RA Daktechniek | Best4u Internet Marketing B.V.

RA Daktechniek

Bel nu naar (088) 000 85 70 (088) 000 85 70

Betrokken collega's

Roy

Internet Marketeer

Steven

Internet Marketing Adviseur

Kim

SEO Tekstschrijver

Thomas

Linkbuilder


Een bestaande website aanpassen en bovenaan komen in Google door een effectieve campagne? Het kan!


R.A. Daktechniek is specialist in daken met altijd de beste prijzen. R.A. Daktechniek biedt standaard 10 jaar garantie en razendsnelle service. Daarmee past het bedrijf perfect bij ons, want ook streven naar sensationele service. In dit geval was het gewenste resultaat: een website dat precies dat doet waar hij voor ontworpen is, namelijk klanten werven.

 R.A. Daktechniek vroeg Best4u om een nieuwe site, die paste bij het bedrijf. Na overleg en kennismaking met de opdrachtgever, kozen we voor een zakelijk ogende website, zonder al te gelikte foto’s en hippe special effects. Gewoon een goed vindbare, no-nonsense website voor een bedrijf dat van aanpakken weet. Het resultaat is een uiterst informatieve site voor een belangrijke speler in de regio. Best4u verzorgt maandelijks het SEO-onderhoud, zodat de site onveranderlijk bovenaan staat in de zoekresultaten.

Wat was het doel?
R.A. Daktechniek vroeg Best4u om een nieuwe site te ontwikkelen, die aansloot bij de uitstraling van het bedrijf. Na overleg en kennismaking met de opdrachtgever, kozen we voor een zakelijk ogende website die goed vindbaar zou worden in de zoekresultaten van Google. Vanuit hier konden er meer aanvragen worden gegenereerd.  

Onze werkzaamheden
Er zijn verschillende landingspagina’s gemaakt die zich allemaal richten op verschillende plaatsen. Deze landingspagina’s worden sterk geoptimaliseerd en conversievriendelijk ingericht middels bijvoorbeeld reviews. Ook de website wordt geoptimaliseerd. Wij meten en analyseren continu hoe deze pagina’s het doen en sturen op basis hiervan bij met aanpassingen.

Wat was het resultaat?
Het resultaat is een uiterst informatieve site voor een belangrijke speler in de regio. Hierdoor zijn er meer aanvragen gegenereerd vanuit de website. Vooral het laatste half jaar zijn de aanvragen flink gestegen!

Doe nu de gratis website scan!

8.7/10

Recente beoordelingen✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Jemako De communicatie met Best4u is erg goed en de resultaten zijn ook goed. Je kan horen dat ze weten waar ze het over hebben, en veel kennis hebben. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Velthuizen AdvocatenMijn ervaring met Best4u is heel goed. Ik ben met name tevreden over de communicatie, zowel per e-mail als telefonisch. Er wordt altijd snel actie ondernomen op de vragen die ik stel. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪038 WoningontruimingErg goed contact, ze regelen alles vrij snel, natuurlijk kunnen bepaalde dingen niet zo snel als ik zelf wil, maar in principe is alles vrij snel geregeld. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Candeas ThuiszorgDe service van Best4u is erg snel, ik ben er blij mee. Ik geef Best4u dan ook een 8 als beoordeling!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Advies Bij SchuldenBest4u heeft drie websites van ons in beheer waarvan de derde nog ontwikkeld wordt. Ook doen ze de internet marketing voor ons. De resultaten zijn goed, de communicatie is fijn, er wordt snel gereageerd als ik vragen heb en er is veel ruimte voor overleg. Het contact met de medewerkers is erg leuk!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪StanFitPTBest4u is servicegericht, duidelijk, meedenkend, toegankelijk en vernieuwend. Ik heb meerdere personen aan de lijn gehad en het contact verloopt met iedereen soepel. Je merkt dat iedereen zijn of haar werk erg leuk vindt!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪FestuniqueBest4u werkt snel en houdt zich aan de afspraken. Wij zijn tevreden met onze nieuwe website!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Nida SangBest4u is in alle opzichten heel klantvriendelijk. Ik heb veel vergelijkingsmateriaal en ervaring in de online wereld dus ik ben daar erg kritisch in. Best4u levert niet alleen een kwaliteitsproduct maar zet ook nog een extra stapje voor de klant. Alle medewerkers zijn heel vriendelijk en staan open voor de klant en voor kritiek!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Mediatorpraktijk Noord NederlandWij zijn heel tevreden over Best4u! De verwachtingen zijn waargemaakt: de online marketing heeft ons als mediatorpraktijk behoorlijk veel werk en ook bekendheid opgeleverd.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Schoonheidsinstituut AllureDe communicatie met Best4u is heel goed. Ook over het werk dat ze leveren ben ik tevreden. Ik heb veel contact met Bas en Jordi en zij nemen altijd de tijd om mijn vragen te beantwoorden en me verder te helpen.Feedback Company
✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪8,6 van 10 op basis van 121 beoordelingen bij Feedback Company
Meer referenties
Bel direct: (088) 000 85 70‬