My Industrial Interior
Ik heb heel persoonlijk contact met mijn projectleider. Hij heeft een succesvolle SEO campagne opgezet waardoor ik snel in posities steeg. Je merkt duidelijk dat de medewerkers over veel expertise beschikken. En dat heb ik gemerkt aan de posities!
Full starFull starFull starFull starHalf star
8.6/10

Op basis van 178 beoordelingen het meest klantgerichte internet marketing bureau bij Feedback Company

My Industrial Interior

Om de online vindbaarheid te vergroten schakelde My Industrial Interior de experts van Best4u Internet Marketing in. My Industrial Interior is de enige woonblog over een industrieel interieur. Je leest hier allerlei tips and tricks, maar kunt in de industriële webshop ook direct industriële producten kopen. Van betonlook verf tot aan allerlei stoere accessoires. Het doel? In de top 10 eindigen in de zoekresultaten met focus zoekwoord ‘betonlook verf’. Een succesvolle SEO campagne volgde.

Top 10 voor zoekterm ‘betonlook verf’

In januari 2019 startten we met de SEO campagne. Het was zoals hierboven genoemd het doel om voor september 2019 in de top 10 te staan met het zoekwoord ‘betonlook verf’. Destijds stond deze klant met dit zoekwoord op positie 39. 6 maanden SEO later, op 14 juni 2019, staat My Industrial Interior voor dit zoekwoord op positie 4. Hoger dan de grote bouwmarkten die iedereen wel kent.

Wat hebben we gedaan?

Voor My Industrial Interior hebben we een SEO campagne opgezet, content geschreven en het linkprofiel verbetert aan de hand van blogs. Ook hebben we de webshop beter ingericht voor de bezoeker. De eigenaresse van deze website schrijft veel content zelf, waardoor het echt een samenwerking is. Wij hadden naast de SEO campagne voornamelijk een adviserende rol. Samen hebben we dat mooie doel sneller dan verwacht al kunnen bereiken.

Sterke groei

  • Stijging van 53% in omzet in het tweede deel van 2019 vergeleken met 2018
  • Stijging van 32% in conversieratio in het tweede deel van 2019 vergeleken met 2018
  • Stijging van 27% in organische bezoekers in het tweede deel van 2019 vergeleken met 2018

Persoonlijke aandacht en stijging in posities

“Ik heb heel persoonlijk contact met mijn projectleider. Hij heeft een succesvolle SEO campagne opgezet waardoor ik snel in posities steeg. Je merkt duidelijk dat de medewerkers over veel expertise beschikken. En dat heb ik gemerkt aan de posities!” Ondanks het feit dat het doel al zo vlug behaald was, is het tijd voor het volgende doel. Scoren op het zoekwoord ‘krijtverf’.

Vraag nu een website scan aan!

8.6/10

Full starFull starFull starFull starHalf star
Meer referenties
The Feedback Company

Onze 178 beoordelingen

8.6Full starFull starFull starFull starHalf star