De Betonboorder
Er wordt te allen tijde goed met ons mee gedacht. En de resultaten? Die zijn ook goed. We hebben het hartstikke druk en krijgen iedere dag meerdere aanvragen binnen.
Full starFull starFull starFull starHalf star
8.6/10

Op basis van 182 beoordelingen het meest klantgerichte internet marketing bureau bij Feedback Company

De Betonboorder

De Betonboorder is een platform van betonboorders. Moet er een gat in beton geboord worden, of beton gezaagd? Op dit platform vind je zonder twijfel een specialist die je verder kan helpen. Doordat de Betonboorder beschikt over een landelijk netwerk, komt er snel een ervaren vakman bij je langs. Hierbij geniet je te allen tijde van een eerlijke prijs, persoonlijke zorg en aandacht. De vakman die bij je langs komt gaat netjes te werk. Dáár kun je op rekenen. Omdat de Betonboorder de online vindbaarheid wilde verbeteren, werd Best4u Internet Marketing ingeschakeld.

#1 met zoekwoord ‘beton boorder’

De Betonboorder is sinds 2016 klant van Best4u Internet Marketing. Het doel van de samenwerking was om de online vindbaarheid te verhogen en meer aanvragen te krijgen. De focus lag in eerste instantie op lokale vindbaarheid. Nadat de aanvragen in de regio Amsterdam binnenstroomden, werd het tijd voor de volgende stap: landelijke vindbaarheid.

Vandaag de dag staat de Betonboorder met vele zoekwoorden op de eerste pagina in Google. Met het zoekwoord ‘beton boorder’ zelfs op de eerste plek! Wow! Hier hebben SEO, conversie optimalisatie en linkbuilding aan bij gedragen. Zoek je een betonboorder en ga je op onderzoek uit via Google? Dan spot je de Betonboorder tussen de resultaten.

Online marketing werkzaamheden

Wat hebben we gedaan? De volgende werkzaamheden hebben bijgedragen aan het succes van deze klant:

  • SEO
  • Linkbuilding
  • Conversie optimalisatie

Stijging van het aantal aanvragen

  • Stijging van 261% in organische bezoekers vergeleken met het tweede deel van 2018
  • Stijging van 280% in conversies ten opzichte van het tweede deel van 2018

“We hebben het hartstikke druk”

“De medewerkers van Best4u Internet Marketing voorzien ons van prettig advies en ondersteuningen over verscheidene tactieken. Er wordt te allen tijde goed met ons mee gedacht. En de resultaten? Die zijn ook goed. We hebben het hartstikke druk en krijgen iedere dag meerdere aanvragen binnen.” Dát is waar we het voor doen!

Vraag nu een website scan aan!

8.6/10

Full starFull starFull starFull starHalf star
Meer referenties
The Feedback Company

Onze 182 beoordelingen

8.6Full starFull starFull starFull starHalf star