RA Daktechniek
Haal jij het maximale uit jouw website?
Gratis website
scan!
Full starFull starFull starFull starHalf star
8.4/10

Op basis van 157 beoordelingen het meest klantgerichte internet marketing bureau bij Feedback Company

RA Daktechniek Betrokken collega's
Roy

Roy

Internet Marketeer

Steven

Steven

Internet Marketing Adviseur

Kim

Kim

SEO Tekstschrijver

Thomas

Thomas

Linkbuilder


Een bestaande website aanpassen en bovenaan komen in Google door een effectieve campagne? Het kan!


R.A. Daktechniek is specialist in daken met altijd de beste prijzen. R.A. Daktechniek biedt standaard 10 jaar garantie en razendsnelle service. Daarmee past het bedrijf perfect bij ons, want ook streven naar sensationele service. In dit geval was het gewenste resultaat: een website dat precies dat doet waar hij voor ontworpen is, namelijk klanten werven.

 R.A. Daktechniek vroeg Best4u om een nieuwe site, die paste bij het bedrijf. Na overleg en kennismaking met de opdrachtgever, kozen we voor een zakelijk ogende website, zonder al te gelikte foto’s en hippe special effects. Gewoon een goed vindbare, no-nonsense website voor een bedrijf dat van aanpakken weet. Het resultaat is een uiterst informatieve site voor een belangrijke speler in de regio. Best4u verzorgt maandelijks het SEO-onderhoud, zodat de site onveranderlijk bovenaan staat in de zoekresultaten.

Wat was het doel?
R.A. Daktechniek vroeg Best4u om een nieuwe site te ontwikkelen, die aansloot bij de uitstraling van het bedrijf. Na overleg en kennismaking met de opdrachtgever, kozen we voor een zakelijk ogende website die goed vindbaar zou worden in de zoekresultaten van Google. Vanuit hier konden er meer aanvragen worden gegenereerd.  

Onze werkzaamheden
Er zijn verschillende landingspagina’s gemaakt die zich allemaal richten op verschillende plaatsen. Deze landingspagina’s worden sterk geoptimaliseerd en conversievriendelijk ingericht middels bijvoorbeeld reviews. Ook de website wordt geoptimaliseerd. Wij meten en analyseren continu hoe deze pagina’s het doen en sturen op basis hiervan bij met aanpassingen.

Wat was het resultaat?
Het resultaat is een uiterst informatieve site voor een belangrijke speler in de regio. Hierdoor zijn er meer aanvragen gegenereerd vanuit de website. Vooral het laatste half jaar zijn de aanvragen flink gestegen!

Doe nu de gratis website scan!

8.4/10

Full starFull starFull starFull starHalf star
Meer referenties
Spreek met een adviseur
Offerte aanvragen
088 000 85 70