Wat zijn anchor teksten? | Best4u Internet Marketing B.V.

Wat zijn anchor teksten?

Bel nu naar (088) 000 85 70 (088) 000 85 70

Wat zijn anchor teksten?

Wanneer je veel inkomende links hebt van hoge kwaliteit, gaat dit ten goede van de autoriteit van je webshop. Dit betekent dat het belangrijk is dat veel websites, op een goede manier, linken naar jouw webshop. Hierdoor kan je een hogere positie krijgen binnen de niet betaalde zoekresultaten van Google. Een belangrijk onderdeel van dit linkbuilding is de anchor tekst. Wat is de anchor tekst en waarom is deze tekst belangrijk?

Wat is een anchor tekst?

De anchor tekst van een link is de tekst die zichtbaar is als link. Vaak is deze blauw en onderstreept in een tekst. Het zijn de klikbare woorden op je pagina. Het is belangrijk dat de woorden vertellen waar de link naar toe gaat. Vertel de bezoekers en Google wat het onderwerp is van de pagina waar je naar toe linkt.

Beslis goed war voor termen je wilt gebruiken als anchor tekst. Schrijf de belangrijkste worden op en zoek naar synoniemen van een pagina. Heb je inkomende links met slechte zoektermen als anchor tekst, neem dan contact op met de beheerder van de website en vraag of dit kan worden aangepast. Google neemt dit namelijk mee in haar beoordeling.

Hoe gebruik je anchor teksten voor SEO?

De anchor teksten van inkomende links vertellen Google wat het onderwerp is van een webshop of een pagina. Als deze anchor tekst bij verschillende inkomende links hetzelfde zijn, is de kans groot dat Google jouw webshop meer gaat waarderen. Daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk voor de bezoekers dat het onderwerp van een pagina overeenkomt met de anchor tekst. Maak gebruik van synoniemen in verschillende anchor teksten. Dit zorgt voor diversiteit.

Ga de inkomende link van je webshop langs en vraag aan de eigenaren van de website om de anchor teksten aan te passen als je er niet tevreden over bent. Wil je graag een linkbuildingtraject starten? Zorg ervoor dat je alle anchor teksten hebt uitgeschreven. Afbeeldingen hebben geen anchor tekst. Zorg ervoor dat de alt-tekst van de afbeelding genoeg verteld over de webshop wanneer deze leidt naar jouw webshop. Daarnaast hecht Google ook waarde aan de tekst die om de afbeelding heen staat. Zorg ervoor dat deze hetzelfde is als het ontwerp van de pagina waar naartoe wordt gelinkt.

Ga zorgvuldig om met anchor teksten

Het is erg belangrijk dat anchor teksten juist en beschrijvend zijn voor inkomende en interne links. Check regelmatig of de inkomende links een goede anchor tekst hebben. Dit zorgt ervoor dat je positie in Google wordt verbeterd.

Wil je graag meer weten over anchor teksten? Neem gerust contact op met Best4U voor meer informatie.

Waarom investeren in internetmarketing

Waarom moet ik investeren in internetmarketing?

Geplaatst op: 4 December 2015 door: Pascal

Internetmarketing, soms ook wel online marketing genoemd , is een begrip wat hedendaags veel voorbij komt op verschillende blogs, televisie programma’s en op social media. Je krijgt dan ook snel een beeld bij het begrip ‘internetmarketing’. Toch klopt dit niet altijd en bestaat er nog te veel onduidelijkheid over dit begrip merken wij bij Best4u. […]

Wat is remarketing

Remarketing in Display en Search

Geplaatst op: 24 November 2015 door: Sander

Een tijdje terug heeft mijn collega Pascal een blog (https://www.best4u.nl/wat-moet-je-weten-over-retargeting/) geschreven over de basistheorieën van Remarketing. In dit tweede blog over Remarketing gaan wij wat dieper in op twee soorten Remarketingcampagnes. Namelijk Remarketing binnen het Google Display Netwerk (GDN) en Remarketing binnen Google Search (RLSA). Ter opfrissing beginnen we met een korte introductie van Remarketing. […]

Doe nu de gratis website scan!

8.7/10

Recente beoordelingen✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Candeas ThuiszorgDe service van Best4u is erg snel, ik ben er blij mee. Ik geef Best4u dan ook een 8 als beoordeling!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Advies Bij SchuldenBest4u heeft drie websites van ons in beheer waarvan de derde nog ontwikkeld wordt. Ook doen ze de internet marketing voor ons. De resultaten zijn goed, de communicatie is fijn, er wordt snel gereageerd als ik vragen heb en er is veel ruimte voor overleg. Het contact met de medewerkers is erg leuk!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪StanFitPTBest4u is servicegericht, duidelijk, meedenkend, toegankelijk en vernieuwend. Ik heb meerdere personen aan de lijn gehad en het contact verloopt met iedereen soepel. Je merkt dat iedereen zijn of haar werk erg leuk vindt!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪FestuniqueBest4u werkt snel en houdt zich aan de afspraken. Wij zijn tevreden met onze nieuwe website!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Nida SangBest4u is in alle opzichten heel klantvriendelijk. Ik heb veel vergelijkingsmateriaal en ervaring in de online wereld dus ik ben daar erg kritisch in. Best4u levert niet alleen een kwaliteitsproduct maar zet ook nog een extra stapje voor de klant. Alle medewerkers zijn heel vriendelijk en staan open voor de klant en voor kritiek!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Mediatorpraktijk Noord NederlandWij zijn heel tevreden over Best4u! De verwachtingen zijn waargemaakt: de online marketing heeft ons als mediatorpraktijk behoorlijk veel werk en ook bekendheid opgeleverd.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Schoonheidsinstituut AllureDe communicatie met Best4u is heel goed. Ook over het werk dat ze leveren ben ik tevreden. Ik heb veel contact met Bas en Jordi en zij nemen altijd de tijd om mijn vragen te beantwoorden en me verder te helpen.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Social DogMijn website werd helaas niet goed gevonden en had/heb zelf te weinig kennis en tijd om hier zelf mee aan de slag te gaan. Na wat zoeken op Google kwam ik bij best4u uit en zij hebben mij geholpen om hoger in google te komen. Het eerste half jaar merkte ik eerst niet zo veel maar daarna werden de resultaten steeds beter. Nu krijg ik ook steeds meer serieuze opdrachten binnen van klussen die ik heel leuk vind om te doen.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Taxi Nijmegen D.T.C.Ik heb voor Best4u gekozen omdat ze zelf goed vindbaar zijn in Google. Ik heb met meerdere partijen samengewerkt maar vaak bleven de resultaten uit. Het werk van best4u is goed en er worden nu wel positieve resultaten behaald.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪De BetonboorderOp dit moment voert Best4u seo voor ons uit. Hierbij geven zij prettig advies en ondersteuning over tactieken. Er wordt goed meegedacht! De resultaten van de campagne zijn prima.Feedback Company
✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪8,6 van 10 op basis van 118 beoordelingen bij Feedback Company
Meer referenties
Bel direct: (088) 000 85 70‬