USP’s van jouw aanbod

Alinea’s met teksten over de specifieke, unieke voordelen van jouw product of dienst werken niet op een landingspagina. Toon ze daarom kort en bondig, bijvoorbeeld door middel van vinkjes, bulletpoints of graphics. Ook reviews, testimonials of logo’s kunnen van invloed zijn op het besluit van je bezoeker, dit wekt immers vertrouwen!

Tip 5: meten is weten

Soms kun je wel denken een hele succesvolle landingspagina te hebben ontworpen, maar blijkt deze totaal niet aan te sluiten op de wensen van je bezoekers. Daarom is het belangrijk dat, zodra een landingspagina geïntegreerd wordt, regelmatig te monitoren. User-tests, zoals A/B tests, geven je veel inzicht in hoe je het ontwerp van je landingspagina aan kunt passen voor langdurig succes!

Waarom investeren in internetmarketing

Waarom moet ik investeren in internetmarketing?

Geplaatst op: 4 December 2015 door: Pascal

Internetmarketing, soms ook wel online marketing genoemd , is een begrip wat hedendaags veel voorbij komt op verschillende blogs, televisie programma’s en op social media. Je krijgt dan ook snel een beeld bij het begrip ‘internetmarketing’. Toch klopt dit niet altijd en bestaat er nog te veel onduidelijkheid over dit begrip merken wij bij Best4u. […]

Wat is remarketing

Remarketing in Display en Search

Geplaatst op: 24 November 2015 door: Sander

Een tijdje terug heeft mijn collega Pascal een blog (https://www.best4u.nl/wat-moet-je-weten-over-retargeting/) geschreven over de basistheorieën van Remarketing. In dit tweede blog over Remarketing gaan wij wat dieper in op twee soorten Remarketingcampagnes. Namelijk Remarketing binnen het Google Display Netwerk (GDN) en Remarketing binnen Google Search (RLSA). Ter opfrissing beginnen we met een korte introductie van Remarketing. […]

Doe nu de gratis website scan!

8.7/10

Recente beoordelingen✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Candeas ThuiszorgDe service van Best4u is erg snel, ik ben er blij mee. Ik geef Best4u dan ook een 8 als beoordeling!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Advies Bij SchuldenBest4u heeft drie websites van ons in beheer waarvan de derde nog ontwikkeld wordt. Ook doen ze de internet marketing voor ons. De resultaten zijn goed, de communicatie is fijn, er wordt snel gereageerd als ik vragen heb en er is veel ruimte voor overleg. Het contact met de medewerkers is erg leuk!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪StanFitPTBest4u is servicegericht, duidelijk, meedenkend, toegankelijk en vernieuwend. Ik heb meerdere personen aan de lijn gehad en het contact verloopt met iedereen soepel. Je merkt dat iedereen zijn of haar werk erg leuk vindt!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪FestuniqueBest4u werkt snel en houdt zich aan de afspraken. Wij zijn tevreden met onze nieuwe website!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Nida SangBest4u is in alle opzichten heel klantvriendelijk. Ik heb veel vergelijkingsmateriaal en ervaring in de online wereld dus ik ben daar erg kritisch in. Best4u levert niet alleen een kwaliteitsproduct maar zet ook nog een extra stapje voor de klant. Alle medewerkers zijn heel vriendelijk en staan open voor de klant en voor kritiek!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Mediatorpraktijk Noord NederlandWij zijn heel tevreden over Best4u! De verwachtingen zijn waargemaakt: de online marketing heeft ons als mediatorpraktijk behoorlijk veel werk en ook bekendheid opgeleverd.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Schoonheidsinstituut AllureDe communicatie met Best4u is heel goed. Ook over het werk dat ze leveren ben ik tevreden. Ik heb veel contact met Bas en Jordi en zij nemen altijd de tijd om mijn vragen te beantwoorden en me verder te helpen.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Social DogMijn website werd helaas niet goed gevonden en had/heb zelf te weinig kennis en tijd om hier zelf mee aan de slag te gaan. Na wat zoeken op Google kwam ik bij best4u uit en zij hebben mij geholpen om hoger in google te komen. Het eerste half jaar merkte ik eerst niet zo veel maar daarna werden de resultaten steeds beter. Nu krijg ik ook steeds meer serieuze opdrachten binnen van klussen die ik heel leuk vind om te doen.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Taxi Nijmegen D.T.C.Ik heb voor Best4u gekozen omdat ze zelf goed vindbaar zijn in Google. Ik heb met meerdere partijen samengewerkt maar vaak bleven de resultaten uit. Het werk van best4u is goed en er worden nu wel positieve resultaten behaald.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪De BetonboorderOp dit moment voert Best4u seo voor ons uit. Hierbij geven zij prettig advies en ondersteuning over tactieken. Er wordt goed meegedacht! De resultaten van de campagne zijn prima.Feedback Company
✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪8,6 van 10 op basis van 118 beoordelingen bij Feedback Company
Meer referenties
Bel direct: (088) 000 85 70‬