De administratiekamer | Best4u Internet Marketing B.V.

De administratiekamer

Bel nu naar (088) 000 85 70 (088) 000 85 70

Een effectieve marketing campagne voor een soepel en interactief bedrijf


De Administratiekamer. Een grotendeels digitaal werkende administratieve dienstverlener, met werknemers die volgens ‘het nieuwe werken’ aan de slag gaan voor klanten. Een soepel, interactief bedrijf, dat een heldere site wilde, waarop duidelijkheid verschaft zou worden over de diensten en de daaraan verbonden kosten.

Wat was het doel?
We maakten een site waar evenveel beweging in zat als in de Administratiekamer zelf en waarmee klanten zeer laagdrempelig kunnen binnenkomen bij het bedrijf. Een druk op de knop en de offerte is aangevraagd, één blik op de home pagina en je weet wat de kosten zijn van de geboden abonnementen. Het  doel was dan ook een website die sneller opdrachten binnenhaalde!

Onze werkzaamheden:
Omdat zoekmachine optimalisatie (SEO) een proces is waarmee je niet altijd direct resultaat boekt, is het vaak goed om ook zoekmachine adverteren in te zetten. Deze twee middelen samen, zorgen direct voor een goed resultaat welke in de toekomst alleen maar blijft groeien. Uiteraard hebben we voor de Administratie kamer ook de website geoptimaliseerd voor conversie zodat de bezoekers in hun aankoop of oriëntatie proces ook worden beïnvloed om over te gaan tot conversie.

Wat was het resultaat?
De Administratiekamer heeft met haar site een geweldige sprong naar boven gemaakt in vindbaarheid. Er zijn een stuk meer aanvragen binnengekomen via de website. De aanvragen zijn binnengekomen over hetzelfde aantal bezoekers als ervoor, dit betekent een hele goede conversie!

Doe nu de gratis website scan!

8.7/10

Recente beoordelingen✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Jemako De communicatie met Best4u is erg goed en de resultaten zijn ook goed. Je kan horen dat ze weten waar ze het over hebben, en veel kennis hebben. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Velthuizen AdvocatenMijn ervaring met Best4u is heel goed. Ik ben met name tevreden over de communicatie, zowel per e-mail als telefonisch. Er wordt altijd snel actie ondernomen op de vragen die ik stel. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪038 WoningontruimingErg goed contact, ze regelen alles vrij snel, natuurlijk kunnen bepaalde dingen niet zo snel als ik zelf wil, maar in principe is alles vrij snel geregeld. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Candeas ThuiszorgDe service van Best4u is erg snel, ik ben er blij mee. Ik geef Best4u dan ook een 8 als beoordeling!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Advies Bij SchuldenBest4u heeft drie websites van ons in beheer waarvan de derde nog ontwikkeld wordt. Ook doen ze de internet marketing voor ons. De resultaten zijn goed, de communicatie is fijn, er wordt snel gereageerd als ik vragen heb en er is veel ruimte voor overleg. Het contact met de medewerkers is erg leuk!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪StanFitPTBest4u is servicegericht, duidelijk, meedenkend, toegankelijk en vernieuwend. Ik heb meerdere personen aan de lijn gehad en het contact verloopt met iedereen soepel. Je merkt dat iedereen zijn of haar werk erg leuk vindt!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪FestuniqueBest4u werkt snel en houdt zich aan de afspraken. Wij zijn tevreden met onze nieuwe website!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Nida SangBest4u is in alle opzichten heel klantvriendelijk. Ik heb veel vergelijkingsmateriaal en ervaring in de online wereld dus ik ben daar erg kritisch in. Best4u levert niet alleen een kwaliteitsproduct maar zet ook nog een extra stapje voor de klant. Alle medewerkers zijn heel vriendelijk en staan open voor de klant en voor kritiek!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Mediatorpraktijk Noord NederlandWij zijn heel tevreden over Best4u! De verwachtingen zijn waargemaakt: de online marketing heeft ons als mediatorpraktijk behoorlijk veel werk en ook bekendheid opgeleverd.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Schoonheidsinstituut AllureDe communicatie met Best4u is heel goed. Ook over het werk dat ze leveren ben ik tevreden. Ik heb veel contact met Bas en Jordi en zij nemen altijd de tijd om mijn vragen te beantwoorden en me verder te helpen.Feedback Company
✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪8,6 van 10 op basis van 121 beoordelingen bij Feedback Company
Meer referenties
Bel direct: (088) 000 85 70‬