Ben je ontevreden over je huidige vindbaarheid binnen Google?

Vraag hier de gratis website scan aan en wij laten je zien hoe je beter gevonden kan worden in Google.

  • Hidden
  • Hidden
internet marketing specialist

E-commerce (webshops) marketing door Best4u Internet Marketing

Maak je gebruik van e-commerce (webshops) en wil je meer verkopen genereren? Dan biedt een goede online marketing campagne uitkomst. Hierbij kun je denken aan een Google Shopping campagne om de online verkoop een boost te geven. Wij van Best4u Internet Marketing weten als de beste hoe we ervoor zorgen dat jij meer conversies binnensleept. Hoe trek je meer mensen naar je webshop en zorg je ervoor dat ze daadwerkelijk een aankoop doen? Met behulp van online marketing campagnes, natuurlijk.

Heb je een vraag of wil je meteen onze deskundige hulp inschakelen? Dat kan! Neem gerust contact op met één van onze internet marketing adviseurs. We dragen graag bij aan jouw succes.

Meer online verkoop begint bij een goede campagne

Onder
e-commerce verstaat men alle online informatievergaring- , deling- en transacties. Wens je meer online verkoop via webshops? Dat begint natuurlijk met het genereren van meer bezoekers in jouw eigen webshop. Hier dragen de juiste campagnes aan bij.

Van SEO tot aan SEA, een Display campagne, online advertising, affiliate marketing, e-mailmarketing, remarketing en Social Media Marketing. Maar ook Google Shopping biedt vele kansen! Daar gaan we later verder op in.

Conversie optimalisatie

Zorgen de campagnes die onze specialisten opgezet hebben ervoor dat je meer mensen je webshop bezoeken? Dan is het tijd voor conversie optimalisatie. Deze vorm van optimalisatie zorgt ervoor dat mensen eerder geneigd zijn om een aankoop te doen.

Google Shopping

Google Shopping geeft de online verkoop een flinke boost. Dit is een vorm van adverteren waarbij de bezoeker het product direct als afbeelding ziet in de zoekresultaten van de zoekmachine. Inclusief prijs. Hierdoor krijgt de bezoeker meteen een goed beeld van het product.

Het gevolg? De bezoeker is eerder geneigd om op bestellen te klikken en het product in het winkelmandje te doen. Diegene weet immers direct waar hij of zij aan toe is en komt achteraf niet voor verrassingen te staan.

Schakel onze deskundige hulp in!

Ben je overtuigd van wat een goede campagne kan betekenen voor webshops? Wij voorzien je graag van een succesvolle campagne die ervoor zorgt dat je meer omzet draait. Schakel direct onze deskundige hulp in!

Heb je een vraag of wil je meteen onze hulp inschakelen? Neem gerust contact op met één van onze internet marketing adviseurs. Deze professional voorziet je graag van deskundig advies waar je mee verder kunt. Wij zijn Best4u Internet Marketing: hét meest klantgerichte internet marketing bureau voor het MKB.

seo check

Benieuwd wat online marketing voor jou kan betekenen?

Vul de website scan in en ontdek of je website klaar is voor online succes!

  • Hidden
  • Hidden

Gratis SEO handboek: Scoren in Google!

Wil jij betere posities in Google, meer website bezoekers en meer aanvragen of bestellingen?

Download het e-book