Website aanmelden in Google
Haal jij het maximale uit jouw website?
Gratis website
scan!

>> Gepost op: 18 May, 2018 in Algemeen, Google, SEO

google

Als je een nieuwe website online zet, wil je natuurlijk dat deze ook daadwerkelijk gevonden wordt door je potentiële klanten. Een goede positie in zoekmachines is daarbij cruciaal. Maar hoe zorg je er voor dat Google en andere zoekmachines jouw nieuwe website opmerken? Vroeger was het noodzakelijk om aan Google te melden dat je nieuwe website online was. Tegenwoordig is dat echter niet meer nodig en zijn er verschillende andere manieren om dat duidelijk te maken. In dit artikel leggen wij je uit hoe dat zit en wat je wél kunt doen om sneller opgemerkt te worden door Google en andere zoekmachines.

Het aanmelden van je nieuwe website: voorgoed verleden tijd

Voor zoekmachines was tot een aantal jaren geleden een flinke klus om gegevens van webpagina’s op te slaan, te verwerken en up-to-date te houden. De servers waren immers vele malen minder sterker dan ze dat nu zijn. Daarom werd het, wanneer je een website startte, sterk aangeraden om zoekmachines een handje te helpen en deze aan te melden. De laatste jaren is er echter veel veranderd, en inmiddels beschikken de servers van de zoekmachines over voldoende kracht om iedere website ter wereld bijna dagelijks te bezoeken. Een nieuwe website ontdekken is voor hen daarom geen probleem meer, waardoor het aanmelden van je website in Google dus ook overbodig wordt!

Wat kan ik wél doen?

Je hebt zelf genoeg invloed op de snelheid waarmee Google jouw website indexeert. Op verschillende manieren zelfs. Ten eerste is het slim om gebruik te maken van een sitemap. Dit is een logisch, systematisch overzicht van hoe jouw website in elkaar steekt. Speciaal voor zoekmachines bestaat de XML sitemap. Hiermee zorg je er voor dat deze jouw pagina’s kunnen vinden en indexeren. Een andere manier om je website vindbaar te maken, is door te zorgen dat andere websites, die al wel door Google gevonden worden, naar jouw website linken. Dat kan op verschillende manieren. Zo kun je een inhoudelijke reactie achter laten op een bekende (vaak bezochte) blog of een bericht op Twitter plaatsen met een link naar je website.

Geduld is een schone zaak

Het liefst wil je natuurlijk dat je website direct door je doelgroep gevonden wordt. We helpen je graag even uit je droom. Die kans is namelijk zeer klein. Wanneer een nieuwe website wordt toegevoegd aan de index van zoekmachines, moet je niet direct wonderen verwachten. Het kan nu eenmaal een tijdje duren voordat al je pagina’s opgemerkt worden. Heb geduld en zorg er ondertussen voor dat je website zo SEO-proof mogelijk is ingericht. Meer weten over hoe je dat kunt doen? Kijk gerust eens wat rond op onze website of neem contact met ons op. Best4U informeert je graag!

Best4u

Best4u

Best4u Group voorziet al jarenlang bedrijven in online oplossingen. Wij slaan een brug tussen ingewikkelde online technieken en een succesvol online eindproduct middels de meest fanatieke service en support.
Best4u

Laatste artikelen van Best4u

Doe nu de gratis website scan!

8.7/10

✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪8,6 van 10 op basis van 127 beoordelingen bij Feedback Company
Recente beoordelingen✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Woonwinkel 'n Streepje voorIk vind de service van Best4u in één woord geweldig. Op alle punten heeft Best4u aan mijn verwachtingen voldaan. Zowel qua design als qua support. Ik krijg super vriendelijke en zeer snelle service. Kortom: ik heb eindelijk het bedrijf gevonden waar ik lang naar heb gezocht!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪BlindeerkoningDe samenwerking met Best4u Internet Marketing was erg prettig. Ondanks veel roulatie in projectleiders en soms wat miscommunicatie, was het uiteindelijke resultaat erg positief.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Prominent OnlineOp het gebied van online marketing naar tevredenheid samengewerkt aan diverse projecten. Goede communicatie en fijn contact.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Dakgoot winkelDuidelijke manier van projectomschrijving waardoor we goed afgebakende campagnes opzetten. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Kids voor KinderenZe zijn heel pro-actief, en denken met je mee. We spreken wat af met de internet marketeer, ze doen het meteen, en er is meteen resultaat en een snelle terugkoppeling. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Zonnepanelen XtraAls ik naar de resultaten kijk die we nu boeken dan merk ik duidelijk een verschil. Voordat we met internet marketing begonnen werkten we met leads. In de tijd dat we met internet marketing zijn gestart zijn onze aanvragen met 350% gegroeid. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Jemako De communicatie met Best4u is erg goed en de resultaten zijn ook goed. Je kan horen dat ze weten waar ze het over hebben, en veel kennis hebben. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Velthuizen AdvocatenMijn ervaring met Best4u is heel goed. Ik ben met name tevreden over de communicatie, zowel per e-mail als telefonisch. Er wordt altijd snel actie ondernomen op de vragen die ik stel. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪038 WoningontruimingErg goed contact, ze regelen alles vrij snel, natuurlijk kunnen bepaalde dingen niet zo snel als ik zelf wil, maar in principe is alles vrij snel geregeld. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Candeas ThuiszorgDe service van Best4u is erg snel, ik ben er blij mee. Ik geef Best4u dan ook een 8 als beoordeling!
Feedback Company
BuySmart veilig kopen

✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪8,6 van 10 op basis van 127 beoordelingen bij Feedback Company
Meer referenties
Bel direct: (088) 000 85 70‬