Hoog scoren met SEO
Haal jij het maximale uit jouw website?
Gratis website
scan!

>> Gepost op: 18 May, 2018 in SEO

hoogscoren-zoekmachine

SEO. Het kan bijna niet anders of je bent deze term de afgelopen tijd ergens tegengekomen. Zeker als ondernemer (met een eigen website), kun je eigenlijk niet meer om SEO heen. Goed gevonden worden in zoekmachines staat namelijk vaak hoog op het lijstje van marketingdoelstellingen. SEO helpt je daar bij! Wil je weten hoe SEO precies werkt, waarom het interessant is voor jou en hoe je er zelf mee aan de slag kunt? Lees dan snel verder!


Wat is SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimalization, ofwel zoekmachine optimalisatie, en draait om het relevanter en populairder maken van webpagina’s, waardoor je beter scoort bij de zoekresultaten en zo (meer) potentiële klanten naar je website trekt. Je moet er daarbij voor zorgen dat je jouw website op zo’n manier samenstelt, dat zoekmachines gemakkelijk kunnen aflezen waarover je website gaat. Deze zoekmachines zorgen er dan voor dat jouw website bij de juiste zoekwoorden een hoge positie verkrijgt.

SEO als terugkerend onderdeel in je marketingactiviteiten

Sommige mensen denken (helaas) nog steeds dat SEO een eenmalige activiteit is. Niets is minder waar. SEO is een langdurig proces waarover je iedere maand weer dient te ontfermen. Als je succesvol wilt zijn in ieder geval. Zoekmachines zijn immers continu in beweging en het algoritme waarmee zij de volgorde van zoekresultaten bepalen, wijzigen keer op keer. Daarnaast zit ook de concurrentie niet stil. Het is daarom van belang om SEO als vaste maatregel in je marketingactiviteiten op te nemen.

Slimme zoekwoordenanalyse voor optimale SEO

Een goede SEO strategie start met een goede zoekwoordenanalyse. Dit kun je doen met behulp van een zoekwoordenplanner, waarmee je kun zien hoeveel mensen zoeken op specifieke woorden of combinaties aan woorden. Kijk daarbij niet alleen naar de top zoekwoorden, deze zijn vaak erg algemeen en hebben veel concurrentie. Long-tail-zoekwoorden, zoekwoorden van drie of meer woorden, zijn van veel grotere waarde. Wanneer je de juiste zoekwoorden hebt verzameld, kun je starten met het verder optimaliseren van je website.

Schakel een gespecialiseerd bureau zoals Best4U in

De zoekwoordenanalyse is namelijk nog maar het begin. SEO draait om de gehele zoekervaring. Die moet zo optimaal mogelijk zijn. Het verbeteren van teksten is één ding, maar ook het hele technische verhaal van je website moet op en top in orde zijn wil je echte successen behalen met SEO. Een gespecialiseerd bureau zoals Best4U, kan eenvoudig achterhalen wat jouw website nodig heeft. Neem gerust contact op voor meer informatie of een gratis website-scan!

Best4u

Best4u

Best4u Group voorziet al jarenlang bedrijven in online oplossingen. Wij slaan een brug tussen ingewikkelde online technieken en een succesvol online eindproduct middels de meest fanatieke service en support.
Best4u

Laatste artikelen van Best4u

Doe nu de gratis website scan!

8.7/10

✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪8,6 van 10 op basis van 127 beoordelingen bij Feedback Company
Recente beoordelingen✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Woonwinkel 'n Streepje voorIk vind de service van Best4u in één woord geweldig. Op alle punten heeft Best4u aan mijn verwachtingen voldaan. Zowel qua design als qua support. Ik krijg super vriendelijke en zeer snelle service. Kortom: ik heb eindelijk het bedrijf gevonden waar ik lang naar heb gezocht!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪BlindeerkoningDe samenwerking met Best4u Internet Marketing was erg prettig. Ondanks veel roulatie in projectleiders en soms wat miscommunicatie, was het uiteindelijke resultaat erg positief.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Prominent OnlineOp het gebied van online marketing naar tevredenheid samengewerkt aan diverse projecten. Goede communicatie en fijn contact.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Dakgoot winkelDuidelijke manier van projectomschrijving waardoor we goed afgebakende campagnes opzetten. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Kids voor KinderenZe zijn heel pro-actief, en denken met je mee. We spreken wat af met de internet marketeer, ze doen het meteen, en er is meteen resultaat en een snelle terugkoppeling. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Zonnepanelen XtraAls ik naar de resultaten kijk die we nu boeken dan merk ik duidelijk een verschil. Voordat we met internet marketing begonnen werkten we met leads. In de tijd dat we met internet marketing zijn gestart zijn onze aanvragen met 350% gegroeid. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Jemako De communicatie met Best4u is erg goed en de resultaten zijn ook goed. Je kan horen dat ze weten waar ze het over hebben, en veel kennis hebben. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Velthuizen AdvocatenMijn ervaring met Best4u is heel goed. Ik ben met name tevreden over de communicatie, zowel per e-mail als telefonisch. Er wordt altijd snel actie ondernomen op de vragen die ik stel. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪038 WoningontruimingErg goed contact, ze regelen alles vrij snel, natuurlijk kunnen bepaalde dingen niet zo snel als ik zelf wil, maar in principe is alles vrij snel geregeld. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Candeas ThuiszorgDe service van Best4u is erg snel, ik ben er blij mee. Ik geef Best4u dan ook een 8 als beoordeling!
Feedback Company
BuySmart veilig kopen

✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪8,6 van 10 op basis van 127 beoordelingen bij Feedback Company
Meer referenties
Bel direct: (088) 000 85 70‬