Horrenbouw
Meer bezoekers en conversies door de verbeterde posities. Steeds meer mensen bestelden horren en benodigdheden!
Full starFull starFull starFull starHalf star
8.6/10

Op basis van 178 beoordelingen het meest klantgerichte internet marketing bureau bij Feedback Company

Horrenbouw

Horrenbouw zorgt ervoor dat je geen last meer hebt van vliegende insecten. Die zijn immers behoorlijk irritant. Al helemaal wanneer ze binnen zitten. Zzzzz, zzZZzzz… In deze webshop vind je horprofielen, horgaas, horonderdelen, inzethorren, voorzethorren en vliegengordijnen. Horrenbouw schakelde onze professionele hulp in omdat ze meer bezoekers, conversie en bestellingen wensten. Samen zorgen we ervoor dat die vliegende insecten bij zo veel mogelijk mensen blijven waar ze horen: buiten.

Een prachtige stijging is het resultaat van online marketing campagnes. Lees gauw verder en leer wat wij van Best4u Internet Marketing tot nu toe voor deze klant betekent hebben. Misschien ben jij wel de volgende tevreden klant?

Dé specialist in horren sinds 2012

Horrenbouw is een jong en dynamisch bedrijf dat in 2012 voor het eerst het licht zag. Hier kun je terecht voor zelfbouw maar ook kant en klare insectenwering. Horrenbouw heeft door de jaren heen een grote groei doorgemaakt. Mede door onze online marketing strategie. Bij dit bedrijf vind je dankzij de juiste kennis en een breed assortiment alle benodigdheden voor een hor. Compleet op maat, of zelf gebouwd. Zonder twijfel dé specialist in horren. En dat merk je!

SEO en linkbuilding

Allereerst zijn we in 2014 begonnen met het opzetten van een SEO campagne. Er zijn landingspagina’s aangemaakt voor de belangrijkste zoekwoorden. Daarna verbeterden we het linkprofiel door blogartikelen met links naar de pagina te plaatsen. Hierdoor wordt de autoriteit van de pagina’s verhoogd. Meer bezoekers en conversies waren hier het gevolg van. Maar ook de verbeterde positie heeft invloed op het aantal bezoekers en het aantal conversies. Steeds meer mensen bestelden horren en benodigdheden.

Online marketing

Wij hebben de volgende werkzaamheden uitgevoerd voor Horrenbouw:

  • SEO campagne voor het verbeteren van de online vindbaarheid
  • Linkbuilding ter versterking van het linkprofiel

Stijging in bezoekers en opbrengsten

  • Stijging van 41% in organische bezoekers in het tweede kwartaal van 2019 vergeleken met 2018
  • Stijging van 31% in opbrengsten in het tweede kwartaal van 2019 vergeleken met 2018
Vraag nu een website scan aan!

8.6/10

Full starFull starFull starFull starHalf star
Meer referenties
The Feedback Company

Onze 178 beoordelingen

8.6Full starFull starFull starFull starHalf star