Wat is Page Authority?
Haal jij het maximale uit jouw website?
Gratis website
scan!

>> Gepost op: 18 May, 2018 in SEO

Page-AuthorityWaar eerst bij SEO vaak gekeken werd naar begrippen als Page Rank als belangrijk factor van betrouwbaarheid en kracht van een website, lijkt dit nou voorgoed verleden tijd. De SEO-specialisten onder ons weten waarschijnlijk dat het belangrijk is om verschillende indicatoren te bekijken om de betrouwbaarheid en sterke van je website te kunnen meten. Eén van die factoren is Page Authority.

Page Authority, wat houdt dat in?

Samengevat is Page Authority een indicator die bepaald hoe goed een website scoort in de zoekresultaten van Google. Deze indicator is samengesteld door Moz. De Page Authority geeft inzicht in op welke positie de website terechtkomt op basis van de ingevoerde trefwoorden. Wil je graag weten wat de waarde is van je gehele website, dus van je domein? Dan meet je de Domain Authority waarde. Deze laatste kan je zien als een verzameling van al je pagina’s Page Authority.

Hoe werkt Page Authority?

De Page Authority is een indicator die samengesteld is uit tientallen sub indicatoren. De waarde is gebaseerd op een algoritme dat constant wordt geüpdatet op basis van vele zoekresultaten. Page Authority is een belangrijk factor die je met behulp van een Moz Tool Bar kunt achterhalen.

De waarde van de Page Authority kan het best worden gebruik in vergelijking met andere pagina’s. Op basis van de zoekwoorden die je gekozen hebt, vergelijk je de resultaten van pagina’s met elkaar. De links op de pagina’s kun je analyseren en daarmee bepalen welke pagina’s een beter ‘link profiel’ hebben. De Page Authority geef een algemeen beeld over de sterkte van de links in z’n algemeenheid op de betreffende pagina.

Hoe verbeter ik mijn Page Authority?

De Page Authority benadert zo goed mogelijk Google’s algoritme voor het resultaat in Google.com. Hierdoor is het een gecompliceerde indicator die niet gemakkelijk te beïnvloeden is. De beste manier om je Page Authority te verbeteren is door je SEO te verbeteren.

Update regelmatig je pagina en zorgt dat de pagina’s relevant en specifiek zijn. Heb je een relevante tekst? Dan wordt de kans groter dat je bericht wordt gedeeld, wat goed is voor je SEO. Voeg daarnaast afbeeldingen toe aan je pagina. Al met al, zorg ervoor dat je SEO overal op een zo goed mogelijk manier wordt uitgevoerd.

Wil je graag meer weten over Page Authority of over het verbeteren van je SEO? Neem gerust contact op met Best4U voor meer informatie.

Best4u

Best4u

Best4u Group voorziet al jarenlang bedrijven in online oplossingen. Wij slaan een brug tussen ingewikkelde online technieken en een succesvol online eindproduct middels de meest fanatieke service en support.
Best4u

Laatste artikelen van Best4u

Doe nu de gratis website scan!

8.7/10

✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪8,6 van 10 op basis van 127 beoordelingen bij Feedback Company
Recente beoordelingen✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Woonwinkel 'n Streepje voorIk vind de service van Best4u in één woord geweldig. Op alle punten heeft Best4u aan mijn verwachtingen voldaan. Zowel qua design als qua support. Ik krijg super vriendelijke en zeer snelle service. Kortom: ik heb eindelijk het bedrijf gevonden waar ik lang naar heb gezocht!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪BlindeerkoningDe samenwerking met Best4u Internet Marketing was erg prettig. Ondanks veel roulatie in projectleiders en soms wat miscommunicatie, was het uiteindelijke resultaat erg positief.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Prominent OnlineOp het gebied van online marketing naar tevredenheid samengewerkt aan diverse projecten. Goede communicatie en fijn contact.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Dakgoot winkelDuidelijke manier van projectomschrijving waardoor we goed afgebakende campagnes opzetten. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Kids voor KinderenZe zijn heel pro-actief, en denken met je mee. We spreken wat af met de internet marketeer, ze doen het meteen, en er is meteen resultaat en een snelle terugkoppeling. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Zonnepanelen XtraAls ik naar de resultaten kijk die we nu boeken dan merk ik duidelijk een verschil. Voordat we met internet marketing begonnen werkten we met leads. In de tijd dat we met internet marketing zijn gestart zijn onze aanvragen met 350% gegroeid. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Jemako De communicatie met Best4u is erg goed en de resultaten zijn ook goed. Je kan horen dat ze weten waar ze het over hebben, en veel kennis hebben. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Velthuizen AdvocatenMijn ervaring met Best4u is heel goed. Ik ben met name tevreden over de communicatie, zowel per e-mail als telefonisch. Er wordt altijd snel actie ondernomen op de vragen die ik stel. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪038 WoningontruimingErg goed contact, ze regelen alles vrij snel, natuurlijk kunnen bepaalde dingen niet zo snel als ik zelf wil, maar in principe is alles vrij snel geregeld. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Candeas ThuiszorgDe service van Best4u is erg snel, ik ben er blij mee. Ik geef Best4u dan ook een 8 als beoordeling!
Feedback Company
BuySmart veilig kopen

✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪8,6 van 10 op basis van 127 beoordelingen bij Feedback Company
Meer referenties
Bel direct: (088) 000 85 70‬