Facebook Advertising uitbesteden? | Best4u Internet Marketing
best4u-internetmarketing Sinds 2004 hét internet marketing bureau
best4u-internetmarketing Meer dan 35 specialisten
best4u-internetmarketing Google Partner
best4u-internetmarketing Ruim 2500 ondernemers gingen je voor

Facebook Advertising

Facebook Advertising is het gericht adverteren op Facebook voor een specifieke vooraf bepaalde doelgroep. Door te adverteren op Facebook, kun je eenvoudig de juiste mensen vinden, hun aandacht trekken en resultaten realiseren. Je kunt verschillende doelstellingen hebben waarvoor je Facebook ads gaat inzetten, maar met onze hulpmiddelen voor merkbekendheid kunnen mensen meer te weten komen over wat jij belangrijk vindt.

Facebook is het grootste Social Media-platform waarop mensen actief zijn en daarom hebben ads op Facebook al gauw een groot bereik. Of jij nu op Facebook wilt adverteren om de naamsbekendheid van je bedrijf te vergroten of om je nieuwe product te promoten, wij helpen je hier graag bij door een complete Facebook Advertising-campagne voor je op te zetten. Het doel van Facebook Advertising is heel helder: meer zichtbaarheid, naamsbekendheid en conversies generen.

Waarom gebruik maken van Facebook advertising?

Adverteren kost geld en daarom wil je dat jouw investering in advertenties het geld waard is. Je wilt dat je investering efficiënt is en er zoveel mogelijk rendement uit halen. Je haalt het meeste rendement uit adverteren op plaatsen waar jouw doelgroep aanwezig is. And that’s why advertising on Facebook works! Iedereen zit op Facebook, dus ook jouw doelgroep en met Facebook advertising kun je gericht targeten op een specifiek gekozen doelgroep. Facebook-pagina’s helpen mensen in contact te komen met je bedrijf. En Facebook-advertenties helpen mensen je bedrijf te ontdekken. Facebook kent een groot potentieel bereik en Best4u Internet Marketing kent de juiste techniek die vereist is om positieve cijfers met Facebook ads te verkrijgen.

Voordelen van advertenties op Facebook

Adverteren via Facebook biedt de mogelijkheid om heel gericht op de door jouw gekozen doelgroep en op het door jou gekozen moment met een boodschap te adverteren. Onze experts helpen jou uiteraard zo goed mogelijk om de juiste momenten te kiezen en om de doelgroep goed af te bakenen voor een hogere kans op daadwerkelijke conversies. Je kunt in je ads op Facebook producten aanprijzen, maar ook iets over je bedrijf in beeld brengen, zodat mensen het merk beter leren kennen. Een combinatie is ook goed mogelijk. Laat de relevante techniek achter het adverteren in ieder geval gerust over aan een ervaren internet marketeer van Best4u Internet Marketing.

Techniek achter Facebook advertising

Eén van de voordelen van Facebook advertising is dus dat we advertenties kunnen targeten op mensen op basis van hoe en wanneer ze betrokken zijn geweest bij jouw merk of product. Zo kunnen we middels advertenties een ervaring rondom jouw merk ontwikkelen die relevant is aan het punt waar zij zich in het kennismakingsproces met jouw producten bevinden.

Facebook adverteren is geschikt voor elk advertentiebudget. Je krijgt er een groot bereik voor terug voor (in verhouding) weinig kosten. Dankzij fijne functies zoals zelfs specifieke doelgroepen kunnen targeten op interesses, kunnen we ontzettend effectief gaan adverteren voor jou. Best4u Internet Marketing neemt het helemaal uit handen en heeft specialisten in huis die de campagnes op de voet volgen en optimaliseren.

Ook de advertentie-indeling bij Facebook advertising is optimaal. De advertentie-indelingen van Facebook zijn ontworpen om op te vallen en aan te zetten tot actie. De Facebook ads bieden creatieve flexibiliteit, worden goed weergegeven op meerdere apparaten en zijn ontworpen om je doelstellingen te bereiken.

Hoe werkt het?

Onze experts helpen je graag om doelgroepgericht te adverteren op Facebook. In het kort doorlopen we de volgende stappen:

  1. Je doelstelling kiezen. Denk aan meer verkoop op je website, meer merkbekendheid of meer downloads van je app.
  2. Je doelgroep selecteren. Samen bepalen we de demografische gegevens en gedragspatronen van je doelgroep en wij stellen je Facebook advertentiebereik hierop af.
  3. Stel je budget in. Per dag of periode stel je een bedrag vast waarvoor je advertenties worden weergegeven in het overzicht van je vooraf bepaalde doelgroep.
  4. Een indeling van je advertentie kiezen. Kies voor een foto, video, carrousel (meerdere afbeeldingen of video’s in één advertentie), een diavoorstelling of een snel aangepaste mobiele advertentie-ervaring genaamd Canvas. Wij maken er vervolgens van wat jij wilt.
  5. Advertentiebeheer en meten. Na plaatsing van de eerste advertenties houden wij de prestaties voor je bij en we onderzoeken en testen wat wel en niet werkt met jouw advertenties in diverse programma’s.

Interesse in Facebook advertising?

Wij streven altijd naar het beste resultaat en houden daarom goed in de gaten welk soort advertenties werken voor jouw merk en welke minder. Naar aanleiding van deze informatie doen we ook direct aanpassingen indien het beter kan. We begeleiden je door heel het traject van doelgroepgericht adverteren op Facebook en nemen na een gezamenlijke opstart alles voor je uit handen, zodat jij je volledig kunt richten op jouw business.

Offerte voor Facebook Marketing aanvragen

Graag geven wij je geheel vrijblijvend meer informatie over werkwijze en kosten.


PartnerBadge-HorizontalTimon
Facebook Marketeer

“Inzetten van de juiste middelen”

Als facebook en internet marketeer ben ik één van de 35 specialisten die klaar staan om van jou campagne een succes te maken. Een mix van strategieën uitdenken, en data analyseren maakt elke campagne een uitdaging voor mij. Het is aan ons om de online kansen voor onze klanten te ontdekken en daarop in te spelen, door de juiste middelen in te zetten.

Er is niet één techniek of één bepaalde methode die er voor zorgt dat jouw website of facebook goed gebruikt wordt. Juist de combinatie van verschillende technieken en het inspelen op trends en geanalyseerde data, zorgen voor succes. Wij hebben daarom ook specialisten met verschillende expertisegebieden, die samenwerken en zich maximaal inzetten voor jouw project.

Graag wil ik jou, geheel vrijblijvend, een offerte versturen en bekijken hoe wij jou kunnen helpen.

Offerte aanvragen

Doe nu de gratis website scan!

8.7/10

Recente beoordelingen✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Candeas ThuiszorgDe service van Best4u is erg snel, ik ben er blij mee. Ik geef Best4u dan ook een 8 als beoordeling!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Advies Bij SchuldenBest4u heeft drie websites van ons in beheer waarvan de derde nog ontwikkeld wordt. Ook doen ze de internet marketing voor ons. De resultaten zijn goed, de communicatie is fijn, er wordt snel gereageerd als ik vragen heb en er is veel ruimte voor overleg. Het contact met de medewerkers is erg leuk!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪StanFitPTBest4u is servicegericht, duidelijk, meedenkend, toegankelijk en vernieuwend. Ik heb meerdere personen aan de lijn gehad en het contact verloopt met iedereen soepel. Je merkt dat iedereen zijn of haar werk erg leuk vindt!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪FestuniqueBest4u werkt snel en houdt zich aan de afspraken. Wij zijn tevreden met onze nieuwe website!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Nida SangBest4u is in alle opzichten heel klantvriendelijk. Ik heb veel vergelijkingsmateriaal en ervaring in de online wereld dus ik ben daar erg kritisch in. Best4u levert niet alleen een kwaliteitsproduct maar zet ook nog een extra stapje voor de klant. Alle medewerkers zijn heel vriendelijk en staan open voor de klant en voor kritiek!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Mediatorpraktijk Noord NederlandWij zijn heel tevreden over Best4u! De verwachtingen zijn waargemaakt: de online marketing heeft ons als mediatorpraktijk behoorlijk veel werk en ook bekendheid opgeleverd.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Schoonheidsinstituut AllureDe communicatie met Best4u is heel goed. Ook over het werk dat ze leveren ben ik tevreden. Ik heb veel contact met Bas en Jordi en zij nemen altijd de tijd om mijn vragen te beantwoorden en me verder te helpen.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Social DogMijn website werd helaas niet goed gevonden en had/heb zelf te weinig kennis en tijd om hier zelf mee aan de slag te gaan. Na wat zoeken op Google kwam ik bij best4u uit en zij hebben mij geholpen om hoger in google te komen. Het eerste half jaar merkte ik eerst niet zo veel maar daarna werden de resultaten steeds beter. Nu krijg ik ook steeds meer serieuze opdrachten binnen van klussen die ik heel leuk vind om te doen.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Taxi Nijmegen D.T.C.Ik heb voor Best4u gekozen omdat ze zelf goed vindbaar zijn in Google. Ik heb met meerdere partijen samengewerkt maar vaak bleven de resultaten uit. Het werk van best4u is goed en er worden nu wel positieve resultaten behaald.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪De BetonboorderOp dit moment voert Best4u seo voor ons uit. Hierbij geven zij prettig advies en ondersteuning over tactieken. Er wordt goed meegedacht! De resultaten van de campagne zijn prima.Feedback Company
✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪8,6 van 10 op basis van 118 beoordelingen bij Feedback Company
Meer referenties
Bel direct: (088) 000 85 70‬