DCO van Iersel
DCO van Iersel is sinds november 2017 klant van Best4u Internet Marketing. Sindsdien zorgen we er samen voor dat er meer nieuwe en jong gebruikte auto’s de weg trotseren.
Full starFull starFull starFull starHalf star
8.6/10

Op basis van 182 beoordelingen het meest klantgerichte internet marketing bureau bij Feedback Company

DCO van Iersel

DCO van Iersel staat voor Dealer Car Outlet. Dit bedrijf is gespecialiseerd in de verkoop van nieuwe en jong gebruikte auto’s. Alle auto’s die je op de website koopt, koop je met een aanzienlijke korting ten opzichte van de nieuwprijs van een auto. Doordat de medewerkers meer dan 30 jaar ervaring hebben in het vak, weten ze precies hoe ze hun klanten blij maken. Met een goede auto voor een aantrekkelijke prijs. Voor hen zijn auto’s pure emotie, vergelijkbaar met kunst. Voor ons geldt dat voor online marketing. DCO van Iersel is sinds november 2017 klant van Best4u Internet Marketing. Sindsdien zorgen we er samen voor dat er meer nieuwe en jong gebruikte auto’s de weg trotseren. En met succes! Daar vertellen we je in deze casus meer over.

Het doel: meer aanvragen

Toen DCO van Iersel in 2017 onze professionele hulp inschakelde, genoten ze al van vele bezoekers op de website. Echter ging maar een klein deel van deze bezoekers over tot aankoop. Dat kon anders! De website moest beter vindbaar worden, meer conversies en meer omzet genereren.

In november 2017 zijn de professionals van Best4u Internet Marketing gestart met een SEO campagne. Om ervoor te zorgen dat de bezoekers overgingen tot aan een aanvraag, is een conversie optimalisatie uitgevoerd. Zo zijn er meerdere contactmogelijkheden toegevoegd en zijn de gebruikerservaring en de paginasnelheid verbeterd.

Wat hebben we ingezet?

We hebben alles uit de kast gehaald om meer aanvragen te generen voor DCO van Iersel:

  • SEO
  • Conversie optimalisatie

Resultaten

Nadat de verschillende contactmogelijkheden toegevoegd waren kwam er meer en meer aanvragen binnen. Ook ging het conversie percentage sterk omhoog. De samenwerking tussen de experts van Best4u Internet Marketing en DCO van Iersel heeft tot prachtige resultaten geleid waar we trots op mogen zijn:

  • Stijging van 200% in het aantal aanvragen binnen 2 maanden
  • Stijging van 31% in organische bezoekers ten opzichte van een jaar eerder
Vraag nu een website scan aan!

8.6/10

Full starFull starFull starFull starHalf star
Meer referenties
The Feedback Company

Onze 182 beoordelingen

8.6Full starFull starFull starFull starHalf star