Ben je ontevreden over je huidige vindbaarheid binnen Google?

Vraag hier de gratis website scan aan en wij laten je zien hoe je beter gevonden kan worden in Google.

  • Hidden
  • Hidden
internet marketing specialist

Social media training: hét recept voor online succes!

Altijd al de fijne kneepjes van het social media vak willen leren? Dat kan via onze Social Media & SEO basistraining. Met deze cursus leer je de trucjes van social media, met speciale aandacht voor Instagram, Facebook en SEO (zoekmachineoptimalisatie).

De social media training is speciaal voor MKB-ondernemers. De trainers laten je zien hoe leuk social media is, maar ook dat het onmisbaar is in de wereld van internet marketing. Het verbetert namelijk het bereik van je website.

Cursus social media speciaal voor het MKB

De cursus social media wordt gegeven in groepen van tien personen, zodat iedereen genoeg persoonlijke aandacht krijgt en zijn of haar vragen kan stellen. De training is bedoeld voor het MKB en iedereen die bezig gaat of is met social media en SEO.

Een voorwaarde is wel dat je al betrokken bent, of binnenkort wordt, bij het inzetten van social media of SEO binnen de organisatie. Ook zonder basiskennis kun je aan de social media training starten.

Instagram, Facebook & SEO

Tijdens de training duiken we in Instagram, Facebook, SEO, LinkedIn en Youtube. Voornamelijk Instagram kan erg interessant zijn voor jouw bedrijf. Eke dag komen er meer en meer gebruikers bij op het sociale medium. Hoe kan je als bedrijf daar op in springen? Dat doe je door jouw bedrijf visueel te maken. Hoe je dat doet, leer je tijdens deze training.

Facebook is nog steeds heel belangrijk als het gaat om social media advertising, oftewel adverteren op social media. SEO staat voor ‘Search Engine Optimization’: zoekmachine optimalisatie. Is jouw bedrijf goed te vinden op Google of kan het nog een paar stappen beter? Tijdens de SEO training leer je om jouw website beter vindbaar te maken op Google.

De ervaren trainers

De twee trainers die de social media training verzorgen zijn Paloma en Sanne. Beide dames hebben veel ervaring en zijn allebei succesvol als ondernemer. Paloma en Sanne kunnen allebei niet zonder social media. Hun favoriete sociale medium is met stip op één Instagram. De dames weten alle ins en outs van social media.

Social media training

Schrijf je nu in!

Dus wil jij beginnen met de social media training, aangeboden door Best4u Internet Marketing? Schrijf je dan direct in voor de social media training voor ondernemers! Liever eerst wat meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of neem telefonisch contact op via (088) 000 8570.

Ik wil graag meer informatie over de training!

Hessel
Hessel
Internet Marketeer / Social Media

“Bereik je doelgroep via social media”

Als social media specialist ben ik verantwoordelijk voor diverse advertentie campagnes op verschillende social media kanalen. Dankzij mijn ervaring op dit gebied weet ik precies met welk kanaal we jouw doelgroep het beste kunnen bereiken. Instagram, Facebook en LinkedIn bieden namelijk allemaal hun eigen mogelijkheden.

Zo kan met Facebook en Instagram heel gericht een doelgroep bereikt worden. Hiervoor kijk ik onder meer naar leeftijd, geslacht, locatie, interesses en demografische gegevens. LinkedIn aan de andere kant is erg gericht op het zakelijke netwerk. Dit kanaal biedt veel mogelijkheden om branches te targeten, evenals bedrijven en mensen die een bepaalde functie bekleden.

Ben je benieuwd hoe je jouw doelgroep met social media kunt aanspreken? Neem dan contact op om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken!

Vrijblijvend adviesgesprek
seo check

Benieuwd wat online marketing voor jou kan betekenen?

Vul de website scan in en ontdek of je website klaar is voor online succes!

  • Hidden
  • Hidden

Gratis SEO handboek: Scoren in Google!

Wil jij betere posities in Google, meer website bezoekers en meer aanvragen of bestellingen?

Download het e-book