Buitink Products
Haal jij het maximale uit jouw website?
Gratis website
scan!
Full starFull starFull starFull starHalf star
8.4/10

Op basis van 155 beoordelingen het meest klantgerichte internet marketing bureau bij Feedback Company

Resultaten door de inzet van Best4u Internetmarketing


“Door het inzetten van internet marketing & retargeting hebben wij het veel drukker gekregen. Wij staan op de 1e pagina in Google op voor ons belangrijke zoekwoorden, wat toch wel heel belangrijk is.” – Buitink Products

Buitink Products biedt wooncomfort, woningveiligheid en woningverbetering. Voor totaaloplossingen voor het invullen en aankleden van gevelopeningen staan ze ook voor u klaar!

Wat was het doel?
Als bedrijf zijnde kun je tegenwoordig niet meer zonder internet marketing. Want als de mensen wat nodig hebben wordt er eerst zorgvuldig op het internet gekeken. Hier maakt men dan al een keuze waar ze naar toe gaan. Dus is het héél belangrijk dat je goed gevonden wordt! Dat was dan ook het voornaamste doel van Buitink Products om regionaal beter gevonden te worden op zoektermen zoals: zonwering Arnhem en terrasoverkappingen Doetinchem.

Onze werkzaamheden:
Voor Buitink Products zijn we aan de slag gegaan met de content. Tenslotte speelt de content op je website een grote rol in je vindbaarheid. Door zoekmachine- en conversievriendelijke teksten te plaatsen, wordt je sneller gevonden en wordt de kans op conversie ook groter. We blijven continu de resultaten meten en optimaliseren.

Wat was het resultaat?
We zijn er meteen mee aan de slag gegaan en het resultaat mag er zeker zijn. Op veel zoektermen is Buitink Products te vinden op nummer 1 en in de top 10 van Google!

“Ons voornaamste doel was dat wij regionaal beter gevonden wilden worden. Momenteel zijn wij gevestigd in Duiven, maar ook grotere plaatsen zoals Doetinchem en Arnhem behoren tot onze leveringsgebieden. Daarom was het belangrijk dat wij gevonden zouden worden op zoektermen zoals: zonwering Arnhem en terrasoverkapping Doetinchem. Hiermee staan wij op dit moment beiden bovenaan in Google!” – Buitink Products

Doe nu de gratis website scan!

8.4/10

Full starFull starFull starFull starHalf star
Meer referenties
Contact
Vrijblijvende afspraak maken
Vrijblijvende offerte aanvragen