Linkbuilding
Hoe ziet het backlink profiel van jouw website eruit?
Gratis linkbuilding
scan!
✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪8,6 van 10 op basis van 127 beoordelingen bij Feedback Company

Linkbuilding uitbesteden

Waarom zou je linkbuilding uitbesteden aan een specialist? Je hebt vast al eens gehoord van het begrip linkbuilding. Het is een belangrijk onderdeel van het SEO-proces waarmee jouw website hoog kan scoren in Google. Maar waarom zou je linkbuilding uitbesteden? Wij vertellen je waarom.

Wat is linkbuilding?

Kort beschreven is linkbuilding het verkrijgen van links op andere plaatsen op het internet, die leiden naar jouw website. Het doel van linkbuilding is de waarde van jouw website te verhogen en om meer bezoekers naar jouw website te krijgen.

Linkbuilding is een belangrijk onderdeel van het SEO-proces. Wanneer Google de autoriteit van een website analyseert, bepaalt het de off-site aanwezigheid van jouw website. Oftewel, de aanwezigheid van jouw website op de rest van het internet. Hoeveel links naar een website wijzen, de diversiteit van deze links en de hoogte in autoriteit zijn verschillende aspecten waarnaar Google kijkt om erkenning aan de website te geven.

Daarnaast zijn nog twee factoren belangrijk: Trust Flow en Citation Flow. Trust Flow geeft kortgezegd de betrouwbaarheid van de backlinks aan. De Citation Flow zegt juist iets over het aantal backlinks. Hoe meer erkenning de website krijgt van Google, hoe beter de zoekmachines jouw website zullen gaan plaatsen in de resultaten.

Linkbuilding is hierom een belangrijk onderdeel van zoekmachine optimalisatie. Daarnaast geven links vanaf andere websites natuurlijk de mogelijkheid om door te klikken naar jouw website, wat voor jou kan betekenen dat meer bezoekers jouw website zien.

Kwalitatieve links

Bij het verzamelen van links op het internet gaat het niet alleen om het aantal links dat je verzamelt. De links die je ontvangt, moeten allereerst relevant zijn voor het onderwerp van de website. Heb je een website over reizen, dan is het verstandig om relevante websites te zoeken die ook in zekere zin verband houden met reizen. Hoe meer van deze links je verzamelt, hoe positiever de uitwerking is op je positie in de zoekresultaten.

Daarnaast is de kwaliteit van deze links ook erg belangrijk. De kwaliteit kan gecontroleerd worden met behulp van verschillende tools. Wanneer je als bedrijf veel links verzamelt met een hoge relevantie én een hoge kwaliteit, dan is de kans zeer groot dat jouw website zal stijgen in Google.

Interne links

Naast links vanaf andere websites is het ook belangrijk om je eigen website op orde te hebben. De linkstructuur op je eigen website is een belangrijke manier om de hiërarchie van je website in kaart te brengen voor Google. Een goede interne linkstructuur is dan ook een onmiskenbaar onderdeel van je zoekmachineoptimalisatie-proces. Ook bij interne links is het belangrijk om een relevante anchor tekst mee te geven.

Naast de waarde voor Google, zijn interne links ook handig voor bezoekers van jouw website. Op deze manier navigeren ze snel tussen de verschillende pagina’s. Een goede tip om te implementeren op je website is het zogenaamde kruimelpad (breadcrumbs). Op deze wijze weet een bezoeker altijd op welke pagina hij is, en geef je Google ook een houvast bij het indexeren van jouw website.

Voordelen van linkbuilding uitbesteden

Er zijn verschillende redenen waarom je linkbuilding zou uitbesteden. Deze redenen kunnen variëren van het ontbreken van tijd of kennis tot het besparen van geld. Reden één om linkbuilding uit te besteden, is dat jij je er geen zorgen over hoeft te maken. Heb je ooit geprobeerd om zelf het backlink profiel op te bouwen? Het is een lastige en soms verwarrende klus. Door dit werk aan een specialist in linkbuilding uit te besteden, neem je jezelf veel tijd en ergernis uit handen. Het zal allemaal voor je geregeld worden.

Een andere belangrijke reden kan zijn dat je geld bespaart dankzij het uitbesteden van linkbuilding. Allereerst zal je niet snel denken dat het uitbesteden van Linkbuilding je tijd bespaart. Echter, specialisten zoals die bij Best4u Internet Marketing, beschikken over de juiste netwerken en kunnen vanuit hun ervaring sneller handelen. Op deze wijze kunnen er meer links geplaatst worden en bespaar je dus meer tijd en geld dan wanneer je zelf bezig zal gaan met linkbuilding.

Waarom linkbuilding uitbesteden bij Best4u Internet Marketing?

Best4u Internet Marketing is een compleet online marketingbedrijf met meer dan 35 specialisten. Met verschillende diensten als zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren en Facebook marketing, kan Best4u Internet Marketing altijd inspelen op de wensen en behoeften van de klant. Er is namelijk niet één techniek of juiste methode die er voor zorgt dat jouw website goed gevonden wordt. Door specialisten op verschillende expertisegebieden kan kwaliteit geleverd worden. Met de kennis die wij in huis hebben, weten we precies hoe we jouw onderneming moeten laten opvallen!

Nieuwsgierig geworden?

Bij Best4u Internet Marketing streven wij altijd naar het beste resultaat voor de klant. Ben je inmiddels nieuwsgierig geworden naar wat linkbuilding voor jouw website kan betekenen? Wij kunnen voor jouw website een gratis backlink check doen. Hierbij krijg je inzicht in het aantal backlinks, de Trust Flow, de Citation Flow, de huidige relevantie en veel meer. Of neem je toch liever direct contact met ons op? Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan!

Gratis linkbuilding scan!

Franka
Franka
Internet Marketeer

“Meten is weten”

Als projectmanager internetmarketing MKB ben ik één van de 35 specialisten die samen met jou voor succes willen gaan. Ik ben ik altijd op zoek naar online kansen voor mijn klanten. Trafficgeneratie en conversieoptimalisatie staan centraal in mijn dagelijkse activiteiten met als basis: ‘’Meten is weten!’’

Er is niet één techniek of één bepaalde methode die er voor zorgt dat jouw website goed gevonden wordt. Juist de combinatie van verschillende technieken en het inspelen op trends en geanalyseerde data, zorgen voor succes. Wij hebben daarom ook specialisten met verschillende expertisegebieden, die samenwerken en zich maximaal inzetten voor jouw project.

Graag wil ik jou, geheel vrijblijvend, een offerte versturen en bekijken hoe wij jou kunnen helpen.

Offerte aanvragen

Doe nu de gratis website scan!

8.7/10

✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪8,6 van 10 op basis van 127 beoordelingen bij Feedback Company
Recente beoordelingen✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Woonwinkel 'n Streepje voorIk vind de service van Best4u in één woord geweldig. Op alle punten heeft Best4u aan mijn verwachtingen voldaan. Zowel qua design als qua support. Ik krijg super vriendelijke en zeer snelle service. Kortom: ik heb eindelijk het bedrijf gevonden waar ik lang naar heb gezocht!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪BlindeerkoningDe samenwerking met Best4u Internet Marketing was erg prettig. Ondanks veel roulatie in projectleiders en soms wat miscommunicatie, was het uiteindelijke resultaat erg positief.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Prominent OnlineOp het gebied van online marketing naar tevredenheid samengewerkt aan diverse projecten. Goede communicatie en fijn contact.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Dakgoot winkelDuidelijke manier van projectomschrijving waardoor we goed afgebakende campagnes opzetten. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Kids voor KinderenZe zijn heel pro-actief, en denken met je mee. We spreken wat af met de internet marketeer, ze doen het meteen, en er is meteen resultaat en een snelle terugkoppeling. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Zonnepanelen XtraAls ik naar de resultaten kijk die we nu boeken dan merk ik duidelijk een verschil. Voordat we met internet marketing begonnen werkten we met leads. In de tijd dat we met internet marketing zijn gestart zijn onze aanvragen met 350% gegroeid. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Jemako De communicatie met Best4u is erg goed en de resultaten zijn ook goed. Je kan horen dat ze weten waar ze het over hebben, en veel kennis hebben. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Velthuizen AdvocatenMijn ervaring met Best4u is heel goed. Ik ben met name tevreden over de communicatie, zowel per e-mail als telefonisch. Er wordt altijd snel actie ondernomen op de vragen die ik stel. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪038 WoningontruimingErg goed contact, ze regelen alles vrij snel, natuurlijk kunnen bepaalde dingen niet zo snel als ik zelf wil, maar in principe is alles vrij snel geregeld. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Candeas ThuiszorgDe service van Best4u is erg snel, ik ben er blij mee. Ik geef Best4u dan ook een 8 als beoordeling!
Feedback Company
BuySmart veilig kopen

✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪8,6 van 10 op basis van 127 beoordelingen bij Feedback Company
Meer referenties
Bel direct: (088) 000 85 70‬