Waarom het gebruik van Woorank handig is
Haal jij het maximale uit jouw website?
Gratis website
scan!

>> Gepost op: 18 May, 2018 in Algemeen, SEO

woorank-tick-largeInzicht hebben in de kwaliteit van je website is uitermate belangrijk, maar hoe krijg je dat inzicht? Hoe weet je of je website voldoende is geoptimaliseerd zodat deze zo hoog mogelijk in Google komt? Een geschikte tool hiervoor is Woorank: de tool die jouw website scant en een score koppelt aan jouw website op basis van een 50-tal criteria. Met Woorank kun je in één oogopslag zien hoe goed jouw website scoort (groen, oranje, rood) en waar de verbeterpunten liggen om in de toekomst beter te scoren in zoekmachines.

Hoe werkt Woorank?

Het gebruik van Woorank is vrij eenvoudig en kost weinig tijd: je vult de URL van je website in om een SEO check te laten doen en vervolgens krijg je daar een uitslag van met een score tussen de 0 en 100 punten die laat zien in hoeverre jouw website op dit moment is geoptimaliseerd. De groene vinkjes laten zien wat er al goed is op je website en de rode vinkjes laten zien aan welke punten je nog moet werken. Sommige van deze verbeterpunten kun je met een paar klikken verhelpen, andere zijn meer tijdrovend: ook dit geeft Woorank aan. Erg handig dus!

Andere plussen van Woorank

Wat ook erg handig is aan Woorank is dat je niet alleen je eigen website kunt checken, maar ook van andere websites kunt kijken in hoeverre deze geoptimaliseerd is. Dit kan echter alleen voor Google Chroom. Het maakt niet uit op welke website je je bevind binnen Google Chroom, je hoeft maar op de Woorank button te klikken en je activeert direct de SEO checker. Vervolgens krijg je direct een uitgebreide analyse van die webpagina en kun je daar inspiratie en tips uit halen voor je eigen website.

Lastig voor leken

Het nadeel van Woorank is dat de resultaten die eruit rollen voornamelijk geformuleerd zijn in vaktermen als obots.txt, xml sitemaps, W3C validity, Dublin Core en Geo Metatags wat het voor ondernemers zelf lastig maakt om te begrijpen waar ze nu precies slecht of goed op scoren. Het is daarom aan te raden om – wanneer je jouw website zo goed mogelijk wilt laten scoren in zoekmachines – dit te laten doen door een professional: een bedrijf dat gespecialiseerd is in zoekmachine optimalisatie.

Woorank: handig en succesvol

Dat Woorank een succes is, blijkt wel uit de feiten: sinds de opstart in 2010 hebben zij al meer dan 500.000 geregistreerde gebruikers en is de Woorank service inmiddels al beschikbaar is 6 verschillende talen. Dus wil je een snelle en eenvoudige analyse van je website om te kijken in hoeverre jouw website geoptimaliseerd is? Download Woorank dan nu gratis of neem contact op met ons internet marketingbureau Best4U zodat wij jouw Woorank analyse en de verbeterpunten op de juiste manier kunnen verwerken.

Best4u

Best4u

Best4u Group voorziet al jarenlang bedrijven in online oplossingen. Wij slaan een brug tussen ingewikkelde online technieken en een succesvol online eindproduct middels de meest fanatieke service en support.
Best4u

Laatste artikelen van Best4u

Doe nu de gratis website scan!

8.7/10

✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪8,6 van 10 op basis van 127 beoordelingen bij Feedback Company
Recente beoordelingen✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Woonwinkel 'n Streepje voorIk vind de service van Best4u in één woord geweldig. Op alle punten heeft Best4u aan mijn verwachtingen voldaan. Zowel qua design als qua support. Ik krijg super vriendelijke en zeer snelle service. Kortom: ik heb eindelijk het bedrijf gevonden waar ik lang naar heb gezocht!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪BlindeerkoningDe samenwerking met Best4u Internet Marketing was erg prettig. Ondanks veel roulatie in projectleiders en soms wat miscommunicatie, was het uiteindelijke resultaat erg positief.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Prominent OnlineOp het gebied van online marketing naar tevredenheid samengewerkt aan diverse projecten. Goede communicatie en fijn contact.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Dakgoot winkelDuidelijke manier van projectomschrijving waardoor we goed afgebakende campagnes opzetten. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Kids voor KinderenZe zijn heel pro-actief, en denken met je mee. We spreken wat af met de internet marketeer, ze doen het meteen, en er is meteen resultaat en een snelle terugkoppeling. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Zonnepanelen XtraAls ik naar de resultaten kijk die we nu boeken dan merk ik duidelijk een verschil. Voordat we met internet marketing begonnen werkten we met leads. In de tijd dat we met internet marketing zijn gestart zijn onze aanvragen met 350% gegroeid. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Jemako De communicatie met Best4u is erg goed en de resultaten zijn ook goed. Je kan horen dat ze weten waar ze het over hebben, en veel kennis hebben. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Velthuizen AdvocatenMijn ervaring met Best4u is heel goed. Ik ben met name tevreden over de communicatie, zowel per e-mail als telefonisch. Er wordt altijd snel actie ondernomen op de vragen die ik stel. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪038 WoningontruimingErg goed contact, ze regelen alles vrij snel, natuurlijk kunnen bepaalde dingen niet zo snel als ik zelf wil, maar in principe is alles vrij snel geregeld. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Candeas ThuiszorgDe service van Best4u is erg snel, ik ben er blij mee. Ik geef Best4u dan ook een 8 als beoordeling!
Feedback Company
BuySmart veilig kopen

✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪8,6 van 10 op basis van 127 beoordelingen bij Feedback Company
Meer referenties
Bel direct: (088) 000 85 70‬