Zes tips voor Google Mijn Bedrijf
Haal jij het maximale uit jouw website?
Gratis website
scan!
Google mijn bedrijf

>> Gepost op: 18 October, 2017 in Algemeen, Google, Ondernemen, Trends

Maak jij al gebruik van Google Mijn Bedrijf? Best4u Internet Marketing helpt je op weg met een aantal belangrijke punten voor een up-to-date pagina op Google Mijn Bedrijf.

Google Mijn Bedrijf is de ideale manier om je (lokale) winkel/bedrijf online op de kaart (lees: Google Maps) te zetten. De tool geeft je de mogelijkheid om de grote lijnen van je bedrijf te presenteren aan een groot publiek én beter vindbaar te worden, voornamelijk in je eigen omgeving. In een fractie van een seconde zien potentiële klanten je bedrijfsnaam, logo, locatie, website, contactgegevens, specialisme en openingstijden; alle belangrijke gegevens die je bij een eerste indruk graag wilt overbrengen. Daarnaast kunnen klanten beoordelingen achterlaten waarmee jij de kwaliteit van je dienstverlening kunt ‘bewijzen’. Sinds kort kun je ook nieuwsberichten plaatsen omtrent je business.

Kortom: Google Mijn Bedrijf is een ideale tool om je bedrijf of winkel lokaal beter zichtbaar te maken.

Waar moet je voor je GMB pagina op letten?

De volgende tips helpen je bij het opzetten en onderhouden van een optimale GMB pagina:

  • Zorg voor volledige informatie. Vul dus alle vulden die je kunt invullen daadwerkelijk in. Dit zal ervoor zorgen dat Google jouw bedrijf serieuzer neemt, wat je positie in de zoekmachine weer ten goede komt.
  • Maak gebruik van foto’s van hoge kwaliteit die een goede impressie van jou en je zaak weergeven. Foto’s worden vaak bekeken en kunnen dus een belangrijk onderdeel zijn in de overweging van een potentiële klant.
  • Spoor klanten aan om een beoordeling (review) te plaatsen op je GMB pagina. Het gemiddelde aantal beoordelingen en sterren bepaalt voor Google hoe goed je je werk doet in vergelijking met concurrenten.
  • Reageer zoveel mogelijk op reviews die je krijgt, zowel positieve als negatieve. Google heeft zijn bezoekers hoog in het vaandel staan en als jij aantoont dat je elke reactie serieus neemt, zal Google jou ook serieus nemen.
  • Blijf updaten. Google checkt je actualiteit, dus zorg ervoor dat de informatie die op je GMB pagina staat actueel is. Plaats ook regelmatig nieuwe foto’s. En heb je een virtuele rondleiding geïntegreerd? Dan scoor je sowieso extra punten.
  • Google is zelf ook continu aan het updaten. Houd dus goed in de gaten of er nieuwe mogelijkheden zijn en maak daar direct gebruik van. Dit heeft een positieve invloed op je gehele online vindbaarheid, kwaliteit en resultaat in Google.

Google mijn bedrijf voor B&B, hotel of gasthuis

Binnen Google Mijn Bedrijf zijn automatische koppelingen mogelijk. Als je als B&B, hotel of gasthuis bijvoorbeeld ook bij Booking.com aangesloten bent, dan kunnen bezoekers via GMB de beschikbaarheid van een kamer, prijzen en kenmerken bekijken van jouw accommodatie. Ook worden recensies vanuit Booking.com getoond op GMB.

Gratis website scan ontvangen

Een goede Google Mijn Bedrijf-pagina kan, zeker lokaal, erg waardevol zijn voor jouw onderneming. De online marketeers van Best4u helpen je graag bij jouw zoekmachine optimalisatie! Doe direct gratis een website scan!

Best4u

Best4u

Best4u Group voorziet al jarenlang bedrijven in online oplossingen. Wij slaan een brug tussen ingewikkelde online technieken en een succesvol online eindproduct middels de meest fanatieke service en support.
Best4u

Laatste artikelen van Best4u

Doe nu de gratis website scan!

8.7/10

✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪8,6 van 10 op basis van 127 beoordelingen bij Feedback Company
Recente beoordelingen✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Woonwinkel 'n Streepje voorIk vind de service van Best4u in één woord geweldig. Op alle punten heeft Best4u aan mijn verwachtingen voldaan. Zowel qua design als qua support. Ik krijg super vriendelijke en zeer snelle service. Kortom: ik heb eindelijk het bedrijf gevonden waar ik lang naar heb gezocht!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪BlindeerkoningDe samenwerking met Best4u Internet Marketing was erg prettig. Ondanks veel roulatie in projectleiders en soms wat miscommunicatie, was het uiteindelijke resultaat erg positief.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Prominent OnlineOp het gebied van online marketing naar tevredenheid samengewerkt aan diverse projecten. Goede communicatie en fijn contact.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Dakgoot winkelDuidelijke manier van projectomschrijving waardoor we goed afgebakende campagnes opzetten. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Kids voor KinderenZe zijn heel pro-actief, en denken met je mee. We spreken wat af met de internet marketeer, ze doen het meteen, en er is meteen resultaat en een snelle terugkoppeling. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Zonnepanelen XtraAls ik naar de resultaten kijk die we nu boeken dan merk ik duidelijk een verschil. Voordat we met internet marketing begonnen werkten we met leads. In de tijd dat we met internet marketing zijn gestart zijn onze aanvragen met 350% gegroeid. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Jemako De communicatie met Best4u is erg goed en de resultaten zijn ook goed. Je kan horen dat ze weten waar ze het over hebben, en veel kennis hebben. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Velthuizen AdvocatenMijn ervaring met Best4u is heel goed. Ik ben met name tevreden over de communicatie, zowel per e-mail als telefonisch. Er wordt altijd snel actie ondernomen op de vragen die ik stel. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪038 WoningontruimingErg goed contact, ze regelen alles vrij snel, natuurlijk kunnen bepaalde dingen niet zo snel als ik zelf wil, maar in principe is alles vrij snel geregeld. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Candeas ThuiszorgDe service van Best4u is erg snel, ik ben er blij mee. Ik geef Best4u dan ook een 8 als beoordeling!
Feedback Company
BuySmart veilig kopen

✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪8,6 van 10 op basis van 127 beoordelingen bij Feedback Company
Meer referenties
Bel direct: (088) 000 85 70‬