Google Adwords: wat is dat? | Best4u Internet Marketing B.V.

Google Adwords: wat is dat?

Bel nu naar (088) 000 85 70 (088) 000 85 70

Google Adwords: wat is dat?

google-adwords Google Adwords ie een advertentieprogramma van Google. Met Google Adwords kan je adverteren in de zoekresultaten van Google. Voor jouw advertentie kies je een zoekopdracht waarbij deze wordt getoond.

Adverteren op zoekwoorden

Je betaalt per klik op je advertentie. Bij Google Adwords adverteer je op zoekwoorden, ook wel keywords genoemd. Het zijn woorden of woordcombinaties die de gebruikers van Google intypen om iets op te zoeken. Iemand zoekt op een bepaalde zoekterm en vervolgens wordt jouw advertentie getoond aan de rechterkant van de pagina. Wanneer de bezoeker van Google op jouw advertentie klikt, betaal je daar een bedrag voor. De prijzen voor het adverteren verschillen nogal per zoekwoord. Woorden zoals ‘verzekering’ en ‘lening’ zijn de duurste woorden. De prijzen zijn dan rond de €15 per klik.

Zorg voor een goede kwaliteitsscore

Google Adwords kan ervoor zorgen dat je binnen een paar minuten bovenaan in de zoekresultaten kunt komen. Wel moet je letten op dat jouw website voldoet aan de eisen van zoekmachine optimalisatie. Google beoordeeld jouw zoekwoorden in het zoeknetwerk met een bepaalde score, dit is de kwaliteitsscore. Scoor je boven de 7, dan wordt je beloond en hoef je per klik minder te betalen. Om aan deze eisen te voldoen moet de advertentie aansluiten bij de content van jouw advertentie. Daarnaast kijkt Google of de bezoekers van de advertentie snel jouw website weer verlaat. Ben jij relevant en lever je goede kwaliteit, dan betaal je minder. Zo eenvoudig is het!

Stel je eigen budget in

Wanneer je een account hebt aangemaakt en krediet hebt toegevoegd, kan je het budget bepalen. Je kan kiezen voor kosten per klik of bijvoorbeeld een dagbudget. Wanneer je dit laatste hebt ingesteld, dan worden je advertenties uitgezet als het dagbudget is bereikt. Op deze manier heb je zelf in de hand hoeveel geld je uitgeeft. Je hebt altijd de mogelijkheid om dit weer aan te passen!

Google Adwords: een studie op zich

Hoewel het vrij makkelijk is om een advertentie te plaatsen, is het toch moeilijk om er goede resultaten mee te halen. Google Adwords is dan ook een studie op zich. Wanneer je niet goed met Google Adwords omgaat, kan dit je erg veel geld kosten. Het is niet zomaar iets wat je in een middagje doet, het biedt vele mogelijkheden. Verdiep je er goed in en loop niet direct te hard van stapel.

Waarom investeren in internetmarketing

Waarom moet ik investeren in internetmarketing?

Geplaatst op: 4 December 2015 door: Pascal

Internetmarketing, soms ook wel online marketing genoemd , is een begrip wat hedendaags veel voorbij komt op verschillende blogs, televisie programma’s en op social media. Je krijgt dan ook snel een beeld bij het begrip ‘internetmarketing’. Toch klopt dit niet altijd en bestaat er nog te veel onduidelijkheid over dit begrip merken wij bij Best4u. […]

Wat is remarketing

Remarketing in Display en Search

Geplaatst op: 24 November 2015 door: Sander

Een tijdje terug heeft mijn collega Pascal een blog (https://www.best4u.nl/wat-moet-je-weten-over-retargeting/) geschreven over de basistheorieën van Remarketing. In dit tweede blog over Remarketing gaan wij wat dieper in op twee soorten Remarketingcampagnes. Namelijk Remarketing binnen het Google Display Netwerk (GDN) en Remarketing binnen Google Search (RLSA). Ter opfrissing beginnen we met een korte introductie van Remarketing. […]

Doe nu de gratis website scan!

8.7/10

Recente beoordelingen✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Candeas ThuiszorgDe service van Best4u is erg snel, ik ben er blij mee. Ik geef Best4u dan ook een 8 als beoordeling!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Advies Bij SchuldenBest4u heeft drie websites van ons in beheer waarvan de derde nog ontwikkeld wordt. Ook doen ze de internet marketing voor ons. De resultaten zijn goed, de communicatie is fijn, er wordt snel gereageerd als ik vragen heb en er is veel ruimte voor overleg. Het contact met de medewerkers is erg leuk!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪StanFitPTBest4u is servicegericht, duidelijk, meedenkend, toegankelijk en vernieuwend. Ik heb meerdere personen aan de lijn gehad en het contact verloopt met iedereen soepel. Je merkt dat iedereen zijn of haar werk erg leuk vindt!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪FestuniqueBest4u werkt snel en houdt zich aan de afspraken. Wij zijn tevreden met onze nieuwe website!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Nida SangBest4u is in alle opzichten heel klantvriendelijk. Ik heb veel vergelijkingsmateriaal en ervaring in de online wereld dus ik ben daar erg kritisch in. Best4u levert niet alleen een kwaliteitsproduct maar zet ook nog een extra stapje voor de klant. Alle medewerkers zijn heel vriendelijk en staan open voor de klant en voor kritiek!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Mediatorpraktijk Noord NederlandWij zijn heel tevreden over Best4u! De verwachtingen zijn waargemaakt: de online marketing heeft ons als mediatorpraktijk behoorlijk veel werk en ook bekendheid opgeleverd.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Schoonheidsinstituut AllureDe communicatie met Best4u is heel goed. Ook over het werk dat ze leveren ben ik tevreden. Ik heb veel contact met Bas en Jordi en zij nemen altijd de tijd om mijn vragen te beantwoorden en me verder te helpen.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Social DogMijn website werd helaas niet goed gevonden en had/heb zelf te weinig kennis en tijd om hier zelf mee aan de slag te gaan. Na wat zoeken op Google kwam ik bij best4u uit en zij hebben mij geholpen om hoger in google te komen. Het eerste half jaar merkte ik eerst niet zo veel maar daarna werden de resultaten steeds beter. Nu krijg ik ook steeds meer serieuze opdrachten binnen van klussen die ik heel leuk vind om te doen.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Taxi Nijmegen D.T.C.Ik heb voor Best4u gekozen omdat ze zelf goed vindbaar zijn in Google. Ik heb met meerdere partijen samengewerkt maar vaak bleven de resultaten uit. Het werk van best4u is goed en er worden nu wel positieve resultaten behaald.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪De BetonboorderOp dit moment voert Best4u seo voor ons uit. Hierbij geven zij prettig advies en ondersteuning over tactieken. Er wordt goed meegedacht! De resultaten van de campagne zijn prima.Feedback Company
✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪8,6 van 10 op basis van 118 beoordelingen bij Feedback Company
Meer referenties
Bel direct: (088) 000 85 70‬