De administratiekamer | Best4u Internet Marketing B.V.

De administratiekamer

Bel nu naar 0575 512 125 0575 - 51 21 25

Een effectieve marketing campagne voor een soepel en interactief bedrijf


De Administratiekamer. Een grotendeels digitaal werkende administratieve dienstverlener, met werknemers die volgens ‘het nieuwe werken’ aan de slag gaan voor klanten. Een soepel, interactief bedrijf, dat een heldere site wilde, waarop duidelijkheid verschaft zou worden over de diensten en de daaraan verbonden kosten.

Wat was het doel?
We maakten een site waar evenveel beweging in zat als in de Administratiekamer zelf en waarmee klanten zeer laagdrempelig kunnen binnenkomen bij het bedrijf. Een druk op de knop en de offerte is aangevraagd, één blik op de home pagina en je weet wat de kosten zijn van de geboden abonnementen. Het  doel was dan ook een website die sneller opdrachten binnenhaalde!

Onze werkzaamheden:
Omdat zoekmachine optimalisatie (SEO) een proces is waarmee je niet altijd direct resultaat boekt, is het vaak goed om ook zoekmachine adverteren in te zetten. Deze twee middelen samen, zorgen direct voor een goed resultaat welke in de toekomst alleen maar blijft groeien. Uiteraard hebben we voor de Administratie kamer ook de website geoptimaliseerd voor conversie zodat de bezoekers in hun aankoop of oriëntatie proces ook worden beïnvloed om over te gaan tot conversie.

Wat was het resultaat?
De Administratiekamer heeft met haar site een geweldige sprong naar boven gemaakt in vindbaarheid. Er zijn een stuk meer aanvragen binnengekomen via de website. De aanvragen zijn binnengekomen over hetzelfde aantal bezoekers als ervoor, dit betekent een hele goede conversie!

8.7/10

Recente beoordelingen✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Schoonheidsinstituut AllureDe communicatie met Best4u is heel goed. Ook over het werk dat ze leveren ben ik tevreden. Ik heb veel contact met Bas en Jordi en zij nemen altijd de tijd om mijn vragen te beantwoorden en me verder te helpen.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Social DogMijn website werd helaas niet goed gevonden en had/heb zelf te weinig kennis en tijd om hier zelf mee aan de slag te gaan. Na wat zoeken op Google kwam ik bij best4u uit en zij hebben mij geholpen om hoger in google te komen. Het eerste half jaar merkte ik eerst niet zo veel maar daarna werden de resultaten steeds beter. Nu krijg ik ook steeds meer serieuze opdrachten binnen van klussen die ik heel leuk vind om te doen.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Taxi Nijmegen D.T.C.Ik heb voor Best4u gekozen omdat ze zelf goed vindbaar zijn in Google. Ik heb met meerdere partijen samengewerkt maar vaak bleven de resultaten uit. Het werk van best4u is goed en er worden nu wel positieve resultaten behaald.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪De BetonboorderOp dit moment voert Best4u seo voor ons uit. Hierbij geven zij prettig advies en ondersteuning over tactieken. Er wordt goed meegedacht! De resultaten van de campagne zijn prima.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Dutch-Sound, Uw Partner in TotaalverhuurIk ben tevreden met mijn website www.dutch-sound.nl! Het proces is goed verlopen, ik ben netjes behandeld en ik ben serieus genomen door Best4u en dat is erg prettig. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Bonte FotografieDe samenwerking met Best4u tot op heden hartstikke goed. Er wordt meegedacht en er zijn veel mogelijkheden in de optimalisatie. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪De-SignmakerSinds ik ben gestart met de internet marketing campagne bij Best4u is mijn bedrijf gigantisch gegroeid. Best4u is klantgericht en denken mee met de klant zelf. Dit is een service die erbij komt naast de positieve resultaten uit de campagne.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Nico van BalenBest4u doen hun werk goed anders hadden wij niet zo veel klanten gehad! We hebben het van de zomer erg druk gehad.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Zuster MinaHet traject van mijn nieuwe website bij Best4u is perfect verlopen! Er werd goed geluisterd, de communicatie verliep soepel en snel en er werd goed meegedacht. Inmiddels heb ik de hosting en support ook bij Best4u afgenomen omdat het websitetraject gewoon hartstikke goed bevallen is. Ik ben tevreden!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪La Perle d’AnroseyOnze campagne loopt al vier seizoenen erg goed bij Best4u. Er is altijd de juiste strategie uitgestippeld voor onze website en dat gebeurt nog steeds. Het contact is altijd erg prettig en we worden serieus genomen als klant ondanks het feit dat Best4u in de vier jaar dat we klant zijn erg gegroeid is. Feedback Company
✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪8,6 van 10 op basis van 109 beoordelingen bij Feedback Company
Meer referenties

Doe nu de gratis website scan!