De administratiekamer | Best4u Internet Marketing B.V.

De administratiekamer

Bel nu naar 0575 512 125 0575 - 51 21 25

Een effectieve marketing campagne voor een soepel en interactief bedrijf


De Administratiekamer. Een grotendeels digitaal werkende administratieve dienstverlener, met werknemers die volgens ‘het nieuwe werken’ aan de slag gaan voor klanten. Een soepel, interactief bedrijf, dat een heldere site wilde, waarop duidelijkheid verschaft zou worden over de diensten en de daaraan verbonden kosten.

Wat was het doel?
We maakten een site waar evenveel beweging in zat als in de Administratiekamer zelf en waarmee klanten zeer laagdrempelig kunnen binnenkomen bij het bedrijf. Een druk op de knop en de offerte is aangevraagd, één blik op de home pagina en je weet wat de kosten zijn van de geboden abonnementen. Het  doel was dan ook een website die sneller opdrachten binnenhaalde!

Onze werkzaamheden:
Omdat zoekmachine optimalisatie (SEO) een proces is waarmee je niet altijd direct resultaat boekt, is het vaak goed om ook zoekmachine adverteren in te zetten. Deze twee middelen samen, zorgen direct voor een goed resultaat welke in de toekomst alleen maar blijft groeien. Uiteraard hebben we voor de Administratie kamer ook de website geoptimaliseerd voor conversie zodat de bezoekers in hun aankoop of oriëntatie proces ook worden beïnvloed om over te gaan tot conversie.

Wat was het resultaat?
De Administratiekamer heeft met haar site een geweldige sprong naar boven gemaakt in vindbaarheid. Er zijn een stuk meer aanvragen binnengekomen via de website. De aanvragen zijn binnengekomen over hetzelfde aantal bezoekers als ervoor, dit betekent een hele goede conversie!

8.7/10

Recente beoordelingen✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Candeas ThuiszorgDe service van Best4u is erg snel, ik ben er blij mee. Ik geef Best4u dan ook een 8 als beoordeling!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Advies Bij SchuldenBest4u heeft drie websites van ons in beheer waarvan de derde nog ontwikkeld wordt. Ook doen ze de internet marketing voor ons. De resultaten zijn goed, de communicatie is fijn, er wordt snel gereageerd als ik vragen heb en er is veel ruimte voor overleg. Het contact met de medewerkers is erg leuk!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪StanFitPTBest4u is servicegericht, duidelijk, meedenkend, toegankelijk en vernieuwend. Ik heb meerdere personen aan de lijn gehad en het contact verloopt met iedereen soepel. Je merkt dat iedereen zijn of haar werk erg leuk vindt!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪FestuniqueBest4u werkt snel en houdt zich aan de afspraken. Wij zijn tevreden met onze nieuwe website!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Nida SangBest4u is in alle opzichten heel klantvriendelijk. Ik heb veel vergelijkingsmateriaal en ervaring in de online wereld dus ik ben daar erg kritisch in. Best4u levert niet alleen een kwaliteitsproduct maar zet ook nog een extra stapje voor de klant. Alle medewerkers zijn heel vriendelijk en staan open voor de klant en voor kritiek!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Mediatorpraktijk Noord NederlandWij zijn heel tevreden over Best4u! De verwachtingen zijn waargemaakt: de online marketing heeft ons als mediatorpraktijk behoorlijk veel werk en ook bekendheid opgeleverd.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Schoonheidsinstituut AllureDe communicatie met Best4u is heel goed. Ook over het werk dat ze leveren ben ik tevreden. Ik heb veel contact met Bas en Jordi en zij nemen altijd de tijd om mijn vragen te beantwoorden en me verder te helpen.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Social DogMijn website werd helaas niet goed gevonden en had/heb zelf te weinig kennis en tijd om hier zelf mee aan de slag te gaan. Na wat zoeken op Google kwam ik bij best4u uit en zij hebben mij geholpen om hoger in google te komen. Het eerste half jaar merkte ik eerst niet zo veel maar daarna werden de resultaten steeds beter. Nu krijg ik ook steeds meer serieuze opdrachten binnen van klussen die ik heel leuk vind om te doen.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Taxi Nijmegen D.T.C.Ik heb voor Best4u gekozen omdat ze zelf goed vindbaar zijn in Google. Ik heb met meerdere partijen samengewerkt maar vaak bleven de resultaten uit. Het werk van best4u is goed en er worden nu wel positieve resultaten behaald.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪De BetonboorderOp dit moment voert Best4u seo voor ons uit. Hierbij geven zij prettig advies en ondersteuning over tactieken. Er wordt goed meegedacht! De resultaten van de campagne zijn prima.Feedback Company
✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪8,6 van 10 op basis van 116 beoordelingen bij Feedback Company
Meer referenties

Doe nu de gratis website scan!