Konag
De producten/zoekwoorden met het hoogste zoekvolume staan inmiddels allemaal op de eerste pagina van Google.
Full starFull starFull starFull starHalf star
8.6/10

Op basis van 179 beoordelingen het meest klantgerichte internet marketing bureau bij Feedback Company

Konag

Konag levert een uitgebreid assortiment aan aanhangwagens. Custom Build, of heb je voorkeur voor een standaard maat? Doordat Konag zelf aanhangwagens produceert, zijn de medewerkers in staat om specifieke aanpassingen te realiseren. Je bent gegarandeerd van echt maatwerk voor de beste prijs. Ondanks het feit dat je geniet van een goede prijs-kwaliteit verhouding, was er ruimte voor verbetering op het gebied van online vindbaarheid. In april 2018 trokken ze aan de bel bij Best4u Internet Marketing. En met succes! De resultaten mogen er zeker wezen.

#1 in Google

Het doel was om nummer 1 posities te bemachtigen met specifieke zoekwoorden en producten. Hiervoor maakten we gebruik van SEO, Google Ads en Google Shopping. Door alle werkzaamheden is een belangrijk doel bereikt. De producten/zoekwoorden met het hoogste zoekvolume staan inmiddels allemaal op de eerste pagina van Google. Ook de technische optimalisatie, linkbuilding en de conversieoptimalisatie dragen bij aan dit mooie resultaat.

Ondersteuning van Best4u Internet Marketing

Wij ondersteunen Konag met de online marketing werkzaamheden. Daarmee hebben we al veel resultaat geboekt! Om in de toekomst nog meer conversies binnen te halen, zijn we bezig met het realiseren van een Google Shopping campagne.

  • SEO
  • Google Ads
  • Linkbuilding
  • Conversieoptimalisatie
  • Google Shopping

Organisch verkeer en conversies zijn gestegen

  • Het organisch zoekverkeer is vergeleken met 2018 met minimaal 25% gestegen
  • Stijging van het conversiepercentage van minstens 50% ten opzichte van 2018. Deze stijging bestaat uit Whatsapp berichten, telefoontjes en contactformulieren.
Vraag nu een website scan aan!

8.6/10

Full starFull starFull starFull starHalf star
Meer referenties
The Feedback Company

Onze 179 beoordelingen

8.6Full starFull starFull starFull starHalf star