Ben je ontevreden over je huidige vindbaarheid binnen Google?

Vraag hier de gratis website scan aan en wij laten je zien hoe je beter gevonden kan worden in Google.

  • Hidden
  • Hidden
internet marketing specialist

Telemarketing

Teleleads is jouw telemarketingsbureau gespecialiseerd in B2B telemarketing. Onze focus ligt geheel op business 2 business leadgeneratie en het maken van kwalitatieve afspraken, waardoor het resultaat voor jou erg concreet is.

Telemarketingsbureau Zutphen

Teleleads bestaat uit een sterk en gedreven team van enthousiastelingen dat elke dag opnieuw hongerig is om nieuwe successen voor klanten te behalen. De werknemers van Teleleads zijn stuk voor stuk enthousiast, werken effectief en zijn ervaren. Volgens ons is dat de basis voor het leveren van kwalitatief werk.

In het Teleleads DNA is daarnaast voelbaar dat wij klantgericht, ondernemend en proactief zijn en gedreven worden door een oersterke teamspirit. We’re hungry like wolves en daarvan ondervinden onze klanten de voordelen.

Wij leveren een totaaloplossing

Denk groots en je zult altijd verder komen. Of je nu een grootzakelijk of midden klein bedrijf hebt of als accountmanager graag je agenda gevuld ziet, het is altijd goed om je te richten op grotere doelen. En daarbij horen meer afspraken en een vollere agenda. Wij helpen jou om je onderneming naar een hoger niveau te tillen. Wij bieden onze klanten samen met onze partners een totaaloplossing.

Als partner van de internet marketing bureaus Best4u Internet Marketing en Traffic Today kunnen wij onze klanten de logische combinatie van internet marketing en telemarketing bieden. Hierdoor kunnen we onze klanten voorzien in een totaaloplossing. Met de inzet van beide diensten doe je zowel aan pull- als push marketing.

Telemarketing

Ben jij benieuwd naar de voordelen van telemarketing? Telemarketing is eenvoudig gezegd het telefonisch genereren van B2B bezoekafspraken of B2B leads. Doeltreffende telemarketing is geen eenrichtingsverkeer, maar verloopt via een prettig gesprek waarin beide gesprekspartners duidelijk voor ogen hebben wat de behoefte is en wat het aanbod is. Teleleads biedt je graag de voordelen van telemarketing door jou te ondersteunen door deze vorm van telefonische acquisitie met onze telemarketing diensten.

Onze telemarketingdiensten bestaan uit:

 

Een toevoeging aan jouw sales funnel

Onze telemarketingdiensten werken als een toevoeging aan jouw sales funnel. Wij kunnen de perfecte basis leggen voor jouw salesafspraken door in een telefonisch gesprek potentiële klanten in te lichten over jouw product of dienst.

Door ons goed voor te bereiden en te verdiepen in jouw organisatie kunnen we telefonisch jouw potentiële klant overtuigen van jouw aanbod met als doel een bezoekafspraak. Wij doen het voorwerk en jij sluit zelf de deal. Dat is pas prettig zaken doen.

Interesse in telemarketing?

Ben jij enthousiast geworden over de mogelijkheden die telemarketing te bieden heeft? Laten we dan gauw kennismaken met een goede kop koffie. Wij zetten graag onze kennis en talenten in voor nieuwe klanten zoals jij. Laat ons B2B leads genereren voor jouw bedrijf en we beloven je dat je er geen spijt van zult krijgen. Je kunt ons bereiken via onderstaande buttons of bel naar  088 000 8575 waar één van onze medewerkers je te woord staat.

Contact Offerte aanvragen

Hessel
Hessel
Internet Marketeer / Social Media

“Bereik je doelgroep via social media”

Als social media specialist ben ik verantwoordelijk voor diverse advertentie campagnes op verschillende social media kanalen. Dankzij mijn ervaring op dit gebied weet ik precies met welk kanaal we jouw doelgroep het beste kunnen bereiken. Instagram, Facebook en LinkedIn bieden namelijk allemaal hun eigen mogelijkheden.

Zo kan met Facebook en Instagram heel gericht een doelgroep bereikt worden. Hiervoor kijk ik onder meer naar leeftijd, geslacht, locatie, interesses en demografische gegevens. LinkedIn aan de andere kant is erg gericht op het zakelijke netwerk. Dit kanaal biedt veel mogelijkheden om branches te targeten, evenals bedrijven en mensen die een bepaalde functie bekleden.

Ben je benieuwd hoe je jouw doelgroep met social media kunt aanspreken? Neem dan contact op om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken!

Vrijblijvend adviesgesprek
seo check

Benieuwd wat online marketing voor jou kan betekenen?

Vul de website scan in en ontdek of je website klaar is voor online succes!

  • Hidden
  • Hidden

Gratis SEO handboek: Scoren in Google!

Wil jij betere posities in Google, meer website bezoekers en meer aanvragen of bestellingen?

Download het e-book