RA Daktechniek | Best4u Internet Marketing B.V.

RA Daktechniek

Bel nu naar 0575 512 125 0575 - 51 21 25

Betrokken collega's

Roy

Internet Marketeer

Steven

Internet Marketing Adviseur

Kim

SEO Tekstschrijver

Thomas

Linkbuilder


Een bestaande website aanpassen en bovenaan komen in Google door een effectieve campagne? Het kan!


R.A. Daktechniek is specialist in daken met altijd de beste prijzen. R.A. Daktechniek biedt standaard 10 jaar garantie en razendsnelle service. Daarmee past het bedrijf perfect bij ons, want ook streven naar sensationele service. In dit geval was het gewenste resultaat: een website dat precies dat doet waar hij voor ontworpen is, namelijk klanten werven.

 R.A. Daktechniek vroeg Best4u om een nieuwe site, die paste bij het bedrijf. Na overleg en kennismaking met de opdrachtgever, kozen we voor een zakelijk ogende website, zonder al te gelikte foto’s en hippe special effects. Gewoon een goed vindbare, no-nonsense website voor een bedrijf dat van aanpakken weet. Het resultaat is een uiterst informatieve site voor een belangrijke speler in de regio. Best4u verzorgt maandelijks het SEO-onderhoud, zodat de site onveranderlijk bovenaan staat in de zoekresultaten.

Wat was het doel?
R.A. Daktechniek vroeg Best4u om een nieuwe site te ontwikkelen, die aansloot bij de uitstraling van het bedrijf. Na overleg en kennismaking met de opdrachtgever, kozen we voor een zakelijk ogende website die goed vindbaar zou worden in de zoekresultaten van Google. Vanuit hier konden er meer aanvragen worden gegenereerd.  

Onze werkzaamheden
Er zijn verschillende landingspagina’s gemaakt die zich allemaal richten op verschillende plaatsen. Deze landingspagina’s worden sterk geoptimaliseerd en conversievriendelijk ingericht middels bijvoorbeeld reviews. Ook de website wordt geoptimaliseerd. Wij meten en analyseren continu hoe deze pagina’s het doen en sturen op basis hiervan bij met aanpassingen.

Wat was het resultaat?
Het resultaat is een uiterst informatieve site voor een belangrijke speler in de regio. Hierdoor zijn er meer aanvragen gegenereerd vanuit de website. Vooral het laatste half jaar zijn de aanvragen flink gestegen!

8.7/10

Recente beoordelingen✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Schoonheidsinstituut AllureDe communicatie met Best4u is heel goed. Ook over het werk dat ze leveren ben ik tevreden. Ik heb veel contact met Bas en Jordi en zij nemen altijd de tijd om mijn vragen te beantwoorden en me verder te helpen.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Social DogMijn website werd helaas niet goed gevonden en had/heb zelf te weinig kennis en tijd om hier zelf mee aan de slag te gaan. Na wat zoeken op Google kwam ik bij best4u uit en zij hebben mij geholpen om hoger in google te komen. Het eerste half jaar merkte ik eerst niet zo veel maar daarna werden de resultaten steeds beter. Nu krijg ik ook steeds meer serieuze opdrachten binnen van klussen die ik heel leuk vind om te doen.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Taxi Nijmegen D.T.C.Ik heb voor Best4u gekozen omdat ze zelf goed vindbaar zijn in Google. Ik heb met meerdere partijen samengewerkt maar vaak bleven de resultaten uit. Het werk van best4u is goed en er worden nu wel positieve resultaten behaald.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪De BetonboorderOp dit moment voert Best4u seo voor ons uit. Hierbij geven zij prettig advies en ondersteuning over tactieken. Er wordt goed meegedacht! De resultaten van de campagne zijn prima.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Dutch-Sound, Uw Partner in TotaalverhuurIk ben tevreden met mijn website www.dutch-sound.nl! Het proces is goed verlopen, ik ben netjes behandeld en ik ben serieus genomen door Best4u en dat is erg prettig. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Bonte FotografieDe samenwerking met Best4u tot op heden hartstikke goed. Er wordt meegedacht en er zijn veel mogelijkheden in de optimalisatie. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪De-SignmakerSinds ik ben gestart met de internet marketing campagne bij Best4u is mijn bedrijf gigantisch gegroeid. Best4u is klantgericht en denken mee met de klant zelf. Dit is een service die erbij komt naast de positieve resultaten uit de campagne.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Nico van BalenBest4u doen hun werk goed anders hadden wij niet zo veel klanten gehad! We hebben het van de zomer erg druk gehad.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Zuster MinaHet traject van mijn nieuwe website bij Best4u is perfect verlopen! Er werd goed geluisterd, de communicatie verliep soepel en snel en er werd goed meegedacht. Inmiddels heb ik de hosting en support ook bij Best4u afgenomen omdat het websitetraject gewoon hartstikke goed bevallen is. Ik ben tevreden!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪La Perle d’AnroseyOnze campagne loopt al vier seizoenen erg goed bij Best4u. Er is altijd de juiste strategie uitgestippeld voor onze website en dat gebeurt nog steeds. Het contact is altijd erg prettig en we worden serieus genomen als klant ondanks het feit dat Best4u in de vier jaar dat we klant zijn erg gegroeid is. Feedback Company
✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪8,6 van 10 op basis van 109 beoordelingen bij Feedback Company
Meer referenties

Doe nu de gratis website scan!