Display marketing
Haal jij het maximale uit jouw website?
Gratis website
scan!
Full starFull starFull starFull starHalf star
8.4/10

Op basis van 155 beoordelingen het meest klantgerichte internet marketing bureau bij Feedback Company

Display marketing biedt tal van mogelijkheden

Display marketing is een onderdeel van online marketing en is een manier waarop je de beoogde doelgroep kunt bereiken. Zodoende ziet jouw doelgroep advertenties voorbij komen op de sites en de social media-kanalen die zij bezoeken. Hierdoor creëer je meer brand awareness en conversie. Dat komt de omzet ten goede!

Haal het maximale uit je website!

Ben je benieuwd naar wat display marketing kan betekenen voor jouw website? Neem gerust eens contact op met de medewerkers van Best4u Internet Marketing. We helpen je graag verder!

Hoe werkt display marketing?

Display marketing is reclame maken door middel van banners. Met een display advertentie probeer je de juiste boodschap op het juiste moment aan de juiste persoon over te brengen. Hierbij wordt in de meeste gevallen gebruik gemaakt van banners. Banners in allerlei soorten, maten, pixels en soorten. Het kan audio zijn, video’s, tekst of alleen een afbeelding! De mogelijkheden om je doelgroep te bereiken middels banner zijn eindeloos!

Display marketing is onmisbaar

Display marketing is onmisbaar in een goede online marketing campagne. Deze vorm van online marketing is niet voor niets razend populair! Maar waarom is het opzetten van een display advertentie een slimme zet? 4 redenen op een rij:

1. Meer mensen zoeken op de naam van je bedrijf. Ze zijn jouw merk immers al een aantal keer tegen gekomen op websites en social media
2. Je kunt winkelmandverlaters opnieuw bereiken. Je kunt nieuwe klanten vinden, maar ook huidige bezoekers benaderen
3. Je dicht het gat tussen branding en activatie. Het gat tussen bereikcampagnes en activatiecampagnes gaat dicht
4. Je kunt je merk visueel overbrengen. In een ‘standaard’ advertentie staat alleen tekst. Dankzij een display advertentie krijgt een bezoeker een beter beeld van de diensten of producten die je aanbiedt

Sinds 2004 hét internet marketing bureau

Interesse in display marketing?

Ben je overtuigd van de voordelen die display advertising met zich mee brengt? Neem dan gerust eens contact met ons op. Onze online marketeers weten dankzij hun jarenlange ervaring precies hoe ze zo’n succesvolle display campagne op moeten zetten. We dragen graag bij aan het succes van jouw website en bedrijf.

Wil je meer weten over wat deze vorm van marketing voor jou kan betekenen? Of ben je benieuwd naar zoekmachine optimalisatie of naar de SEO teksten die we schrijven? Neem contact op met één van onze medewerkers of vraag een vrijblijvende offerte aan. We vertellen je graag meer!

Stan
Stan
Internet Marketeer

“Meten is weten”

Als projectmanager internetmarketing MKB ben ik één van de 35 specialisten die samen met jou voor succes willen gaan. Ik ben altijd op zoek naar online kansen voor mijn klanten. Trafficgeneratie en conversieoptimalisatie staan centraal in mijn dagelijkse activiteiten met als basis: ‘’Meten is weten!’’

Er is niet één techniek of één bepaalde methode die er voor zorgt dat jouw website goed gevonden wordt. Juist de combinatie van verschillende technieken en het inspelen op trends en geanalyseerde data, zorgen voor succes. Wij hebben daarom ook specialisten met verschillende expertisegebieden, die samenwerken en zich maximaal inzetten voor jouw project.

Graag wil ik jou, geheel vrijblijvend, een offerte versturen en bekijken hoe wij jou kunnen helpen.

Offerte aanvragen

Doe nu de gratis website scan!

8.4/10

Full starFull starFull starFull starHalf star
Meer referenties
Contact
Vrijblijvende afspraak maken
Vrijblijvende offerte aanvragen