Google Adwords: wat is dat?
Haal jij het maximale uit jouw website?
Gratis website
scan!

>> Gepost op: 18 May, 2018 in SEA

google-adwords Google Adwords ie een advertentieprogramma van Google. Met Google Adwords kan je adverteren in de zoekresultaten van Google. Voor jouw advertentie kies je een zoekopdracht waarbij deze wordt getoond.

Adverteren op zoekwoorden

Je betaalt per klik op je advertentie. Bij Google Adwords adverteer je op zoekwoorden, ook wel keywords genoemd. Het zijn woorden of woordcombinaties die de gebruikers van Google intypen om iets op te zoeken. Iemand zoekt op een bepaalde zoekterm en vervolgens wordt jouw advertentie getoond aan de rechterkant van de pagina. Wanneer de bezoeker van Google op jouw advertentie klikt, betaal je daar een bedrag voor. De prijzen voor het adverteren verschillen nogal per zoekwoord. Woorden zoals ‘verzekering’ en ‘lening’ zijn de duurste woorden. De prijzen zijn dan rond de €15 per klik.

Zorg voor een goede kwaliteitsscore

Google Adwords kan ervoor zorgen dat je binnen een paar minuten bovenaan in de zoekresultaten kunt komen. Wel moet je letten op dat jouw website voldoet aan de eisen van zoekmachine optimalisatie. Google beoordeeld jouw zoekwoorden in het zoeknetwerk met een bepaalde score, dit is de kwaliteitsscore. Scoor je boven de 7, dan wordt je beloond en hoef je per klik minder te betalen. Om aan deze eisen te voldoen moet de advertentie aansluiten bij de content van jouw advertentie. Daarnaast kijkt Google of de bezoekers van de advertentie snel jouw website weer verlaat. Ben jij relevant en lever je goede kwaliteit, dan betaal je minder. Zo eenvoudig is het!

Stel je eigen budget in

Wanneer je een account hebt aangemaakt en krediet hebt toegevoegd, kan je het budget bepalen. Je kan kiezen voor kosten per klik of bijvoorbeeld een dagbudget. Wanneer je dit laatste hebt ingesteld, dan worden je advertenties uitgezet als het dagbudget is bereikt. Op deze manier heb je zelf in de hand hoeveel geld je uitgeeft. Je hebt altijd de mogelijkheid om dit weer aan te passen!

Google Adwords: een studie op zich

Hoewel het vrij makkelijk is om een advertentie te plaatsen, is het toch moeilijk om er goede resultaten mee te halen. Google Adwords is dan ook een studie op zich. Wanneer je niet goed met Google Adwords omgaat, kan dit je erg veel geld kosten. Het is niet zomaar iets wat je in een middagje doet, het biedt vele mogelijkheden. Verdiep je er goed in en loop niet direct te hard van stapel.

Best4u

Best4u

Best4u Group voorziet al jarenlang bedrijven in online oplossingen. Wij slaan een brug tussen ingewikkelde online technieken en een succesvol online eindproduct middels de meest fanatieke service en support.
Best4u

Laatste artikelen van Best4u

Doe nu de gratis website scan!

8.7/10

✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪8,6 van 10 op basis van 127 beoordelingen bij Feedback Company
Recente beoordelingen✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Woonwinkel 'n Streepje voorIk vind de service van Best4u in één woord geweldig. Op alle punten heeft Best4u aan mijn verwachtingen voldaan. Zowel qua design als qua support. Ik krijg super vriendelijke en zeer snelle service. Kortom: ik heb eindelijk het bedrijf gevonden waar ik lang naar heb gezocht!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪BlindeerkoningDe samenwerking met Best4u Internet Marketing was erg prettig. Ondanks veel roulatie in projectleiders en soms wat miscommunicatie, was het uiteindelijke resultaat erg positief.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Prominent OnlineOp het gebied van online marketing naar tevredenheid samengewerkt aan diverse projecten. Goede communicatie en fijn contact.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Dakgoot winkelDuidelijke manier van projectomschrijving waardoor we goed afgebakende campagnes opzetten. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Kids voor KinderenZe zijn heel pro-actief, en denken met je mee. We spreken wat af met de internet marketeer, ze doen het meteen, en er is meteen resultaat en een snelle terugkoppeling. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Zonnepanelen XtraAls ik naar de resultaten kijk die we nu boeken dan merk ik duidelijk een verschil. Voordat we met internet marketing begonnen werkten we met leads. In de tijd dat we met internet marketing zijn gestart zijn onze aanvragen met 350% gegroeid. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Jemako De communicatie met Best4u is erg goed en de resultaten zijn ook goed. Je kan horen dat ze weten waar ze het over hebben, en veel kennis hebben. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Velthuizen AdvocatenMijn ervaring met Best4u is heel goed. Ik ben met name tevreden over de communicatie, zowel per e-mail als telefonisch. Er wordt altijd snel actie ondernomen op de vragen die ik stel. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪038 WoningontruimingErg goed contact, ze regelen alles vrij snel, natuurlijk kunnen bepaalde dingen niet zo snel als ik zelf wil, maar in principe is alles vrij snel geregeld. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Candeas ThuiszorgDe service van Best4u is erg snel, ik ben er blij mee. Ik geef Best4u dan ook een 8 als beoordeling!
Feedback Company
BuySmart veilig kopen

✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪8,6 van 10 op basis van 127 beoordelingen bij Feedback Company
Meer referenties
Bel direct: (088) 000 85 70‬