Zutphen Bruist
Haal jij het maximale uit jouw website?
Gratis website
scan!
Betrokken collega's

Martijn

Senior Internet Marketeer

Eline

Content Strateeg

Jermaine

Linkbuilder

Eugene

SEO Specialist


Zutphen, de thuishaven van Best4u. Een campagne met een persoonlijk tintje


Zutphen Bruist zet de stad waar ons hoofdkantoor gevestigd is op de kaart bij consumenten en lokale ondernemers. Om die reden heeft de organisatie recht op een bruisende website. En dat is gelukt. Want deze website trekt je Zutphen in en vertelt wat er allemaal te doen is in de stad.

Wat was het doel?
Als onderdeel van Nederland Bruist moest Zutphen Bruist een uitstraling hebben die past in het landelijke beeld. We ontwikkelden een site die het karakter van Zutphen recht aan doet.
Wat was het doel van deze website? Goed vindbaar worden op de zoekterm ‘Zutphen’.

Onze werkzaamheden:
Samen met Zutphen Bruist hebben we de website qua content geoptimaliseerd. Door continu nieuwe en actuele informatie te delen op je website, wordt een website beter gevonden. Een blog is hiervoor het ideale middel.
Wat was het resultaat?
De site verschijnt als positie 1 in de zoekresultaten van Google. En zo hoort dat ook, voor een stad die bruisen wil!

Doe nu de gratis website scan!

8.7/10

✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪8,6 van 10 op basis van 127 beoordelingen bij Feedback Company
Recente beoordelingen✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Woonwinkel 'n Streepje voorIk vind de service van Best4u in één woord geweldig. Op alle punten heeft Best4u aan mijn verwachtingen voldaan. Zowel qua design als qua support. Ik krijg super vriendelijke en zeer snelle service. Kortom: ik heb eindelijk het bedrijf gevonden waar ik lang naar heb gezocht!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪BlindeerkoningDe samenwerking met Best4u Internet Marketing was erg prettig. Ondanks veel roulatie in projectleiders en soms wat miscommunicatie, was het uiteindelijke resultaat erg positief.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Prominent OnlineOp het gebied van online marketing naar tevredenheid samengewerkt aan diverse projecten. Goede communicatie en fijn contact.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Dakgoot winkelDuidelijke manier van projectomschrijving waardoor we goed afgebakende campagnes opzetten. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Kids voor KinderenZe zijn heel pro-actief, en denken met je mee. We spreken wat af met de internet marketeer, ze doen het meteen, en er is meteen resultaat en een snelle terugkoppeling. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Zonnepanelen XtraAls ik naar de resultaten kijk die we nu boeken dan merk ik duidelijk een verschil. Voordat we met internet marketing begonnen werkten we met leads. In de tijd dat we met internet marketing zijn gestart zijn onze aanvragen met 350% gegroeid. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Jemako De communicatie met Best4u is erg goed en de resultaten zijn ook goed. Je kan horen dat ze weten waar ze het over hebben, en veel kennis hebben. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Velthuizen AdvocatenMijn ervaring met Best4u is heel goed. Ik ben met name tevreden over de communicatie, zowel per e-mail als telefonisch. Er wordt altijd snel actie ondernomen op de vragen die ik stel. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪038 WoningontruimingErg goed contact, ze regelen alles vrij snel, natuurlijk kunnen bepaalde dingen niet zo snel als ik zelf wil, maar in principe is alles vrij snel geregeld. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Candeas ThuiszorgDe service van Best4u is erg snel, ik ben er blij mee. Ik geef Best4u dan ook een 8 als beoordeling!
Feedback Company
BuySmart veilig kopen

✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪8,6 van 10 op basis van 127 beoordelingen bij Feedback Company
Meer referenties
Bel direct: (088) 000 85 70‬