Zutphen Bruist | Best4u Internet Marketing B.V.

Zutphen Bruist

Bel nu naar (088) 000 85 70 (088) 000 85 70

Betrokken collega's

Martijn

Senior Internet Marketeer

Eline

Content Strateeg

Jermaine

Linkbuilder

Eugene

SEO Specialist


Zutphen, de thuishaven van Best4u. Een campagne met een persoonlijk tintje


Zutphen Bruist zet de stad waar ons hoofdkantoor gevestigd is op de kaart bij consumenten en lokale ondernemers. Om die reden heeft de organisatie recht op een bruisende website. En dat is gelukt. Want deze website trekt je Zutphen in en vertelt wat er allemaal te doen is in de stad.

Wat was het doel?
Als onderdeel van Nederland Bruist moest Zutphen Bruist een uitstraling hebben die past in het landelijke beeld. We ontwikkelden een site die het karakter van Zutphen recht aan doet.
Wat was het doel van deze website? Goed vindbaar worden op de zoekterm ‘Zutphen’.

Onze werkzaamheden:
Samen met Zutphen Bruist hebben we de website qua content geoptimaliseerd. Door continu nieuwe en actuele informatie te delen op je website, wordt een website beter gevonden. Een blog is hiervoor het ideale middel.
Wat was het resultaat?
De site verschijnt als positie 1 in de zoekresultaten van Google. En zo hoort dat ook, voor een stad die bruisen wil!

Doe nu de gratis website scan!

8.7/10

Recente beoordelingen✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Jemako De communicatie met Best4u is erg goed en de resultaten zijn ook goed. Je kan horen dat ze weten waar ze het over hebben, en veel kennis hebben. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Velthuizen AdvocatenMijn ervaring met Best4u is heel goed. Ik ben met name tevreden over de communicatie, zowel per e-mail als telefonisch. Er wordt altijd snel actie ondernomen op de vragen die ik stel. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪038 WoningontruimingErg goed contact, ze regelen alles vrij snel, natuurlijk kunnen bepaalde dingen niet zo snel als ik zelf wil, maar in principe is alles vrij snel geregeld. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Candeas ThuiszorgDe service van Best4u is erg snel, ik ben er blij mee. Ik geef Best4u dan ook een 8 als beoordeling!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Advies Bij SchuldenBest4u heeft drie websites van ons in beheer waarvan de derde nog ontwikkeld wordt. Ook doen ze de internet marketing voor ons. De resultaten zijn goed, de communicatie is fijn, er wordt snel gereageerd als ik vragen heb en er is veel ruimte voor overleg. Het contact met de medewerkers is erg leuk!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪StanFitPTBest4u is servicegericht, duidelijk, meedenkend, toegankelijk en vernieuwend. Ik heb meerdere personen aan de lijn gehad en het contact verloopt met iedereen soepel. Je merkt dat iedereen zijn of haar werk erg leuk vindt!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪FestuniqueBest4u werkt snel en houdt zich aan de afspraken. Wij zijn tevreden met onze nieuwe website!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Nida SangBest4u is in alle opzichten heel klantvriendelijk. Ik heb veel vergelijkingsmateriaal en ervaring in de online wereld dus ik ben daar erg kritisch in. Best4u levert niet alleen een kwaliteitsproduct maar zet ook nog een extra stapje voor de klant. Alle medewerkers zijn heel vriendelijk en staan open voor de klant en voor kritiek!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Mediatorpraktijk Noord NederlandWij zijn heel tevreden over Best4u! De verwachtingen zijn waargemaakt: de online marketing heeft ons als mediatorpraktijk behoorlijk veel werk en ook bekendheid opgeleverd.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Schoonheidsinstituut AllureDe communicatie met Best4u is heel goed. Ook over het werk dat ze leveren ben ik tevreden. Ik heb veel contact met Bas en Jordi en zij nemen altijd de tijd om mijn vragen te beantwoorden en me verder te helpen.Feedback Company
✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪8,6 van 10 op basis van 121 beoordelingen bij Feedback Company
Meer referenties
Bel direct: (088) 000 85 70‬