Buitink Products

Bel nu naar (088) 000 85 70 (088) 000 85 70

Resultaten door de inzet van Best4u Internetmarketing


“Door het inzetten van internet marketing & retargeting hebben wij het veel drukker gekregen. Wij staan op de 1e pagina in Google op voor ons belangrijke zoekwoorden, wat toch wel heel belangrijk is.” – Buitink Products

Buitink Products biedt wooncomfort, woningveiligheid en woningverbetering. Voor totaaloplossingen voor het invullen en aankleden van gevelopeningen staan ze ook voor u klaar!

Wat was het doel?
Als bedrijf zijnde kun je tegenwoordig niet meer zonder internet marketing. Want als de mensen wat nodig hebben wordt er eerst zorgvuldig op het internet gekeken. Hier maakt men dan al een keuze waar ze naar toe gaan. Dus is het héél belangrijk dat je goed gevonden wordt! Dat was dan ook het voornaamste doel van Buitink Products om regionaal beter gevonden te worden op zoektermen zoals: zonwering Arnhem en terrasoverkappingen Doetinchem.

Onze werkzaamheden:
Voor Buitink Products zijn we aan de slag gegaan met de content. Tenslotte speelt de content op je website een grote rol in je vindbaarheid. Door zoekmachine- en conversievriendelijke teksten te plaatsen, wordt je sneller gevonden en wordt de kans op conversie ook groter. We blijven continu de resultaten meten en optimaliseren.

Wat was het resultaat?
We zijn er meteen mee aan de slag gegaan en het resultaat mag er zeker zijn. Op veel zoektermen is Buitink Products te vinden op nummer 1 en in de top 10 van Google!

“Ons voornaamste doel was dat wij regionaal beter gevonden wilden worden. Momenteel zijn wij gevestigd in Duiven, maar ook grotere plaatsen zoals Doetinchem en Arnhem behoren tot onze leveringsgebieden. Daarom was het belangrijk dat wij gevonden zouden worden op zoektermen zoals: zonwering Arnhem en terrasoverkapping Doetinchem. Hiermee staan wij op dit moment beiden bovenaan in Google!” – Buitink Products

Doe nu de gratis website scan!

8.7/10

✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪8,6 van 10 op basis van 126 beoordelingen bij Feedback Company
Recente beoordelingen✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪BlindeerkoningDe samenwerking met Best4u Internet Marketing was erg prettig. Ondanks veel roulatie in projectleiders en soms wat miscommunicatie, was het uiteindelijke resultaat erg positief.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Prominent OnlineOp het gebied van online marketing naar tevredenheid samengewerkt aan diverse projecten. Goede communicatie en fijn contact.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Dakgoot winkelDuidelijke manier van projectomschrijving waardoor we goed afgebakende campagnes opzetten. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Kids voor KinderenZe zijn heel pro-actief, en denken met je mee. We spreken wat af met de internet marketeer, ze doen het meteen, en er is meteen resultaat en een snelle terugkoppeling. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Zonnepanelen XtraAls ik naar de resultaten kijk die we nu boeken dan merk ik duidelijk een verschil. Voordat we met internet marketing begonnen werkten we met leads. In de tijd dat we met internet marketing zijn gestart zijn onze aanvragen met 350% gegroeid. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Jemako De communicatie met Best4u is erg goed en de resultaten zijn ook goed. Je kan horen dat ze weten waar ze het over hebben, en veel kennis hebben. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Velthuizen AdvocatenMijn ervaring met Best4u is heel goed. Ik ben met name tevreden over de communicatie, zowel per e-mail als telefonisch. Er wordt altijd snel actie ondernomen op de vragen die ik stel. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪038 WoningontruimingErg goed contact, ze regelen alles vrij snel, natuurlijk kunnen bepaalde dingen niet zo snel als ik zelf wil, maar in principe is alles vrij snel geregeld. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Candeas ThuiszorgDe service van Best4u is erg snel, ik ben er blij mee. Ik geef Best4u dan ook een 8 als beoordeling!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Advies Bij SchuldenBest4u heeft drie websites van ons in beheer waarvan de derde nog ontwikkeld wordt. Ook doen ze de internet marketing voor ons. De resultaten zijn goed, de communicatie is fijn, er wordt snel gereageerd als ik vragen heb en er is veel ruimte voor overleg. Het contact met de medewerkers is erg leuk!
Feedback Company
BuySmart veilig kopen

✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪8,6 van 10 op basis van 126 beoordelingen bij Feedback Company
Meer referenties
Bel direct: (088) 000 85 70‬