De beste indeling voor een anchor tekst | Best4u Internet Marketing B.V.

De beste indeling voor een anchor tekst

Bel nu naar (088) 000 85 70 (088) 000 85 70

De beste indeling voor een anchor tekst

Hoog in de ranking van Google

In de wereld van zoekmachines, draait alles om groei. Voornamelijk organische groei. Neemt het aantal links naar jouw website bijvoorbeeld toe en gebeurt dit geleidelijk? Hieruit maakt de zoekmachine op dat je niet gebruik maakt van bijvoorbeeld blackhat technieken om hoger in Google te komen. Google gaat je waarderen.

De algoritme van Google wordt steeds slimmer. Google meet bijvoorbeeld niet alleen de snelheid waarmee jouw linkprofiel zich uitbreidt, maar ook verschillende andere factoren. Eén van die factoren die erg belangrijk is, maar nog vaak over het hoofd wordt gezien is de Anchor tekst.

Het kiezen van de juiste Anchor tekst

De Anchor tekst zijn de zichtbare letters en woorden in een hyperlink. De Anchor tekst is zichtbaar en de URL van de pagina waar deze naar linkt is onzichtbaar. Zoekmachines gebruiken de Anchor tekst om het onderwerp te achterhalen waar de pagina over gaat. Het is daarom ook belangrijk om je Anchor tekst bewust te kiezen. Verwerk bijvoorbeeld de belangrijkste zoekwoorden voor je website in de tekst. Maar let op. Dit is vaak ook het punt waar het fout gaat.

Het continu verwerken van dezelfde zoekwoorden in je Anchor tekst zorgt ervoor dat het voor Google ongeloofwaardig wordt. Want hoe toevallig is het dat iedere gebruiker dezelfde Anchor tekst kiest voor jou website? Iedere gebruiker komt naar jouw website vanuit een andere invalshoek en kiest dus automatisch ook een andere Anchor tekst. Wanneer jouw linkprofiel bestaat uit vele links met dezelfde Anchor tekst, denkt Google dat jij haar probeert te manipuleren.

De optimale Anchor tekst-verdeling

Je wilt graag een optimale Anchor tekst-verdeling, omdat je niet alleen een geleidelijke groei van je linkprofiel wilt nastreven, maar ook een natuurlijke verdeling van Anchor tekst in je links wilt. Er zijn verschillende soorten Anchor teksten en elk soort vertegenwoordigt een bepaald percentage van de links naar je site:

  • Exact Match: ongeveer 10% van je backlinks zou exact overeen moeten komen met het zoekwoord voor je website;
  • Phrase: ongeveer 15% van je Anchor tekst moet naar het exacte zoekwoord ook andere zoekwoorden bevatten;
  • Merknaam of Domein: Ongeveer 20% van je backlinks moet bestaan uit je merknaam of domeinnaam;
  • Branded: ongeveer 5% van je Anchor tekst moet naast je merknaam ook andere woorden bevatten;
  • URL: ongeveer 25% van de Anchor test moet de URL van je website bevatten;
  • Overig: Ongeveer 15% van je Anchor tekst moet willekeurige andere woorden en zoekwoorden bevatten, maar in ieder geval niet het belangrijkste zoekwoord.

Wil je graag hoger scoren in de zoekmachines maar niet getroffen worden door een Google penalty? Wil je graag weten hoe je het beste met Anchor teksten om kan gaan? Twijfel niet en neem contact op met Best4U voor meer informatie.

Waarom investeren in internetmarketing

Waarom moet ik investeren in internetmarketing?

Geplaatst op: 4 December 2015 door: Pascal

Internetmarketing, soms ook wel online marketing genoemd , is een begrip wat hedendaags veel voorbij komt op verschillende blogs, televisie programma’s en op social media. Je krijgt dan ook snel een beeld bij het begrip ‘internetmarketing’. Toch klopt dit niet altijd en bestaat er nog te veel onduidelijkheid over dit begrip merken wij bij Best4u. […]

Wat is remarketing

Remarketing in Display en Search

Geplaatst op: 24 November 2015 door: Sander

Een tijdje terug heeft mijn collega Pascal een blog (https://www.best4u.nl/wat-moet-je-weten-over-retargeting/) geschreven over de basistheorieën van Remarketing. In dit tweede blog over Remarketing gaan wij wat dieper in op twee soorten Remarketingcampagnes. Namelijk Remarketing binnen het Google Display Netwerk (GDN) en Remarketing binnen Google Search (RLSA). Ter opfrissing beginnen we met een korte introductie van Remarketing. […]

Doe nu de gratis website scan!

8.7/10

Recente beoordelingen✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Candeas ThuiszorgDe service van Best4u is erg snel, ik ben er blij mee. Ik geef Best4u dan ook een 8 als beoordeling!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Advies Bij SchuldenBest4u heeft drie websites van ons in beheer waarvan de derde nog ontwikkeld wordt. Ook doen ze de internet marketing voor ons. De resultaten zijn goed, de communicatie is fijn, er wordt snel gereageerd als ik vragen heb en er is veel ruimte voor overleg. Het contact met de medewerkers is erg leuk!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪StanFitPTBest4u is servicegericht, duidelijk, meedenkend, toegankelijk en vernieuwend. Ik heb meerdere personen aan de lijn gehad en het contact verloopt met iedereen soepel. Je merkt dat iedereen zijn of haar werk erg leuk vindt!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪FestuniqueBest4u werkt snel en houdt zich aan de afspraken. Wij zijn tevreden met onze nieuwe website!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Nida SangBest4u is in alle opzichten heel klantvriendelijk. Ik heb veel vergelijkingsmateriaal en ervaring in de online wereld dus ik ben daar erg kritisch in. Best4u levert niet alleen een kwaliteitsproduct maar zet ook nog een extra stapje voor de klant. Alle medewerkers zijn heel vriendelijk en staan open voor de klant en voor kritiek!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Mediatorpraktijk Noord NederlandWij zijn heel tevreden over Best4u! De verwachtingen zijn waargemaakt: de online marketing heeft ons als mediatorpraktijk behoorlijk veel werk en ook bekendheid opgeleverd.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Schoonheidsinstituut AllureDe communicatie met Best4u is heel goed. Ook over het werk dat ze leveren ben ik tevreden. Ik heb veel contact met Bas en Jordi en zij nemen altijd de tijd om mijn vragen te beantwoorden en me verder te helpen.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Social DogMijn website werd helaas niet goed gevonden en had/heb zelf te weinig kennis en tijd om hier zelf mee aan de slag te gaan. Na wat zoeken op Google kwam ik bij best4u uit en zij hebben mij geholpen om hoger in google te komen. Het eerste half jaar merkte ik eerst niet zo veel maar daarna werden de resultaten steeds beter. Nu krijg ik ook steeds meer serieuze opdrachten binnen van klussen die ik heel leuk vind om te doen.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Taxi Nijmegen D.T.C.Ik heb voor Best4u gekozen omdat ze zelf goed vindbaar zijn in Google. Ik heb met meerdere partijen samengewerkt maar vaak bleven de resultaten uit. Het werk van best4u is goed en er worden nu wel positieve resultaten behaald.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪De BetonboorderOp dit moment voert Best4u seo voor ons uit. Hierbij geven zij prettig advies en ondersteuning over tactieken. Er wordt goed meegedacht! De resultaten van de campagne zijn prima.Feedback Company
✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪8,6 van 10 op basis van 118 beoordelingen bij Feedback Company
Meer referenties
Bel direct: (088) 000 85 70‬