Camping Heidepark

Bel nu naar (088) 000 85 70 (088) 000 85 70

Betrokken collega's

Jurien

Senior Internet Marketeer

Edwin

Usability expert

Jeroen

SEO tekstschrijver

Eugene

SEO specialist


Camping heidepark vindbaar maken bij de juiste doelgroep


Camping Heidepark staat ervoor om jong en oud heerlijk tot rust te laten komen op hun Camping. De locatie waar de camping zit heeft alles te bieden voor zowel natuurliefhebbers als gezinnen.

 Wat was het doel?
Camping Heidepark had meerdere doelstellingen bij het starten van dit project.

De camping moest ‘De camping van Overijssel’ worden. Naamsbekendheid speelde een grote rol binnen deze campagne. Daarnaast wilde ze een gezonde bezettingsgraad hebben en dus conversie genereren via de website. Uiteindelijk moest deze online campagne kosten besparen ten opzichte van alle andere offline marketing middelen welke Camping Heidepark altijd inzette.

Onze werkzaamheden:
Wij hebben de website van Camping Heidepark mogen bouwen en hebben voor hen een online strategie opgezet die toegespitst was op verschillende belangrijke periodes van de camping. Binnen deze campagne hebben we gebruik gemaakt van zoekmachine adverteren, zowel search als display. Deze maatwerk campagne blijven we continu analyseren en optimaliseren voor groeiende resultaten.

Wat was het resultaat?
Een goed vindbare site die in de top posities van Google te vinden is!

Doe nu de gratis website scan!

8.7/10

✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪8,6 van 10 op basis van 126 beoordelingen bij Feedback Company
Recente beoordelingen✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪BlindeerkoningDe samenwerking met Best4u Internet Marketing was erg prettig. Ondanks veel roulatie in projectleiders en soms wat miscommunicatie, was het uiteindelijke resultaat erg positief.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Prominent OnlineOp het gebied van online marketing naar tevredenheid samengewerkt aan diverse projecten. Goede communicatie en fijn contact.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Dakgoot winkelDuidelijke manier van projectomschrijving waardoor we goed afgebakende campagnes opzetten. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Kids voor KinderenZe zijn heel pro-actief, en denken met je mee. We spreken wat af met de internet marketeer, ze doen het meteen, en er is meteen resultaat en een snelle terugkoppeling. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Zonnepanelen XtraAls ik naar de resultaten kijk die we nu boeken dan merk ik duidelijk een verschil. Voordat we met internet marketing begonnen werkten we met leads. In de tijd dat we met internet marketing zijn gestart zijn onze aanvragen met 350% gegroeid. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Jemako De communicatie met Best4u is erg goed en de resultaten zijn ook goed. Je kan horen dat ze weten waar ze het over hebben, en veel kennis hebben. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Velthuizen AdvocatenMijn ervaring met Best4u is heel goed. Ik ben met name tevreden over de communicatie, zowel per e-mail als telefonisch. Er wordt altijd snel actie ondernomen op de vragen die ik stel. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪038 WoningontruimingErg goed contact, ze regelen alles vrij snel, natuurlijk kunnen bepaalde dingen niet zo snel als ik zelf wil, maar in principe is alles vrij snel geregeld. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Candeas ThuiszorgDe service van Best4u is erg snel, ik ben er blij mee. Ik geef Best4u dan ook een 8 als beoordeling!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Advies Bij SchuldenBest4u heeft drie websites van ons in beheer waarvan de derde nog ontwikkeld wordt. Ook doen ze de internet marketing voor ons. De resultaten zijn goed, de communicatie is fijn, er wordt snel gereageerd als ik vragen heb en er is veel ruimte voor overleg. Het contact met de medewerkers is erg leuk!
Feedback Company
BuySmart veilig kopen

✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪8,6 van 10 op basis van 126 beoordelingen bij Feedback Company
Meer referenties
Bel direct: (088) 000 85 70‬