SR training
SR Training heeft nu een goed vindbare website en een mooie toename in online aanvragen. Wil jij dit ook? Vraag ons dan gerust naar de mogelijkheden.

SR training

Wil jij jouw Engels of die van je medewerkers flink opschroeven? Voor een cursus zakelijk Engels moet je in Nederland absoluut bij SR training zijn. SR training biedt geen doorsnee taalcursus maar een interactieve maatwerktraining. Dat is pas een Serious Results Training! SR training heeft onze hulp ingeschakeld om beter gevonden te worden in de zoekresultaten van Google. Een doel wat wij met beide handen hebben aangepakt om deze wensen waar te maken. En dat is ons gelukt!

Goed Engels sprekend ‘visitekaartje’

Aangezien SR training opleidingen zakelijk Engels organiseert voor werknemers van bedrijven die zaken doen met het buitenland, moesten we ons richten op bedrijven i.p.v. consumenten. Aan ons de taak om diverse cursussen, trainingen, e-books en meer aan de man te krijgen bij andere bedrijven. Door de website goed vindbaar te maken, moesten wij ervoor zorgen dat bedrijfsleiders het wel zagen zitten dat hun medewerkers geschoold zouden worden om goed Engels sprekende visitekaartjes van het bedrijf te worden.

Campagne

Wat we daarvoor hebben gedaan? Wij hebben in samenwerking met Best4u Media een website ontwikkeld tot volle tevredenheid van de klant. We hebben

een complete SEO campagne opgezet, zodat deze website mooi kon scoren. Onze maandelijkse zoekmachine optimalisatie werkzaamheden zorgen ervoor dat de website van SR training zijn goede posities in Google behoudt en dat daarnaast de hoeveelheid conversies toenemen.

Het resultaat

Het resultaat van de internet marketing campagne en website-ontwikkeling is een website met een goede vindbaarheid en een toename in online aanvragen.

Meer weten over de exacte resultaten van deze campagne of van andere klanten die beter te vergelijken zijn met jouw business? Neem dan gerust contact met ons op. We geven je graag meer inzichten in de voordelen van online marketing voor bedrijven.

Vraag nu een gratis website scan aan!

8.6/10

Full starFull starFull starFull starHalf star
Meer referenties