Linkbuilding: wat houdt dat eigenlijk in
Haal jij het maximale uit jouw website?
Gratis website
scan!

>> Gepost op: 18 May, 2018 in SEO

interne-linkbuildingJe hebt er vast al eens van gehoord, linkbuilding. Wanneer je met jouw website hoog wilt scoren in Google, is dit een belangrijk aspect. Linkbuilding is namelijk een onderdeel van zoekmachine optimalisatie.

Een methode om websites hoger in Google te krijgen

Je hebt twee soorten linkbuilding: intern en extern. Het is belangrijk om de bezoekers van jouw website goed te navigeren door de website heen. Dit is interne linkbuilding. Je moet makkelijk van pagina kunnen switchen en snel weer terug naar de homepagina kunnen. Daarnaast kan je door middel van interne linkbuilding waarde toekennen aan bepaalde pagina’s. Is de contactpagina het belangrijkste op jouw website? Plaats linkjes naar de contactpagina op de onderliggende pagina’s. Google pikt dit signaal op en zal meer waarde toekennen aan de contactpagina.

Naast interne linkbuilding heb je ook nog externe linkbuilding. Hierbij gaat het om de linkjes die naar de website verwijzen. Vaak wordt gedacht dat hoe meer linkjes er zijn naar jouw website, hoe beter dit is voor de zoekmachine optimalisatie. Dit klopt niet helemaal. Google kijkt namelijk ook naar de kwaliteit. Hoe hoger de kwaliteit van de website is, hoe waardevoller dit is voor Google.

Ben je van plan om actief bezig te gaan met linkbuilding? Het klinkt allemaal heel makkelijk, maar hoe kom je nou eigenlijk aan al die links? Hierbij een aantal tips die je kan gebruiken als het gaat om linkbuilding.

TIP 1. Werk samen met partners

Binnen veel organisaties wordt er samengewerkt met partners. Vraag aan deze partners of ze de linkjes van jouw website op hun site willen plaatsen. Dit is een eenvoudige manier om linkjes naar jouw website te krijgen.

TIP 2. Ga aan de slag met bloggen

In 2016 mag een blog niet meer op een website. Andere sites kunnen verwijzen naar de website waar de blog op staat en ook kan de blog worden gedeeld op social media. Elk linkje naar de website is er weer één.

TIP 3. Meld je aan bij startpagina’s

Op het internet zijn erg veel startpagina’s te vinden. Meld je website aan bij relevante startpagina’s. Vaak kan dit gratis en kwalitatief goede startpagina’s krijgen veel waarde van Google. Een makkelijke manier om te linkbuilen.

Hulp nodig bij linkbuilden?

Heb je nog nooit aan linkbuilding gedaan? Dan wordt het de hoogste tijd om hiermee te starten. Neem gerust contact op met Best4u voor meer informatie of hulp bij linkbuilding en scoor hoog in Google.

Best4u

Best4u

Best4u Group voorziet al jarenlang bedrijven in online oplossingen. Wij slaan een brug tussen ingewikkelde online technieken en een succesvol online eindproduct middels de meest fanatieke service en support.
Best4u

Laatste artikelen van Best4u

Doe nu de gratis website scan!

8.7/10

✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪8,6 van 10 op basis van 127 beoordelingen bij Feedback Company
Recente beoordelingen✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Woonwinkel 'n Streepje voorIk vind de service van Best4u in één woord geweldig. Op alle punten heeft Best4u aan mijn verwachtingen voldaan. Zowel qua design als qua support. Ik krijg super vriendelijke en zeer snelle service. Kortom: ik heb eindelijk het bedrijf gevonden waar ik lang naar heb gezocht!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪BlindeerkoningDe samenwerking met Best4u Internet Marketing was erg prettig. Ondanks veel roulatie in projectleiders en soms wat miscommunicatie, was het uiteindelijke resultaat erg positief.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Prominent OnlineOp het gebied van online marketing naar tevredenheid samengewerkt aan diverse projecten. Goede communicatie en fijn contact.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Dakgoot winkelDuidelijke manier van projectomschrijving waardoor we goed afgebakende campagnes opzetten. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Kids voor KinderenZe zijn heel pro-actief, en denken met je mee. We spreken wat af met de internet marketeer, ze doen het meteen, en er is meteen resultaat en een snelle terugkoppeling. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Zonnepanelen XtraAls ik naar de resultaten kijk die we nu boeken dan merk ik duidelijk een verschil. Voordat we met internet marketing begonnen werkten we met leads. In de tijd dat we met internet marketing zijn gestart zijn onze aanvragen met 350% gegroeid. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Jemako De communicatie met Best4u is erg goed en de resultaten zijn ook goed. Je kan horen dat ze weten waar ze het over hebben, en veel kennis hebben. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Velthuizen AdvocatenMijn ervaring met Best4u is heel goed. Ik ben met name tevreden over de communicatie, zowel per e-mail als telefonisch. Er wordt altijd snel actie ondernomen op de vragen die ik stel. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪038 WoningontruimingErg goed contact, ze regelen alles vrij snel, natuurlijk kunnen bepaalde dingen niet zo snel als ik zelf wil, maar in principe is alles vrij snel geregeld. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Candeas ThuiszorgDe service van Best4u is erg snel, ik ben er blij mee. Ik geef Best4u dan ook een 8 als beoordeling!
Feedback Company
BuySmart veilig kopen

✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪8,6 van 10 op basis van 127 beoordelingen bij Feedback Company
Meer referenties
Bel direct: (088) 000 85 70‬