Website ontwikkeling
Benieuwd hoe gebruiksvriendelijk jouw website is?

Vul hier de gratis scan in en ontdek of je website klaar is voor online succes.

Full starFull starFull starFull starHalf star
8.6/10

Op basis van 190 beoordelingen het meest klantgerichte internet marketing bureau bij Feedback Company

Website laten maken? Kies voor de King of WordPress

Best4u is, naast expert in internet marketing, ook jouw partner op het gebied van website ontwikkeling. Wij beschikken namelijk over een compleet ontwikkelteam – ook wel de King of WordPress genoemd – dat het recept van een goede WordPress website door en door kent. De websites die Best4u ontwikkelt zijn optimaal ingericht voor gebruiker, mobiel en zoekmachine.

Bovendien word je als klant van A tot Z begeleid: van ontwerp op maat tot support na oplevering.

Elke ondernemer is uniek en heeft zijn eigen wensen en eisen als het om een nieuwe website gaat. Dat weten we bij Best4u als geen ander. Daarom bieden wij ondernemers verschillende producten die zowel inhoudelijk als in prijsklasse variëren. Ben je een kleine of startende ondernemer en wil je snel en gemakkelijk een nieuwe website online? Dan is een design website de juiste keus. Wil je een website waarbij de homepage en een vervolgpagina compleet op maat ontworpen worden door onze designers? Kies dan voor de MKB maatwerk website.

Wil je geen grafische beperkingen en je complete website op maat laten ontwikkelen? Dan is de Custom+ website de ideale oplossing.

Kijk op https://www.best4u.nl/websites/website-laten-maken/ voor meer informatie over deze producten.

WordPress website van de beste kwaliteit

Of je nu kiest voor de design website, de MKB maatwerk website of de Custom+ website; al onze websites worden gebouwd in WordPress, ‘s werelds meest gebruikte CMS. De mogelijkheden in WordPress zijn eindeloos en tegelijkertijd is het systeem zeer gebruiksvriendelijk. WordPress heeft geen geheimen voor ons ervaren team. Wij kennen dit CMS door en door en zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en updates. King of WordPress zijn we immers niet voor niets.

Voor elke oplevering checken we grondig of de website voldoet aan bepaalde kwaliteitseisen. Deze eisen hebben betrekking op de snelheid, mobielvriendelijkheid, gebruiksvriendelijkheid en veiligheid van de website. Alleen op die manier kunnen wij onze merkbelofte – de allerbeste websites ontwikkelen voor het MKB – waarmaken.

De kwaliteit wordt bovendien tijdens de ontwikkeling van de website al gewaarborgd. We ontwikkelen namelijk volgens de W3C standaarden en zorgen op die manier voor een snelle laadtijd en een goede indexering. Vervolgens checken we middels de Google Page Speed test of de website inderdaad voldoet aan onze snelheidseis en leveren we de website pas op als wij helemaal tevreden zijn.

Service, support en security

Na het opleveren van jouw gloednieuwe WordPress website laten we je natuurlijk niet zomaar in de steek. We vinden het namelijk belangrijk om jou als klant de service en support te bieden die je nodig hebt. Daarbij hoort ook het waarborgen van een optimale veiligheid van je website.

Dagelijks helpt ons supportteam, dat bestaat uit gedreven en enthousiaste supportmedewerkers, klanten met vragen over hun website. Ook zorgen zij ervoor dat belangrijke updates op tijd doorgevoerd worden om de veiligheid en de werking van jouw website te garanderen.

In dit artikel lees je waarom het zo belangrijk is om je WordPress website te blijven updaten.

Als het gaat om de beveiliging van jouw website loopt Best4u voorop. Wij houden belangrijke ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en zijn bovendien ICT Waarborg gecertificeerd, wat jou als klant en ons als bedrijf zeven belangrijke zekerheden biedt.

Online groeien met je onderneming

Omdat we bij Best4u samenwerken met specialisten op gebied van internet marketing, website ontwikkeling, support, service en security vind je in ons een kennispartner met alle benodigde diensten onder één dak. Dit unieke concept stelt jou als ondernemer perfect in staat om online te groeien. Wij bieden je de benodigde kennis en diensten op de momenten dat jij het nodig hebt.

Heb jij interesse in een WordPress website ontwikkeld door Best4u? Kijk dan op www.best4u.nl. Natuurlijk kun je ook direct een offerte aanvragen of contact opnemen met onze adviseurs, die je graag van een passend advies voorzien.

Vraag een offerte aan! Scan je website

Hessel
Hessel
Internet Marketeer / Social Media

“Bereik je doelgroep via social media”

Als social media specialist ben ik verantwoordelijk voor diverse advertentie campagnes op verschillende social media kanalen. Dankzij mijn ervaring op dit gebied weet ik precies met welk kanaal we jouw doelgroep het beste kunnen bereiken. Instagram, Facebook en LinkedIn bieden namelijk allemaal hun eigen mogelijkheden.

Zo kan met Facebook en Instagram heel gericht een doelgroep bereikt worden. Hiervoor kijk ik onder meer naar leeftijd, geslacht, locatie, interesses en demografische gegevens. LinkedIn aan de andere kant is erg gericht op het zakelijke netwerk. Dit kanaal biedt veel mogelijkheden om branches te targeten, evenals bedrijven en mensen die een bepaalde functie bekleden.

Ben je benieuwd hoe je jouw doelgroep met social media kunt aanspreken? Neem dan contact op om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken!

Vrijblijvend adviesgesprek
seo check

Benieuwd wat online marketing voor jou kan betekenen?

Vul de website scan in en ontdek of je website klaar is voor online succes!

Gratis e-book: Scoren in Google!

Wil jij betere posities in Google, meer website bezoekers en meer aanvragen of bestellingen?

Download gratis e-book

8.6 /10

Full starFull starFull starFull starHalf star
Meer referenties
The Feedback Company

Onze 190 beoordelingen

8.6 Full starFull starFull starFull starHalf star