Social media training
Social Media en SEO succesvol inzetten voor jouw organisatie?

Vul hier de gratis scan in en ontdek of je website klaar is voor online succes.

Full starFull starFull starFull starHalf star
8.6/10

Op basis van 182 beoordelingen het meest klantgerichte internet marketing bureau bij Feedback Company

Social media training: hét recept voor online succes!

Altijd al de fijne kneepjes van het social media vak willen leren? Dat kan via onze Social Media & SEO basistraining. Met deze cursus leer je de trucjes van social media, met speciale aandacht voor Instagram, Facebook en SEO (zoekmachineoptimalisatie).

De social media training is speciaal voor MKB-ondernemers. De trainers laten je zien hoe leuk social media is, maar ook dat het onmisbaar is in de wereld van internet marketing. Het verbetert namelijk het bereik van je website.

Cursus social media speciaal voor het MKB

De cursus social media wordt gegeven in groepen van tien personen, zodat iedereen genoeg persoonlijke aandacht krijgt en zijn of haar vragen kan stellen. De training is bedoeld voor het MKB en iedereen die bezig gaat of is met social media en SEO.

Een voorwaarde is wel dat je al betrokken bent, of binnenkort wordt, bij het inzetten van social media of SEO binnen de organisatie. Ook zonder basiskennis kun je aan de social media training starten.

Instagram, Facebook & SEO

Tijdens de training duiken we in Instagram, Facebook, SEO, LinkedIn en Youtube. Voornamelijk Instagram kan erg interessant zijn voor jouw bedrijf. Eke dag komen er meer en meer gebruikers bij op het sociale medium. Hoe kan je als bedrijf daar op in springen? Dat doe je door jouw bedrijf visueel te maken. Hoe je dat doet, leer je tijdens deze training.

Facebook is nog steeds heel belangrijk als het gaat om social media advertising, oftewel adverteren op social media. SEO staat voor ‘Search Engine Optimization’: zoekmachine optimalisatie. Is jouw bedrijf goed te vinden op Google of kan het nog een paar stappen beter? Tijdens de SEO training leer je om jouw website beter vindbaar te maken op Google.

De ervaren trainers

De twee trainers die de social media training verzorgen zijn Paloma en Sanne. Beide dames hebben veel ervaring en zijn allebei succesvol als ondernemer. Paloma en Sanne kunnen allebei niet zonder social media. Hun favoriete sociale medium is met stip op één Instagram. De dames weten alle ins en outs van social media.

Social media training

Schrijf je nu in!

Dus wil jij beginnen met de social media training, aangeboden door Best4u Internet Marketing? Schrijf je dan direct in voor de social media training voor ondernemers! Liever eerst wat meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of neem telefonisch contact op via (088) 000 8570.

Ik wil graag meer informatie over de training!

Hermen
Hermen
Teamleider Internet Marketing

“Inzetten van de juiste middelen”

Als internet marketeer ben ik één van de specialisten die klaar staan om van jouw campagne een succes te maken. Een mix van strategieën uitdenken, en data analyseren maakt elke campagne een uitdaging voor mij. Het is aan ons, internet marketeers, om de online kansen voor onze klanten te ontdekken en daarop in te spelen, door de juiste middelen in te zetten.

Er is niet één techniek of één bepaalde methode die er voor zorgt dat jouw website goed gevonden wordt. Juist de combinatie van verschillende technieken en het inspelen op trends en geanalyseerde data, zorgen voor succes. Wij hebben daarom ook specialisten met verschillende expertisegebieden, die samenwerken en zich maximaal inzetten voor jouw project.

Graag wil ik jou, geheel vrijblijvend, een offerte versturen en bekijken hoe wij jou kunnen helpen.

Vrijblijvend adviesgesprek
Vraag nu een website scan aan!

8.6/10

Full starFull starFull starFull starHalf star
Meer referenties
The Feedback Company

Onze 182 beoordelingen

8.6Full starFull starFull starFull starHalf star