Wat is google penalty? | Best4u Internet Marketing B.V.

Wat is google penalty?

Bel nu naar (088) 000 85 70 (088) 000 85 70

Wat is google Penalty

penaltyGoogle penalty is een term die vaak gebruikt wordt in de zoekmachine optimalisatie. Eigenlijk wordt je gewoon gestraft door Google, als een penalty in de sportwereld. Bij een overtreding wordt er een penalty uitgedeeld aan de tegenpartij. Wil je jouw website optimaliseren? Zorg ervoor dat je zeker geen Google penalty krijgt! Wat gebeurt er precies bij een Google penalty en hoe voorkom je zo’n penalty?

Wat is de straf van Google?

De straf die je krijgt is dat jouw pagina lager in de ranking komt van de zoekresultaten of erger nog, dat jouw pagina helemaal niet meer wordt getoond in de zoekresultaten. Dit heeft te maken met de overtreding die je hebt gemaakt. Het is daarom van belang om snel te handelen als je een Google penalty hebt gekregen. Verbeter snel jouw website op de punten waarop je bent gestraft, zodat Google je pagina opnieuw kan indexeren en jij weer zichtbaar wordt door de bezoekers van de zoekmachine.

Voorkom een Google Penalty

Er zijn een aantal aspecten op SEO gebied waardoor je sneller kans maakt om een Google penalty te krijgen. Dit wil je natuurlijk voorkomen. Schrijf daarom ook altijd de teksten voor je bezoekers en niet voor de zoekmachine. Voorkom black hat SEO. Gebruik kwalitatief goede links en creëer geen duplicate content. Houd je aan de richtlijnen voor webmasters die Google heeft gemaakt.

Voorbeelden die leiden tot een Google Penalty

Wanneer jouw website in een korte tijd vaal backlinks krijgt vanaf domeinen die niks te maken hebben met je website, kan dit leiden tot een penalty. Het kopen van links valt hier bijvoorbeeld onder. Google verbiedt dit.
Een andere truc die vroeger veel werd gebruikt is het plaatsen van verborgen teksten op de website. De teksten zijn niet zichtbaar, maar er is wel een broncode. Deze zijn alleen bedoeld voor zoekmachines en dat laat google niet toe.
Zoals eerder aangegeven, schrijft teksten op je website niet puur voor zoekmachines. Schrijf de teksten voor bezoekers, terwijl je in je achterhoofd rekening houdt met SEO. Wanneer je een tekst volstopt met SEO-zoektermen, zal dit bestraft worden door Google.

Google heeft onwijs veel redenen om een Google penalty uit te delen. Deze staan allemaal beschreven in de richtlijnen van Google. Lees deze door en ontdek aan welke richtlijnen je website moet voldoen.

Wil je graag hoger scoren in de zoekmachines maar niet getroffen worden door een Google penalty? Of heeft u vragen over dit begrip? Twijfel niet en neem contact op met Best4U voor meer informatie.

Waarom investeren in internetmarketing

Waarom moet ik investeren in internetmarketing?

Geplaatst op: 4 December 2015 door: Pascal

Internetmarketing, soms ook wel online marketing genoemd , is een begrip wat hedendaags veel voorbij komt op verschillende blogs, televisie programma’s en op social media. Je krijgt dan ook snel een beeld bij het begrip ‘internetmarketing’. Toch klopt dit niet altijd en bestaat er nog te veel onduidelijkheid over dit begrip merken wij bij Best4u. […]

Wat is remarketing

Remarketing in Display en Search

Geplaatst op: 24 November 2015 door: Sander

Een tijdje terug heeft mijn collega Pascal een blog (https://www.best4u.nl/wat-moet-je-weten-over-retargeting/) geschreven over de basistheorieën van Remarketing. In dit tweede blog over Remarketing gaan wij wat dieper in op twee soorten Remarketingcampagnes. Namelijk Remarketing binnen het Google Display Netwerk (GDN) en Remarketing binnen Google Search (RLSA). Ter opfrissing beginnen we met een korte introductie van Remarketing. […]

Doe nu de gratis website scan!

8.7/10

Recente beoordelingen✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Candeas ThuiszorgDe service van Best4u is erg snel, ik ben er blij mee. Ik geef Best4u dan ook een 8 als beoordeling!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Advies Bij SchuldenBest4u heeft drie websites van ons in beheer waarvan de derde nog ontwikkeld wordt. Ook doen ze de internet marketing voor ons. De resultaten zijn goed, de communicatie is fijn, er wordt snel gereageerd als ik vragen heb en er is veel ruimte voor overleg. Het contact met de medewerkers is erg leuk!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪StanFitPTBest4u is servicegericht, duidelijk, meedenkend, toegankelijk en vernieuwend. Ik heb meerdere personen aan de lijn gehad en het contact verloopt met iedereen soepel. Je merkt dat iedereen zijn of haar werk erg leuk vindt!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪FestuniqueBest4u werkt snel en houdt zich aan de afspraken. Wij zijn tevreden met onze nieuwe website!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Nida SangBest4u is in alle opzichten heel klantvriendelijk. Ik heb veel vergelijkingsmateriaal en ervaring in de online wereld dus ik ben daar erg kritisch in. Best4u levert niet alleen een kwaliteitsproduct maar zet ook nog een extra stapje voor de klant. Alle medewerkers zijn heel vriendelijk en staan open voor de klant en voor kritiek!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Mediatorpraktijk Noord NederlandWij zijn heel tevreden over Best4u! De verwachtingen zijn waargemaakt: de online marketing heeft ons als mediatorpraktijk behoorlijk veel werk en ook bekendheid opgeleverd.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Schoonheidsinstituut AllureDe communicatie met Best4u is heel goed. Ook over het werk dat ze leveren ben ik tevreden. Ik heb veel contact met Bas en Jordi en zij nemen altijd de tijd om mijn vragen te beantwoorden en me verder te helpen.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Social DogMijn website werd helaas niet goed gevonden en had/heb zelf te weinig kennis en tijd om hier zelf mee aan de slag te gaan. Na wat zoeken op Google kwam ik bij best4u uit en zij hebben mij geholpen om hoger in google te komen. Het eerste half jaar merkte ik eerst niet zo veel maar daarna werden de resultaten steeds beter. Nu krijg ik ook steeds meer serieuze opdrachten binnen van klussen die ik heel leuk vind om te doen.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Taxi Nijmegen D.T.C.Ik heb voor Best4u gekozen omdat ze zelf goed vindbaar zijn in Google. Ik heb met meerdere partijen samengewerkt maar vaak bleven de resultaten uit. Het werk van best4u is goed en er worden nu wel positieve resultaten behaald.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪De BetonboorderOp dit moment voert Best4u seo voor ons uit. Hierbij geven zij prettig advies en ondersteuning over tactieken. Er wordt goed meegedacht! De resultaten van de campagne zijn prima.Feedback Company
✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪8,6 van 10 op basis van 118 beoordelingen bij Feedback Company
Meer referenties
Bel direct: (088) 000 85 70‬