Waarom het gebruik van Woorank handig is | Best4u Internet Marketing B.V.

Waarom het gebruik van Woorank handig is

Bel nu naar (088) 000 85 70 (088) 000 85 70

Waarom het gebruik van Woorank handig is

woorank-tick-largeInzicht hebben in de kwaliteit van je website is uitermate belangrijk, maar hoe krijg je dat inzicht? Hoe weet je of je website voldoende is geoptimaliseerd zodat deze zo hoog mogelijk in Google komt? Een geschikte tool hiervoor is Woorank: de tool die jouw website scant en een score koppelt aan jouw website op basis van een 50-tal criteria. Met Woorank kun je in één oogopslag zien hoe goed jouw website scoort (groen, oranje, rood) en waar de verbeterpunten liggen om in de toekomst beter te scoren in zoekmachines.

Hoe werkt Woorank?

Het gebruik van Woorank is vrij eenvoudig en kost weinig tijd: je vult de URL van je website in om een SEO check te laten doen en vervolgens krijg je daar een uitslag van met een score tussen de 0 en 100 punten die laat zien in hoeverre jouw website op dit moment is geoptimaliseerd. De groene vinkjes laten zien wat er al goed is op je website en de rode vinkjes laten zien aan welke punten je nog moet werken. Sommige van deze verbeterpunten kun je met een paar klikken verhelpen, andere zijn meer tijdrovend: ook dit geeft Woorank aan. Erg handig dus!

Andere plussen van Woorank

Wat ook erg handig is aan Woorank is dat je niet alleen je eigen website kunt checken, maar ook van andere websites kunt kijken in hoeverre deze geoptimaliseerd is. Dit kan echter alleen voor Google Chroom. Het maakt niet uit op welke website je je bevind binnen Google Chroom, je hoeft maar op de Woorank button te klikken en je activeert direct de SEO checker. Vervolgens krijg je direct een uitgebreide analyse van die webpagina en kun je daar inspiratie en tips uit halen voor je eigen website.

Lastig voor leken

Het nadeel van Woorank is dat de resultaten die eruit rollen voornamelijk geformuleerd zijn in vaktermen als obots.txt, xml sitemaps, W3C validity, Dublin Core en Geo Metatags wat het voor ondernemers zelf lastig maakt om te begrijpen waar ze nu precies slecht of goed op scoren. Het is daarom aan te raden om – wanneer je jouw website zo goed mogelijk wilt laten scoren in zoekmachines – dit te laten doen door een professional: een bedrijf dat gespecialiseerd is in zoekmachine optimalisatie.

Woorank: handig en succesvol

Dat Woorank een succes is, blijkt wel uit de feiten: sinds de opstart in 2010 hebben zij al meer dan 500.000 geregistreerde gebruikers en is de Woorank service inmiddels al beschikbaar is 6 verschillende talen. Dus wil je een snelle en eenvoudige analyse van je website om te kijken in hoeverre jouw website geoptimaliseerd is? Download Woorank dan nu gratis of neem contact op met ons internet marketingbureau Best4U zodat wij jouw Woorank analyse en de verbeterpunten op de juiste manier kunnen verwerken.

Waarom investeren in internetmarketing

Waarom moet ik investeren in internetmarketing?

Geplaatst op: 4 December 2015 door: Pascal

Internetmarketing, soms ook wel online marketing genoemd , is een begrip wat hedendaags veel voorbij komt op verschillende blogs, televisie programma’s en op social media. Je krijgt dan ook snel een beeld bij het begrip ‘internetmarketing’. Toch klopt dit niet altijd en bestaat er nog te veel onduidelijkheid over dit begrip merken wij bij Best4u. […]

Wat is remarketing

Remarketing in Display en Search

Geplaatst op: 24 November 2015 door: Sander

Een tijdje terug heeft mijn collega Pascal een blog (https://www.best4u.nl/wat-moet-je-weten-over-retargeting/) geschreven over de basistheorieën van Remarketing. In dit tweede blog over Remarketing gaan wij wat dieper in op twee soorten Remarketingcampagnes. Namelijk Remarketing binnen het Google Display Netwerk (GDN) en Remarketing binnen Google Search (RLSA). Ter opfrissing beginnen we met een korte introductie van Remarketing. […]

Doe nu de gratis website scan!

8.7/10

Recente beoordelingen✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Candeas ThuiszorgDe service van Best4u is erg snel, ik ben er blij mee. Ik geef Best4u dan ook een 8 als beoordeling!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Advies Bij SchuldenBest4u heeft drie websites van ons in beheer waarvan de derde nog ontwikkeld wordt. Ook doen ze de internet marketing voor ons. De resultaten zijn goed, de communicatie is fijn, er wordt snel gereageerd als ik vragen heb en er is veel ruimte voor overleg. Het contact met de medewerkers is erg leuk!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪StanFitPTBest4u is servicegericht, duidelijk, meedenkend, toegankelijk en vernieuwend. Ik heb meerdere personen aan de lijn gehad en het contact verloopt met iedereen soepel. Je merkt dat iedereen zijn of haar werk erg leuk vindt!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪FestuniqueBest4u werkt snel en houdt zich aan de afspraken. Wij zijn tevreden met onze nieuwe website!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Nida SangBest4u is in alle opzichten heel klantvriendelijk. Ik heb veel vergelijkingsmateriaal en ervaring in de online wereld dus ik ben daar erg kritisch in. Best4u levert niet alleen een kwaliteitsproduct maar zet ook nog een extra stapje voor de klant. Alle medewerkers zijn heel vriendelijk en staan open voor de klant en voor kritiek!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Mediatorpraktijk Noord NederlandWij zijn heel tevreden over Best4u! De verwachtingen zijn waargemaakt: de online marketing heeft ons als mediatorpraktijk behoorlijk veel werk en ook bekendheid opgeleverd.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Schoonheidsinstituut AllureDe communicatie met Best4u is heel goed. Ook over het werk dat ze leveren ben ik tevreden. Ik heb veel contact met Bas en Jordi en zij nemen altijd de tijd om mijn vragen te beantwoorden en me verder te helpen.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Social DogMijn website werd helaas niet goed gevonden en had/heb zelf te weinig kennis en tijd om hier zelf mee aan de slag te gaan. Na wat zoeken op Google kwam ik bij best4u uit en zij hebben mij geholpen om hoger in google te komen. Het eerste half jaar merkte ik eerst niet zo veel maar daarna werden de resultaten steeds beter. Nu krijg ik ook steeds meer serieuze opdrachten binnen van klussen die ik heel leuk vind om te doen.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Taxi Nijmegen D.T.C.Ik heb voor Best4u gekozen omdat ze zelf goed vindbaar zijn in Google. Ik heb met meerdere partijen samengewerkt maar vaak bleven de resultaten uit. Het werk van best4u is goed en er worden nu wel positieve resultaten behaald.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪De BetonboorderOp dit moment voert Best4u seo voor ons uit. Hierbij geven zij prettig advies en ondersteuning over tactieken. Er wordt goed meegedacht! De resultaten van de campagne zijn prima.Feedback Company
✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪8,6 van 10 op basis van 118 beoordelingen bij Feedback Company
Meer referenties
Bel direct: (088) 000 85 70‬