Ben je ontevreden over je huidige vindbaarheid binnen Google?

Vraag hier de gratis website scan aan en wij laten je zien hoe je beter gevonden kan worden in Google.

  • Hidden
  • Hidden
internet marketing specialist

Google ads audit

Iedereen met een Google Ads (vroeger Google AdWords) account heeft met enkele regelmaat een Google Ads audit nodig. Met het laten doen van een Google Ads audit laat je jouw account nakijken waardoor je door een frisse blik nieuwe inzichten krijgt. Op deze manier kan je kosten besparen en meer omzet verkrijgen. Best4u Internet Marketing kan een dergelijke Google Ads audit voor jou doen!

Google Ads audits zijn noodzakelijk voor kleine bedrijven als je een top campagne wil draaien in Google. Bij het slecht onderhouden van een ads campagne kunnen de kosten namelijk al snel oplopen. Om dit te voorkomen kan je onze Google Ads experts hiernaar laten kijken!

Google Ads optimalisaties

Daarnaast kunnen wij ook alle optimalisaties voor je uit handen nemen. Hiermee bespaar je tijd. En tijd is geld. Naast de tijd die je bespaart beschikken onze Google Ads experts ook over jarenlange ervaring en zijn in bezit van alle benodigde certificaten van Google. Wij zullen ons tijdens de optimalisaties onder andere bezig houden met:

  • De kwaliteitsscore. Dit is de relevantiescore tussen het zoekwoord, de bestemmingspagina en de advertenties. Hoe hoger deze score is hoe betere impact dit heeft op het ROI.
  • De CTR. CTR staat voor Click trough rate. Hoe hoger dit percentage is, hoe meer personen doorklikken naar jouw website. Wanneer deze score laag is (onder de 7% bijvoorbeeld) betekent dit dat je veel potentiële klanten misloopt.
  • Zoekwoord optimalisatie. Ook kijken we naar de zoekwoord optimalisatie. Hierin maken we afwegingen wat beter is om te gebruiken, long-tail keywords of short-tail keywords. Grofweg gezegd komt dit neer op de lengte van de gebruikte zoektermen.
  • Advertentieoptimalisatie. Ook de advertenties zullen geoptimaliseerd worden. Deze zullen een hoge relevantie vertonen met het zoekwoord en de bestemmingspagina om de kwaliteitsscore hoog te krijgen.
  • Landingspagina optimalisatie. Net als met de optimalisatie van de advertenties zal de landingspagina geoptimaliseerd worden om de kwaliteitsscore te verhogen. Daarnaast zal echter ook de pagina geanalyseerd worden en, waar nodig, verbetert worden op het gebied van content en call-to-actions.

Google ads audit van Best4u Internet Marketing

Ben je benieuwd geworden wat wij voor jou kunnen betekenen? Best4u Internet Marketing is een all-in-one online marketing bureau met diensten als zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren en social media marketing. Door een compleet pakket te kunnen bieden weten wij als geen ander hoe wij jouw online zichtbaarheid kunnen vergroten. Met onze specialisten gaan we graag eens met je in gesprek om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen!

Hermen
Hermen
Teamleider Internet Marketing

“Inzetten van de juiste middelen”

Als internet marketeer ben ik één van de specialisten die klaar staan om van jouw campagne een succes te maken. Een mix van strategieën uitdenken, en data analyseren maakt elke campagne een uitdaging voor mij. Het is aan ons, internet marketeers, om de online kansen voor onze klanten te ontdekken en daarop in te spelen, door de juiste middelen in te zetten.

Er is niet één techniek of één bepaalde methode die er voor zorgt dat jouw website goed gevonden wordt. Juist de combinatie van verschillende technieken en het inspelen op trends en geanalyseerde data, zorgen voor succes. Wij hebben daarom ook specialisten met verschillende expertisegebieden, die samenwerken en zich maximaal inzetten voor jouw project.

Graag wil ik jou, geheel vrijblijvend, een offerte versturen en bekijken hoe wij jou kunnen helpen.

Vrijblijvend adviesgesprek
seo check

Benieuwd wat online marketing voor jou kan betekenen?

Vul de website scan in en ontdek of je website klaar is voor online succes!

  • Hidden
  • Hidden

Gratis SEO handboek: Scoren in Google!

Wil jij betere posities in Google, meer website bezoekers en meer aanvragen of bestellingen?

Download het e-book