Linkbuilding: wat houdt dat eigenlijk in | Best4u Internet Marketing B.V.

Linkbuilding: wat houdt dat eigenlijk in

Bel nu naar (088) 000 85 70 (088) 000 85 70

Linkbuilding: wat houdt dat eigenlijk in?

interne-linkbuildingJe hebt er vast al eens van gehoord, linkbuilding. Wanneer je met jouw website hoog wilt scoren in Google, is dit een belangrijk aspect. Linkbuilding is namelijk een onderdeel van zoekmachine optimalisatie.

Een methode om websites hoger in Google te krijgen

Je hebt twee soorten linkbuilding: intern en extern. Het is belangrijk om de bezoekers van jouw website goed te navigeren door de website heen. Dit is interne linkbuilding. Je moet makkelijk van pagina kunnen switchen en snel weer terug naar de homepagina kunnen. Daarnaast kan je door middel van interne linkbuilding waarde toekennen aan bepaalde pagina’s. Is de contactpagina het belangrijkste op jouw website? Plaats linkjes naar de contactpagina op de onderliggende pagina’s. Google pikt dit signaal op en zal meer waarde toekennen aan de contactpagina.

Naast interne linkbuilding heb je ook nog externe linkbuilding. Hierbij gaat het om de linkjes die naar de website verwijzen. Vaak wordt gedacht dat hoe meer linkjes er zijn naar jouw website, hoe beter dit is voor de zoekmachine optimalisatie. Dit klopt niet helemaal. Google kijkt namelijk ook naar de kwaliteit. Hoe hoger de kwaliteit van de website is, hoe waardevoller dit is voor Google.

Ben je van plan om actief bezig te gaan met linkbuilding? Het klinkt allemaal heel makkelijk, maar hoe kom je nou eigenlijk aan al die links? Hierbij een aantal tips die je kan gebruiken als het gaat om linkbuilding.

TIP 1. Werk samen met partners

Binnen veel organisaties wordt er samengewerkt met partners. Vraag aan deze partners of ze de linkjes van jouw website op hun site willen plaatsen. Dit is een eenvoudige manier om linkjes naar jouw website te krijgen.

TIP 2. Ga aan de slag met bloggen

In 2016 mag een blog niet meer op een website. Andere sites kunnen verwijzen naar de website waar de blog op staat en ook kan de blog worden gedeeld op social media. Elk linkje naar de website is er weer één.

TIP 3. Meld je aan bij startpagina’s

Op het internet zijn erg veel startpagina’s te vinden. Meld je website aan bij relevante startpagina’s. Vaak kan dit gratis en kwalitatief goede startpagina’s krijgen veel waarde van Google. Een makkelijke manier om te linkbuilen.

Hulp nodig bij linkbuilden?

Heb je nog nooit aan linkbuilding gedaan? Dan wordt het de hoogste tijd om hiermee te starten. Neem gerust contact op met Best4u voor meer informatie of hulp bij linkbuilding en scoor hoog in Google.

Waarom investeren in internetmarketing

Waarom moet ik investeren in internetmarketing?

Geplaatst op: 4 December 2015 door: Pascal

Internetmarketing, soms ook wel online marketing genoemd , is een begrip wat hedendaags veel voorbij komt op verschillende blogs, televisie programma’s en op social media. Je krijgt dan ook snel een beeld bij het begrip ‘internetmarketing’. Toch klopt dit niet altijd en bestaat er nog te veel onduidelijkheid over dit begrip merken wij bij Best4u. […]

Wat is remarketing

Remarketing in Display en Search

Geplaatst op: 24 November 2015 door: Sander

Een tijdje terug heeft mijn collega Pascal een blog (https://www.best4u.nl/wat-moet-je-weten-over-retargeting/) geschreven over de basistheorieën van Remarketing. In dit tweede blog over Remarketing gaan wij wat dieper in op twee soorten Remarketingcampagnes. Namelijk Remarketing binnen het Google Display Netwerk (GDN) en Remarketing binnen Google Search (RLSA). Ter opfrissing beginnen we met een korte introductie van Remarketing. […]

Doe nu de gratis website scan!

8.7/10

Recente beoordelingen✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Candeas ThuiszorgDe service van Best4u is erg snel, ik ben er blij mee. Ik geef Best4u dan ook een 8 als beoordeling!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Advies Bij SchuldenBest4u heeft drie websites van ons in beheer waarvan de derde nog ontwikkeld wordt. Ook doen ze de internet marketing voor ons. De resultaten zijn goed, de communicatie is fijn, er wordt snel gereageerd als ik vragen heb en er is veel ruimte voor overleg. Het contact met de medewerkers is erg leuk!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪StanFitPTBest4u is servicegericht, duidelijk, meedenkend, toegankelijk en vernieuwend. Ik heb meerdere personen aan de lijn gehad en het contact verloopt met iedereen soepel. Je merkt dat iedereen zijn of haar werk erg leuk vindt!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪FestuniqueBest4u werkt snel en houdt zich aan de afspraken. Wij zijn tevreden met onze nieuwe website!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Nida SangBest4u is in alle opzichten heel klantvriendelijk. Ik heb veel vergelijkingsmateriaal en ervaring in de online wereld dus ik ben daar erg kritisch in. Best4u levert niet alleen een kwaliteitsproduct maar zet ook nog een extra stapje voor de klant. Alle medewerkers zijn heel vriendelijk en staan open voor de klant en voor kritiek!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Mediatorpraktijk Noord NederlandWij zijn heel tevreden over Best4u! De verwachtingen zijn waargemaakt: de online marketing heeft ons als mediatorpraktijk behoorlijk veel werk en ook bekendheid opgeleverd.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Schoonheidsinstituut AllureDe communicatie met Best4u is heel goed. Ook over het werk dat ze leveren ben ik tevreden. Ik heb veel contact met Bas en Jordi en zij nemen altijd de tijd om mijn vragen te beantwoorden en me verder te helpen.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Social DogMijn website werd helaas niet goed gevonden en had/heb zelf te weinig kennis en tijd om hier zelf mee aan de slag te gaan. Na wat zoeken op Google kwam ik bij best4u uit en zij hebben mij geholpen om hoger in google te komen. Het eerste half jaar merkte ik eerst niet zo veel maar daarna werden de resultaten steeds beter. Nu krijg ik ook steeds meer serieuze opdrachten binnen van klussen die ik heel leuk vind om te doen.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Taxi Nijmegen D.T.C.Ik heb voor Best4u gekozen omdat ze zelf goed vindbaar zijn in Google. Ik heb met meerdere partijen samengewerkt maar vaak bleven de resultaten uit. Het werk van best4u is goed en er worden nu wel positieve resultaten behaald.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪De BetonboorderOp dit moment voert Best4u seo voor ons uit. Hierbij geven zij prettig advies en ondersteuning over tactieken. Er wordt goed meegedacht! De resultaten van de campagne zijn prima.Feedback Company
✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪8,6 van 10 op basis van 118 beoordelingen bij Feedback Company
Meer referenties
Bel direct: (088) 000 85 70‬