Wat is domain authority?
Haal jij het maximale uit jouw website?
Gratis website
scan!

>> Gepost op: 18 May, 2018 in SEO

domain-authorityDomain Authority is een waarde tussen 0 en 100 die zoekmachines aan jouw website geven. Door deze waarde krijgt jouw website een bepaalde positie in de zoekresultaten. Het verhogen van de Domain Authority zorgt ervoor dat de kans groter wordt dat je hoog in de zoekresultaten van bijvoorbeeld Google verschijnt. Maar hoe zorg je ervoor dat je de Domain Authority van je website verhoogt?

Deel je website gestructureerd in

Als eerst is het belangrijk dat je de structuur en indeling van je website optimaliseert. De eenvoudigste, maar cruciale, manier om je Domain Authority te verhogen. Een praktische website waar de bezoeker centraal staat, scoort vaak hoog in zoekmachines. Zo kan je kiezen voor een gebruiksvriendelijke websitestructuur en zorg je ervoor dat je tekstlinks gebruikt met een duidelijke omschrijving. Plaats niet te veel links op één pagina, maak een gebruiksvriendelijk site map en zorg voor een snelle laadtijd. Zorg er ook voor dat je website mobielvriendelijk is.

Zorg voor relevante content

Kwaliteit gaat altijd boven kwantiteit als het gaat om content. Twee alinea’s met sterke content die uniek is, scoren veel hoger dan vele landingspagina’s met teksten die niets zeggen. Produceer dan ook altijd iets wat volledig uniek is en schrijf teksten die zich op één gedetailleerd onderwerp richten. Deel daarnaast je content op verschillende sociale mediakanalen en maak gebruik van een e-mailnieuwsbrief. Update ook regelmatige je content.

Gebruik social media

Het is belangrijk om traffic te generen en social media is één van de belangrijkste manieren om dit te doen. Wel is het belangrijk om een doordachte social media strategie in te zetten waarmee je mensen naar je website toetrekt. Maak gebruik van verschillende social media netwerken en plaats content die is afgestemd op het netwerk. Zorg voor mooie afbeeldingen en foutloze teksten en integreer de social media buttons in je eigen content.

Maak gewoon van influencers

Zorg ervoor dat je een goede relatie opbouwt met mensen die invloed hebben in jouw vakgebied. Influencers die jouw merk kunnen waarderen, zullen sneller content delen van je website. En inkomende links zorgen voor een hogere waardering in zoekresultaten. Reageer op deze influencers via reactiemogelijkheden of social media en laat duidelijk merken dat je content van influencers waardeert. Vraag hen feedback op je eigen content en help andere mensen zonder direct iets terug te verwachten.

Wil je graag meer weten over Domain Authority of zoek je hulp bij het verbeteren van je SEO? Neem gerust contact op met Best4U voor meer informatie.

Best4u

Best4u

Best4u Group voorziet al jarenlang bedrijven in online oplossingen. Wij slaan een brug tussen ingewikkelde online technieken en een succesvol online eindproduct middels de meest fanatieke service en support.
Best4u

Laatste artikelen van Best4u

Doe nu de gratis website scan!

8.7/10

✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪8,6 van 10 op basis van 127 beoordelingen bij Feedback Company
Recente beoordelingen✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Woonwinkel 'n Streepje voorIk vind de service van Best4u in één woord geweldig. Op alle punten heeft Best4u aan mijn verwachtingen voldaan. Zowel qua design als qua support. Ik krijg super vriendelijke en zeer snelle service. Kortom: ik heb eindelijk het bedrijf gevonden waar ik lang naar heb gezocht!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪BlindeerkoningDe samenwerking met Best4u Internet Marketing was erg prettig. Ondanks veel roulatie in projectleiders en soms wat miscommunicatie, was het uiteindelijke resultaat erg positief.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Prominent OnlineOp het gebied van online marketing naar tevredenheid samengewerkt aan diverse projecten. Goede communicatie en fijn contact.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Dakgoot winkelDuidelijke manier van projectomschrijving waardoor we goed afgebakende campagnes opzetten. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Kids voor KinderenZe zijn heel pro-actief, en denken met je mee. We spreken wat af met de internet marketeer, ze doen het meteen, en er is meteen resultaat en een snelle terugkoppeling. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Zonnepanelen XtraAls ik naar de resultaten kijk die we nu boeken dan merk ik duidelijk een verschil. Voordat we met internet marketing begonnen werkten we met leads. In de tijd dat we met internet marketing zijn gestart zijn onze aanvragen met 350% gegroeid. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Jemako De communicatie met Best4u is erg goed en de resultaten zijn ook goed. Je kan horen dat ze weten waar ze het over hebben, en veel kennis hebben. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Velthuizen AdvocatenMijn ervaring met Best4u is heel goed. Ik ben met name tevreden over de communicatie, zowel per e-mail als telefonisch. Er wordt altijd snel actie ondernomen op de vragen die ik stel. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪038 WoningontruimingErg goed contact, ze regelen alles vrij snel, natuurlijk kunnen bepaalde dingen niet zo snel als ik zelf wil, maar in principe is alles vrij snel geregeld. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Candeas ThuiszorgDe service van Best4u is erg snel, ik ben er blij mee. Ik geef Best4u dan ook een 8 als beoordeling!
Feedback Company
BuySmart veilig kopen

✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪8,6 van 10 op basis van 127 beoordelingen bij Feedback Company
Meer referenties
Bel direct: (088) 000 85 70‬