Linkbuilding
Hoe ziet het backlink profiel van jouw website eruit?
Gratis linkbuilding
scan!
Full starFull starFull starFull starHalf star
8.6/10

Op basis van 159 beoordelingen het meest klantgerichte internet marketing bureau bij Feedback Company

Linkbuilding

Waarom zou je linkbuilding uitbesteden aan een specialist? Je hebt vast al eens gehoord van het begrip linkbuilding. Het is een belangrijk onderdeel van het SEO-proces waarmee jouw website hoog kan scoren in Google. Maar waarom zou je linkbuilding uitbesteden? Wij vertellen je waarom.

Wat is linkbuilding?

Kort beschreven is linkbuilding het verkrijgen van links op andere plaatsen op het internet, die leiden naar jouw website. Het doel van linkbuilding is de waarde van jouw website te verhogen en om meer bezoekers naar jouw website te krijgen.

Linkbuilding is een belangrijk onderdeel van het SEO-proces. Wanneer Google de autoriteit van een website analyseert, bepaalt het de off-site aanwezigheid van jouw website. Oftewel, de aanwezigheid van jouw website op de rest van het internet. Hoeveel links naar een website wijzen, de diversiteit van deze links en de hoogte in autoriteit zijn verschillende aspecten waarnaar Google kijkt om erkenning aan de website te geven.

Daarnaast zijn nog twee factoren belangrijk: Trust Flow en Citation Flow. Trust Flow geeft kortgezegd de betrouwbaarheid van de backlinks aan. De Citation Flow zegt juist iets over het aantal backlinks. Hoe meer erkenning de website krijgt van Google, hoe beter de zoekmachines jouw website zullen gaan plaatsen in de resultaten.

Linkbuilding is hierom een belangrijk onderdeel van zoekmachine optimalisatie. Daarnaast geven links vanaf andere websites natuurlijk de mogelijkheid om door te klikken naar jouw website, wat voor jou kan betekenen dat meer bezoekers jouw website zien.

Kwalitatieve links

Bij het verzamelen van links op het internet gaat het niet alleen om het aantal links dat je verzamelt. De links die je ontvangt, moeten allereerst relevant zijn voor het onderwerp van de website. Heb je een website over reizen, dan is het verstandig om relevante websites te zoeken die ook in zekere zin verband houden met reizen. Hoe meer van deze links je verzamelt, hoe positiever de uitwerking is op je positie in de zoekresultaten.

Daarnaast is de kwaliteit van deze links ook erg belangrijk. De kwaliteit kan gecontroleerd worden met behulp van verschillende tools. Wanneer je als bedrijf veel links verzamelt met een hoge relevantie én een hoge kwaliteit, dan is de kans zeer groot dat jouw website zal stijgen in Google.

Interne links

Naast links vanaf andere websites is het ook belangrijk om je eigen website op orde te hebben. De linkstructuur op je eigen website is een belangrijke manier om de hiërarchie van je website in kaart te brengen voor Google. Een goede interne linkstructuur is dan ook een onmiskenbaar onderdeel van je zoekmachineoptimalisatie-proces. Ook bij interne links is het belangrijk om een relevante anchor tekst mee te geven.

Naast de waarde voor Google, zijn interne links ook handig voor bezoekers van jouw website. Op deze manier navigeren ze snel tussen de verschillende pagina’s. Een goede tip om te implementeren op je website is het zogenaamde kruimelpad (breadcrumbs). Op deze wijze weet een bezoeker altijd op welke pagina hij is, en geef je Google ook een houvast bij het indexeren van jouw website.

Voordelen van linkbuilding uitbesteden

Er zijn verschillende redenen waarom je linkbuilding zou uitbesteden. Deze redenen kunnen variëren van het ontbreken van tijd of kennis tot het besparen van geld. Reden één om linkbuilding uit te besteden, is dat jij je er geen zorgen over hoeft te maken. Heb je ooit geprobeerd om zelf het backlink profiel op te bouwen? Het is een lastige en soms verwarrende klus. Door dit werk aan een specialist in linkbuilding uit te besteden, neem je jezelf veel tijd en ergernis uit handen. Het zal allemaal voor je geregeld worden.

Een andere belangrijke reden kan zijn dat je geld bespaart dankzij het uitbesteden van linkbuilding. Allereerst zal je niet snel denken dat het uitbesteden van Linkbuilding je tijd bespaart. Echter, specialisten zoals die bij Best4u Internet Marketing, beschikken over de juiste netwerken en kunnen vanuit hun ervaring sneller handelen. Op deze wijze kunnen er meer links geplaatst worden en bespaar je dus meer tijd en geld dan wanneer je zelf bezig zal gaan met linkbuilding.

Waarom linkbuilding uitbesteden bij Best4u Internet Marketing?

Best4u Internet Marketing is een compleet online marketingbedrijf met meer dan 35 specialisten. Met verschillende diensten als zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren en Facebook marketing, kan Best4u Internet Marketing altijd inspelen op de wensen en behoeften van de klant. Er is namelijk niet één techniek of juiste methode die er voor zorgt dat jouw website goed gevonden wordt. Door specialisten op verschillende expertisegebieden kan kwaliteit geleverd worden. Met de kennis die wij in huis hebben, weten we precies hoe we jouw onderneming moeten laten opvallen!

Nieuwsgierig geworden?

Bij Best4u Internet Marketing streven wij altijd naar het beste resultaat voor de klant. Ben je inmiddels nieuwsgierig geworden naar wat linkbuilding voor jouw website kan betekenen? Wij kunnen voor jouw website een gratis backlink check doen. Hierbij krijg je inzicht in het aantal backlinks, de Trust Flow, de Citation Flow, de huidige relevantie en veel meer. Of neem je toch liever direct contact met ons op? Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan!

Gratis linkbuilding scan!

Sergej
Sergej
Internet Marketeer

“Inzetten van de juiste middelen”

Als internet marketeer ben ik één van de specialisten die klaar staan om van jouw campagne een succes te maken. Een mix van strategieën uitdenken, en data analyseren maakt elke campagne een uitdaging voor mij. Het is aan ons, internet marketeers, om de online kansen voor onze klanten te ontdekken en daarop in te spelen, door de juiste middelen in te zetten.

Er is niet één techniek of één bepaalde methode die er voor zorgt dat jouw website goed gevonden wordt. Juist de combinatie van verschillende technieken en het inspelen op trends en geanalyseerde data, zorgen voor succes. Wij hebben daarom ook specialisten met verschillende expertisegebieden, die samenwerken en zich maximaal inzetten voor jouw project.

Graag wil ik jou, geheel vrijblijvend, een offerte versturen en bekijken hoe wij jou kunnen helpen.

Offerte aanvragen

Doe nu de gratis website scan!

8.6/10

Full starFull starFull starFull starHalf star
Meer referenties