RA Daktechniek
Haal jij het maximale uit jouw website?
Gratis website
scan!
Betrokken collega's

Roy

Internet Marketeer

Steven

Internet Marketing Adviseur

Kim

SEO Tekstschrijver

Thomas

Linkbuilder


Een bestaande website aanpassen en bovenaan komen in Google door een effectieve campagne? Het kan!


R.A. Daktechniek is specialist in daken met altijd de beste prijzen. R.A. Daktechniek biedt standaard 10 jaar garantie en razendsnelle service. Daarmee past het bedrijf perfect bij ons, want ook streven naar sensationele service. In dit geval was het gewenste resultaat: een website dat precies dat doet waar hij voor ontworpen is, namelijk klanten werven.

 R.A. Daktechniek vroeg Best4u om een nieuwe site, die paste bij het bedrijf. Na overleg en kennismaking met de opdrachtgever, kozen we voor een zakelijk ogende website, zonder al te gelikte foto’s en hippe special effects. Gewoon een goed vindbare, no-nonsense website voor een bedrijf dat van aanpakken weet. Het resultaat is een uiterst informatieve site voor een belangrijke speler in de regio. Best4u verzorgt maandelijks het SEO-onderhoud, zodat de site onveranderlijk bovenaan staat in de zoekresultaten.

Wat was het doel?
R.A. Daktechniek vroeg Best4u om een nieuwe site te ontwikkelen, die aansloot bij de uitstraling van het bedrijf. Na overleg en kennismaking met de opdrachtgever, kozen we voor een zakelijk ogende website die goed vindbaar zou worden in de zoekresultaten van Google. Vanuit hier konden er meer aanvragen worden gegenereerd.  

Onze werkzaamheden
Er zijn verschillende landingspagina’s gemaakt die zich allemaal richten op verschillende plaatsen. Deze landingspagina’s worden sterk geoptimaliseerd en conversievriendelijk ingericht middels bijvoorbeeld reviews. Ook de website wordt geoptimaliseerd. Wij meten en analyseren continu hoe deze pagina’s het doen en sturen op basis hiervan bij met aanpassingen.

Wat was het resultaat?
Het resultaat is een uiterst informatieve site voor een belangrijke speler in de regio. Hierdoor zijn er meer aanvragen gegenereerd vanuit de website. Vooral het laatste half jaar zijn de aanvragen flink gestegen!

Doe nu de gratis website scan!

8.7/10

✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪8,6 van 10 op basis van 127 beoordelingen bij Feedback Company
Recente beoordelingen✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Woonwinkel 'n Streepje voorIk vind de service van Best4u in één woord geweldig. Op alle punten heeft Best4u aan mijn verwachtingen voldaan. Zowel qua design als qua support. Ik krijg super vriendelijke en zeer snelle service. Kortom: ik heb eindelijk het bedrijf gevonden waar ik lang naar heb gezocht!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪BlindeerkoningDe samenwerking met Best4u Internet Marketing was erg prettig. Ondanks veel roulatie in projectleiders en soms wat miscommunicatie, was het uiteindelijke resultaat erg positief.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Prominent OnlineOp het gebied van online marketing naar tevredenheid samengewerkt aan diverse projecten. Goede communicatie en fijn contact.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Dakgoot winkelDuidelijke manier van projectomschrijving waardoor we goed afgebakende campagnes opzetten. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Kids voor KinderenZe zijn heel pro-actief, en denken met je mee. We spreken wat af met de internet marketeer, ze doen het meteen, en er is meteen resultaat en een snelle terugkoppeling. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Zonnepanelen XtraAls ik naar de resultaten kijk die we nu boeken dan merk ik duidelijk een verschil. Voordat we met internet marketing begonnen werkten we met leads. In de tijd dat we met internet marketing zijn gestart zijn onze aanvragen met 350% gegroeid. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Jemako De communicatie met Best4u is erg goed en de resultaten zijn ook goed. Je kan horen dat ze weten waar ze het over hebben, en veel kennis hebben. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Velthuizen AdvocatenMijn ervaring met Best4u is heel goed. Ik ben met name tevreden over de communicatie, zowel per e-mail als telefonisch. Er wordt altijd snel actie ondernomen op de vragen die ik stel. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪038 WoningontruimingErg goed contact, ze regelen alles vrij snel, natuurlijk kunnen bepaalde dingen niet zo snel als ik zelf wil, maar in principe is alles vrij snel geregeld. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Candeas ThuiszorgDe service van Best4u is erg snel, ik ben er blij mee. Ik geef Best4u dan ook een 8 als beoordeling!
Feedback Company
BuySmart veilig kopen

✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪8,6 van 10 op basis van 127 beoordelingen bij Feedback Company
Meer referenties
Bel direct: (088) 000 85 70‬