De administratiekamer
Haal jij het maximale uit jouw website?
Gratis website
scan!
Full starFull starFull starFull starHalf star
8.4/10

Op basis van 157 beoordelingen het meest klantgerichte internet marketing bureau bij Feedback Company

Een effectieve marketing campagne voor een soepel en interactief bedrijf


De Administratiekamer. Een grotendeels digitaal werkende administratieve dienstverlener, met werknemers die volgens ‘het nieuwe werken’ aan de slag gaan voor klanten. Een soepel, interactief bedrijf, dat een heldere site wilde, waarop duidelijkheid verschaft zou worden over de diensten en de daaraan verbonden kosten.

Wat was het doel?
We maakten een site waar evenveel beweging in zat als in de Administratiekamer zelf en waarmee klanten zeer laagdrempelig kunnen binnenkomen bij het bedrijf. Een druk op de knop en de offerte is aangevraagd, één blik op de home pagina en je weet wat de kosten zijn van de geboden abonnementen. Het  doel was dan ook een website die sneller opdrachten binnenhaalde!

Onze werkzaamheden:
Omdat zoekmachine optimalisatie (SEO) een proces is waarmee je niet altijd direct resultaat boekt, is het vaak goed om ook zoekmachine adverteren in te zetten. Deze twee middelen samen, zorgen direct voor een goed resultaat welke in de toekomst alleen maar blijft groeien. Uiteraard hebben we voor de Administratie kamer ook de website geoptimaliseerd voor conversie zodat de bezoekers in hun aankoop of oriëntatie proces ook worden beïnvloed om over te gaan tot conversie.

Wat was het resultaat?
De Administratiekamer heeft met haar site een geweldige sprong naar boven gemaakt in vindbaarheid. Er zijn een stuk meer aanvragen binnengekomen via de website. De aanvragen zijn binnengekomen over hetzelfde aantal bezoekers als ervoor, dit betekent een hele goede conversie!

Doe nu de gratis website scan!

8.4/10

Full starFull starFull starFull starHalf star
Meer referenties
Spreek met een adviseur
Offerte aanvragen
088 000 85 70