Storeplay
Haal jij het maximale uit jouw website?
Gratis website
scan!
Betrokken collega's

Jurien

Senior Internet Marketeer

Ricardo

Usability Expert

Steven

Internet Marketing Adviseur

Eline

Content Strateeg


Adverteren kent vele vormen, en soms hebben ze elkaar nodig


Werken aan de vindbaarheid van een bedrijf dat zelf zorgt dat klanten zichtbaar zijn! Ga er maar aan staan. Storeplay zorgt er voor dat haar klanten eenvoudig kunnen adverteren op de gewenste manier. Waar wij zorgen voor de marketing van websites, richt Storeplay zich meer op narrowcasting. Je kent ze wel, de schermen aan de muur bij lokale ondernemingen zoals cafetaria’s, sportscholen, tankstations en meer.

Wat was het doel?
Storeplay had één doel voor ogen en dat was om meer regionale adverteerders te trekken die wilden adverteren op hun beeldschermen.

Onze werkzaamheden:
We hebben de conversie op de website sterk verbeterd en hebben de website geoptimaliseerd voor de zoekmachines. Tev
ens hebben we voor Storeplay een retargeting campagne opgezet. Dit is een continu proces waarbij wij de resultaten blijven meten en de website blijven optimaliseren.

Wat was het resultaat?
Op de voor hun belangrijkste zoekwoorden staat Storeplay nu binnen de toppositie in Google: Adverteren Rosmalen, Narrowcasting Brabant, Adverteren Eindhoven.

 

Doe nu de gratis website scan!

8.7/10

✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪8,6 van 10 op basis van 127 beoordelingen bij Feedback Company
Recente beoordelingen✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Woonwinkel 'n Streepje voorIk vind de service van Best4u in één woord geweldig. Op alle punten heeft Best4u aan mijn verwachtingen voldaan. Zowel qua design als qua support. Ik krijg super vriendelijke en zeer snelle service. Kortom: ik heb eindelijk het bedrijf gevonden waar ik lang naar heb gezocht!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪BlindeerkoningDe samenwerking met Best4u Internet Marketing was erg prettig. Ondanks veel roulatie in projectleiders en soms wat miscommunicatie, was het uiteindelijke resultaat erg positief.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Prominent OnlineOp het gebied van online marketing naar tevredenheid samengewerkt aan diverse projecten. Goede communicatie en fijn contact.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Dakgoot winkelDuidelijke manier van projectomschrijving waardoor we goed afgebakende campagnes opzetten. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Kids voor KinderenZe zijn heel pro-actief, en denken met je mee. We spreken wat af met de internet marketeer, ze doen het meteen, en er is meteen resultaat en een snelle terugkoppeling. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Zonnepanelen XtraAls ik naar de resultaten kijk die we nu boeken dan merk ik duidelijk een verschil. Voordat we met internet marketing begonnen werkten we met leads. In de tijd dat we met internet marketing zijn gestart zijn onze aanvragen met 350% gegroeid. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Jemako De communicatie met Best4u is erg goed en de resultaten zijn ook goed. Je kan horen dat ze weten waar ze het over hebben, en veel kennis hebben. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Velthuizen AdvocatenMijn ervaring met Best4u is heel goed. Ik ben met name tevreden over de communicatie, zowel per e-mail als telefonisch. Er wordt altijd snel actie ondernomen op de vragen die ik stel. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪038 WoningontruimingErg goed contact, ze regelen alles vrij snel, natuurlijk kunnen bepaalde dingen niet zo snel als ik zelf wil, maar in principe is alles vrij snel geregeld. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Candeas ThuiszorgDe service van Best4u is erg snel, ik ben er blij mee. Ik geef Best4u dan ook een 8 als beoordeling!
Feedback Company
BuySmart veilig kopen

✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪8,6 van 10 op basis van 127 beoordelingen bij Feedback Company
Meer referenties
Bel direct: (088) 000 85 70‬