LinkedIn Advertising
Hoe scoor jij in Google?
Gratis website
scan!
Full starFull starFull starFull starHalf star
8.6/10

Op basis van 159 beoordelingen het meest klantgerichte internet marketing bureau bij Feedback Company

LinkedIn Advertising

Bij het kiezen van je online kanalen is het belangrijk om te weten welke kanalen je klanten gebruiken tijdens hun zoektocht naar een oplossing voor hun probleem. Wanneer je hele bedrijvigheid draait om de business to business markt, moet je dus weten waar informatie gezocht wordt en waar je met elkaar kan communiceren. Facebook Marketing is zeer geschikt voor online communicatie met je klanten, maar is vooral geschikt voor de business to consumer markt. LinkedIn Advertising biedt de oplossing voor de B2B markt.

Wat is LinkedIn Advertising?

LinkedIn Advertising is een type social media advertising dat veel bedrijven die werken in een B2B omgeving zouden moeten overwegen als onderdeel van hun social media strategie. Het is een van ’s werelds snelst groeiende netwerken met wereldwijd 467 gebruikers afgelopen jaar. Met LinkedIn Advertising kan je heel gericht advertenties maken en ze richten op jouw doelgroep.

Als LinkedIn Advertising één voordeel heeft boven het adverteren op andere social media is het wel dat specifieke specialisaties kan bieden. LinkedIn biedt platformen voor verschillende doeleinden; recruitment, verkoop en productpromotie.

LinkedIn advertising

Naast de doeleinden kan je ook gebruiken van zeer specifieke targeting, veel gerichter dan bijvoorbeeld Facebook advertising of Instagram Ads. Je kan bijvoorbeeld targeting instellen op:

  • Functie
  • Seniors/Juniors
  • Bedrijfsnaam
  • Branche
  • Geografie
  • Vaardigheden
  • Diploma’s

Wanneer je gebruik wil gaan maken is het dus erg belangrijk dat je een zeer goed beeld hebt van je doelgroep. Weten dat ze een leeftijd hebben tussen de 20 en 45 is dus niet genoeg, je zal specifieker moeten zijn om niet tegen onnodige kosten aan te lopen.

Door alle mogelijkheden die de social media biedt om jouw advertising te specificeren, kan het lastig zijn te bepalen wat je precies nodig bent. Best4u Internet Marketing kan dit voor jou uit handen nemen en samen met jou bepalen wat je precies benodigd bent. Met jouw kennis van je markt en onze ervaring in de online marketing krijg je de resultaten die je wenst.

Waarom gebruik maken van LinkedIn marketing?

Er zijn belangrijke redenen om LinkedIn in te zetten als online marketingkanaal. De eerste is invloed. LinkedIn is dé social media voor de bedrijvenwereld. Nederland is zelfs Europees kampioen LinkedIn gebruik. In Nederland heeft 74,5% van de beroepsbevolking de beschikking over een LinkedIn profiel. Andere landen met een hoog LinkedIn gebruik, en dus mogelijkheden, zijn Engeland, Frankrijk en onze buren Duitsland en België. De meest interessante branches voor LinkedIn marketing zijn de ICT-sector, de financiële markt en de bouwsector. Uiteraard kan het gebruik van het platform ook interessant zijn voor andere branches.

Een andere belangrijke reden om LinkedIn in te zetten als social media is de grote marktplaats die LinkedIn is. Het wordt gebruikt om nieuwe carrièremogelijkheden te vinden, het genereren van nieuwe business leads en voor het delen van interessante content voor relevante branches. Gedreven mensen met invloed besteden hier veel tijd en zijn gemakkelijk benaderbaar.

Hoe Best4u je kan helpen bij LinkedIn Advertising

Best4u Internet Marketing is een full-service online marketing bureau dat sinds 2004 bestaat en hierdoor dus beschikt over jarenlange ervaring. Met het bieden van zoekmachine optimalisatie, Google Ads en social media marketing kunnen wij je complete online marketing uit handen nemen en zorgen voor resultaten. Wil je meer informatie over LinkedIn Advertising en wat het kan betekenen voor jouw bedrijf? Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan.

Timon
Timon
Internet Marketeer

“Inzetten van de juiste middelen”

Als internet marketeer ben ik één van de specialisten die klaar staan om van jouw campagne een succes te maken. Een mix van strategieën uitdenken, en data analyseren maakt elke campagne een uitdaging voor mij. Het is aan ons, internet marketeers, om de online kansen voor onze klanten te ontdekken en daarop in te spelen, door de juiste middelen in te zetten.

Er is niet één techniek of één bepaalde methode die er voor zorgt dat jouw website goed gevonden wordt. Juist de combinatie van verschillende technieken en het inspelen op trends en geanalyseerde data, zorgen voor succes. Wij hebben daarom ook specialisten met verschillende expertisegebieden, die samenwerken en zich maximaal inzetten voor jouw project.

Graag wil ik jou, geheel vrijblijvend, een offerte versturen en bekijken hoe wij jou kunnen helpen.

Offerte aanvragen

Doe nu de gratis website scan!

8.6/10

Full starFull starFull starFull starHalf star
Meer referenties