Wat is domain authority? | Best4u Internet Marketing B.V.

Wat is domain authority?

Bel nu naar (088) 000 85 70 (088) 000 85 70

WAT IS DOMAIN AUTHORITY?

domain-authorityDomain Authority is een waarde tussen 0 en 100 die zoekmachines aan jouw website geven. Door deze waarde krijgt jouw website een bepaalde positie in de zoekresultaten. Het verhogen van de Domain Authority zorgt ervoor dat de kans groter wordt dat je hoog in de zoekresultaten van bijvoorbeeld Google verschijnt. Maar hoe zorg je ervoor dat je de Domain Authority van je website verhoogt?

Deel je website gestructureerd in

Als eerst is het belangrijk dat je de structuur en indeling van je website optimaliseert. De eenvoudigste, maar cruciale, manier om je Domain Authority te verhogen. Een praktische website waar de bezoeker centraal staat, scoort vaak hoog in zoekmachines. Zo kan je kiezen voor een gebruiksvriendelijke websitestructuur en zorg je ervoor dat je tekstlinks gebruikt met een duidelijke omschrijving. Plaats niet te veel links op één pagina, maak een gebruiksvriendelijk site map en zorg voor een snelle laadtijd. Zorg er ook voor dat je website mobielvriendelijk is.

Zorg voor relevante content

Kwaliteit gaat altijd boven kwantiteit als het gaat om content. Twee alinea’s met sterke content die uniek is, scoren veel hoger dan vele landingspagina’s met teksten die niets zeggen. Produceer dan ook altijd iets wat volledig uniek is en schrijf teksten die zich op één gedetailleerd onderwerp richten. Deel daarnaast je content op verschillende sociale mediakanalen en maak gebruik van een e-mailnieuwsbrief. Update ook regelmatige je content.

Gebruik social media

Het is belangrijk om traffic te generen en social media is één van de belangrijkste manieren om dit te doen. Wel is het belangrijk om een doordachte social media strategie in te zetten waarmee je mensen naar je website toetrekt. Maak gebruik van verschillende social media netwerken en plaats content die is afgestemd op het netwerk. Zorg voor mooie afbeeldingen en foutloze teksten en integreer de social media buttons in je eigen content.

Maak gewoon van influencers

Zorg ervoor dat je een goede relatie opbouwt met mensen die invloed hebben in jouw vakgebied. Influencers die jouw merk kunnen waarderen, zullen sneller content delen van je website. En inkomende links zorgen voor een hogere waardering in zoekresultaten. Reageer op deze influencers via reactiemogelijkheden of social media en laat duidelijk merken dat je content van influencers waardeert. Vraag hen feedback op je eigen content en help andere mensen zonder direct iets terug te verwachten.

Wil je graag meer weten over Domain Authority of zoek je hulp bij het verbeteren van je SEO? Neem gerust contact op met Best4U voor meer informatie.

Waarom investeren in internetmarketing

Waarom moet ik investeren in internetmarketing?

Geplaatst op: 4 December 2015 door: Pascal

Internetmarketing, soms ook wel online marketing genoemd , is een begrip wat hedendaags veel voorbij komt op verschillende blogs, televisie programma’s en op social media. Je krijgt dan ook snel een beeld bij het begrip ‘internetmarketing’. Toch klopt dit niet altijd en bestaat er nog te veel onduidelijkheid over dit begrip merken wij bij Best4u. […]

Wat is remarketing

Remarketing in Display en Search

Geplaatst op: 24 November 2015 door: Sander

Een tijdje terug heeft mijn collega Pascal een blog (https://www.best4u.nl/wat-moet-je-weten-over-retargeting/) geschreven over de basistheorieën van Remarketing. In dit tweede blog over Remarketing gaan wij wat dieper in op twee soorten Remarketingcampagnes. Namelijk Remarketing binnen het Google Display Netwerk (GDN) en Remarketing binnen Google Search (RLSA). Ter opfrissing beginnen we met een korte introductie van Remarketing. […]

Doe nu de gratis website scan!

8.7/10

Recente beoordelingen✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Candeas ThuiszorgDe service van Best4u is erg snel, ik ben er blij mee. Ik geef Best4u dan ook een 8 als beoordeling!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Advies Bij SchuldenBest4u heeft drie websites van ons in beheer waarvan de derde nog ontwikkeld wordt. Ook doen ze de internet marketing voor ons. De resultaten zijn goed, de communicatie is fijn, er wordt snel gereageerd als ik vragen heb en er is veel ruimte voor overleg. Het contact met de medewerkers is erg leuk!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪StanFitPTBest4u is servicegericht, duidelijk, meedenkend, toegankelijk en vernieuwend. Ik heb meerdere personen aan de lijn gehad en het contact verloopt met iedereen soepel. Je merkt dat iedereen zijn of haar werk erg leuk vindt!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪FestuniqueBest4u werkt snel en houdt zich aan de afspraken. Wij zijn tevreden met onze nieuwe website!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Nida SangBest4u is in alle opzichten heel klantvriendelijk. Ik heb veel vergelijkingsmateriaal en ervaring in de online wereld dus ik ben daar erg kritisch in. Best4u levert niet alleen een kwaliteitsproduct maar zet ook nog een extra stapje voor de klant. Alle medewerkers zijn heel vriendelijk en staan open voor de klant en voor kritiek!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Mediatorpraktijk Noord NederlandWij zijn heel tevreden over Best4u! De verwachtingen zijn waargemaakt: de online marketing heeft ons als mediatorpraktijk behoorlijk veel werk en ook bekendheid opgeleverd.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Schoonheidsinstituut AllureDe communicatie met Best4u is heel goed. Ook over het werk dat ze leveren ben ik tevreden. Ik heb veel contact met Bas en Jordi en zij nemen altijd de tijd om mijn vragen te beantwoorden en me verder te helpen.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Social DogMijn website werd helaas niet goed gevonden en had/heb zelf te weinig kennis en tijd om hier zelf mee aan de slag te gaan. Na wat zoeken op Google kwam ik bij best4u uit en zij hebben mij geholpen om hoger in google te komen. Het eerste half jaar merkte ik eerst niet zo veel maar daarna werden de resultaten steeds beter. Nu krijg ik ook steeds meer serieuze opdrachten binnen van klussen die ik heel leuk vind om te doen.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Taxi Nijmegen D.T.C.Ik heb voor Best4u gekozen omdat ze zelf goed vindbaar zijn in Google. Ik heb met meerdere partijen samengewerkt maar vaak bleven de resultaten uit. Het werk van best4u is goed en er worden nu wel positieve resultaten behaald.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪De BetonboorderOp dit moment voert Best4u seo voor ons uit. Hierbij geven zij prettig advies en ondersteuning over tactieken. Er wordt goed meegedacht! De resultaten van de campagne zijn prima.Feedback Company
✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪8,6 van 10 op basis van 118 beoordelingen bij Feedback Company
Meer referenties
Bel direct: (088) 000 85 70‬