Ranktracker | Best4u Internet Marketing B.V.

Ranktracker

Bel nu naar (088) 000 85 70 (088) 000 85 70

Waarom het gebruik van Rank Tracker handig is

rt-box-bigWanneer je één of meerdere websites in beheer hebt, is het handig om te kunnen achterhalen welke artikelen voor veel verkeer zorgen en bij welke artikelen dit verkeer uitblijft. Wanneer je inzicht hebt in deze gegevens kun je de artikelen nog beter optimaliseren zodat deze hoger in zoekmachines zullen verschijnen. Een handig programma hiervoor is Rank Tracker.

Wat is Rank Tracker?

Rank Tracker is het middel om de ranking van je website(s) op bepaalde zoekwoorden bij e houden. Rank Tracker haalt deze gegevens uit de zoekresultaten via je eigen verbinding. Zo kun jij hier vervolgens de content op je website(s) op aanpassen, wanneer dat nodig is.

Functies van Rank Tracker

De mogelijkheden in het gebruik van Rank Tracker zijn groot. Naast het laten bijhouden van de ranking van je website op bepaalde zoekwoorden, heeft Rank Tracker meer handige functies, zoals:

  • Je kunt zelf bepalen hoe diep je de zoekresultaten wilt controleren. Standaard wordt de top 100 doorzocht, maar je kunt dit zelf aanpassen tussen 10 en 1000.
  • Je kunt zoveel keywords voor je website(s) bijhouden als je wilt én dat geheel gratis.
  • Je kunt Rank Tracker ook gebruiken voor vele zoekmachines, óók voor zoekmachines van andere landen

Na de analyse kun je met Rank Tracker een duidelijk overzicht van de verzamelde data bekijken die je weer kunt sorteren op bijvoorbeeld ranking of keywords. Tevens heb je de mogelijkheid om de resultaten te filteren, zodat je alleen de informatie in het overzicht hebt staan die relevant zijn voor jou.

Pluspunten van Rank Tracker

Het leuke aan Rank Tracker is, dat je door middel van een grafiek kunt zien hoe je na verloop van tijd scoort op bepaalde zoekwoorden. Zo kun je precies volgen of dit verbetert of dat je juist verder wegzakt in de zoekresultaten. Andere voordelen van Rank Tracker, zijn onder andere:

  • Je kunt Rank Tracker zijn werk laten doen op de automatische piloot, bijvoorbeeld eenmalig, dagelijks, wekelijks of maandelijks. Het nadeel hiervan is wél dat het alleen werkt wanneer je de computer aan staat.
  • Je kunt zoeken naar nieuwe keywords die relevant zijn voor jouw website(s), zodat je deze in de toekomst kunt inzetten.
  • Je kunt per keyword zien wat de moeilijkheidsgraad van het keyword is. Deze wordt bepaald door verschillende factoren zoals links naar pagina/domein, content optimalisatie, social shares, alexa rank en meer.
  • Bekijk eenvoudig hoe vaak per maand mensen op een bepaald keyword zoeken en hoeveel competitie er is.

Wat helemaal handig is, is dat je in de betaalde versie van Rank Tracker (Enterprise) zelfs de mogelijkheid hebt om rapporten uit te laten draaien van de verzamelde gegevens.

Handige tool met veel mogelijkheden

Rank Tracker is een tool met ongekende mogelijkheden die je de kans geeft om volledig inzicht te krijgen in de ranking van jouw website(s) met betrekking tot de zoekwoorden. Het mooie eraan is dat Rank Tracker in verschillende versies verkrijgbaar is: van gratis tot versies voor SEO bedrijven.

Waarom investeren in internetmarketing

Waarom moet ik investeren in internetmarketing?

Geplaatst op: 4 December 2015 door: Pascal

Internetmarketing, soms ook wel online marketing genoemd , is een begrip wat hedendaags veel voorbij komt op verschillende blogs, televisie programma’s en op social media. Je krijgt dan ook snel een beeld bij het begrip ‘internetmarketing’. Toch klopt dit niet altijd en bestaat er nog te veel onduidelijkheid over dit begrip merken wij bij Best4u. […]

Wat is remarketing

Remarketing in Display en Search

Geplaatst op: 24 November 2015 door: Sander

Een tijdje terug heeft mijn collega Pascal een blog (https://www.best4u.nl/wat-moet-je-weten-over-retargeting/) geschreven over de basistheorieën van Remarketing. In dit tweede blog over Remarketing gaan wij wat dieper in op twee soorten Remarketingcampagnes. Namelijk Remarketing binnen het Google Display Netwerk (GDN) en Remarketing binnen Google Search (RLSA). Ter opfrissing beginnen we met een korte introductie van Remarketing. […]

Doe nu de gratis website scan!

8.7/10

Recente beoordelingen✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Candeas ThuiszorgDe service van Best4u is erg snel, ik ben er blij mee. Ik geef Best4u dan ook een 8 als beoordeling!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Advies Bij SchuldenBest4u heeft drie websites van ons in beheer waarvan de derde nog ontwikkeld wordt. Ook doen ze de internet marketing voor ons. De resultaten zijn goed, de communicatie is fijn, er wordt snel gereageerd als ik vragen heb en er is veel ruimte voor overleg. Het contact met de medewerkers is erg leuk!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪StanFitPTBest4u is servicegericht, duidelijk, meedenkend, toegankelijk en vernieuwend. Ik heb meerdere personen aan de lijn gehad en het contact verloopt met iedereen soepel. Je merkt dat iedereen zijn of haar werk erg leuk vindt!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪FestuniqueBest4u werkt snel en houdt zich aan de afspraken. Wij zijn tevreden met onze nieuwe website!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Nida SangBest4u is in alle opzichten heel klantvriendelijk. Ik heb veel vergelijkingsmateriaal en ervaring in de online wereld dus ik ben daar erg kritisch in. Best4u levert niet alleen een kwaliteitsproduct maar zet ook nog een extra stapje voor de klant. Alle medewerkers zijn heel vriendelijk en staan open voor de klant en voor kritiek!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Mediatorpraktijk Noord NederlandWij zijn heel tevreden over Best4u! De verwachtingen zijn waargemaakt: de online marketing heeft ons als mediatorpraktijk behoorlijk veel werk en ook bekendheid opgeleverd.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Schoonheidsinstituut AllureDe communicatie met Best4u is heel goed. Ook over het werk dat ze leveren ben ik tevreden. Ik heb veel contact met Bas en Jordi en zij nemen altijd de tijd om mijn vragen te beantwoorden en me verder te helpen.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Social DogMijn website werd helaas niet goed gevonden en had/heb zelf te weinig kennis en tijd om hier zelf mee aan de slag te gaan. Na wat zoeken op Google kwam ik bij best4u uit en zij hebben mij geholpen om hoger in google te komen. Het eerste half jaar merkte ik eerst niet zo veel maar daarna werden de resultaten steeds beter. Nu krijg ik ook steeds meer serieuze opdrachten binnen van klussen die ik heel leuk vind om te doen.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Taxi Nijmegen D.T.C.Ik heb voor Best4u gekozen omdat ze zelf goed vindbaar zijn in Google. Ik heb met meerdere partijen samengewerkt maar vaak bleven de resultaten uit. Het werk van best4u is goed en er worden nu wel positieve resultaten behaald.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪De BetonboorderOp dit moment voert Best4u seo voor ons uit. Hierbij geven zij prettig advies en ondersteuning over tactieken. Er wordt goed meegedacht! De resultaten van de campagne zijn prima.Feedback Company
✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪8,6 van 10 op basis van 118 beoordelingen bij Feedback Company
Meer referenties
Bel direct: (088) 000 85 70‬