Storeplay | Best4u Internet Marketing B.V.

Storeplay

Bel nu naar 0575 512 125 0575 - 51 21 25

Betrokken collega's

Jurien

Senior Internet Marketeer

Ricardo

Usability Expert

Steven

Internet Marketing Adviseur

Eline

Content Strateeg


Adverteren kent vele vormen, en soms hebben ze elkaar nodig


Werken aan de vindbaarheid van een bedrijf dat zelf zorgt dat klanten zichtbaar zijn! Ga er maar aan staan. Storeplay zorgt er voor dat haar klanten eenvoudig kunnen adverteren op de gewenste manier. Waar wij zorgen voor de marketing van websites, richt Storeplay zich meer op narrowcasting. Je kent ze wel, de schermen aan de muur bij lokale ondernemingen zoals cafetaria’s, sportscholen, tankstations en meer.

Wat was het doel?
Storeplay had één doel voor ogen en dat was om meer regionale adverteerders te trekken die wilden adverteren op hun beeldschermen.

Onze werkzaamheden:
We hebben de conversie op de website sterk verbeterd en hebben de website geoptimaliseerd voor de zoekmachines. Tev
ens hebben we voor Storeplay een retargeting campagne opgezet. Dit is een continu proces waarbij wij de resultaten blijven meten en de website blijven optimaliseren.

Wat was het resultaat?
Op de voor hun belangrijkste zoekwoorden staat Storeplay nu binnen de toppositie in Google: Adverteren Rosmalen, Narrowcasting Brabant, Adverteren Eindhoven.

 

8.7/10

Recente beoordelingen✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Candeas ThuiszorgDe service van Best4u is erg snel, ik ben er blij mee. Ik geef Best4u dan ook een 8 als beoordeling!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Advies Bij SchuldenBest4u heeft drie websites van ons in beheer waarvan de derde nog ontwikkeld wordt. Ook doen ze de internet marketing voor ons. De resultaten zijn goed, de communicatie is fijn, er wordt snel gereageerd als ik vragen heb en er is veel ruimte voor overleg. Het contact met de medewerkers is erg leuk!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪StanFitPTBest4u is servicegericht, duidelijk, meedenkend, toegankelijk en vernieuwend. Ik heb meerdere personen aan de lijn gehad en het contact verloopt met iedereen soepel. Je merkt dat iedereen zijn of haar werk erg leuk vindt!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪FestuniqueBest4u werkt snel en houdt zich aan de afspraken. Wij zijn tevreden met onze nieuwe website!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Nida SangBest4u is in alle opzichten heel klantvriendelijk. Ik heb veel vergelijkingsmateriaal en ervaring in de online wereld dus ik ben daar erg kritisch in. Best4u levert niet alleen een kwaliteitsproduct maar zet ook nog een extra stapje voor de klant. Alle medewerkers zijn heel vriendelijk en staan open voor de klant en voor kritiek!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Mediatorpraktijk Noord NederlandWij zijn heel tevreden over Best4u! De verwachtingen zijn waargemaakt: de online marketing heeft ons als mediatorpraktijk behoorlijk veel werk en ook bekendheid opgeleverd.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Schoonheidsinstituut AllureDe communicatie met Best4u is heel goed. Ook over het werk dat ze leveren ben ik tevreden. Ik heb veel contact met Bas en Jordi en zij nemen altijd de tijd om mijn vragen te beantwoorden en me verder te helpen.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Social DogMijn website werd helaas niet goed gevonden en had/heb zelf te weinig kennis en tijd om hier zelf mee aan de slag te gaan. Na wat zoeken op Google kwam ik bij best4u uit en zij hebben mij geholpen om hoger in google te komen. Het eerste half jaar merkte ik eerst niet zo veel maar daarna werden de resultaten steeds beter. Nu krijg ik ook steeds meer serieuze opdrachten binnen van klussen die ik heel leuk vind om te doen.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Taxi Nijmegen D.T.C.Ik heb voor Best4u gekozen omdat ze zelf goed vindbaar zijn in Google. Ik heb met meerdere partijen samengewerkt maar vaak bleven de resultaten uit. Het werk van best4u is goed en er worden nu wel positieve resultaten behaald.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪De BetonboorderOp dit moment voert Best4u seo voor ons uit. Hierbij geven zij prettig advies en ondersteuning over tactieken. Er wordt goed meegedacht! De resultaten van de campagne zijn prima.Feedback Company
✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪8,6 van 10 op basis van 116 beoordelingen bij Feedback Company
Meer referenties

Doe nu de gratis website scan!

Er is momenteel een storing bij onze telefoonprovider Voys, waardoor wij op dit moment mogelijk niet telefonisch bereikbaar zijn. Wil je met ons in contact komen, mail dan naar je projectleider of laat hier een contactaanvraag achter.