Hoog in Google
Hoe scoor jij in Google?
Gratis website
scan!

Hoog in Google

Zoekwoorden spelen in 2019 nog altijd een rol als je hoog in Google wilt scoren. Toch hecht Google nu veel meer waarde aan factoren als kwaliteit, relevantie en contextuele content. In het verleden kon matig geschreven, korte content doorspekt met zoekwoorden nog hoog ranken in de zoekresultaten.

Wil je met je website hoog in Google komen te staan wanneer men op zoek is naar jouw product of dienst? Dit kunnen wij voor je realiseren!

Hoog in zoekmachine Google komen te staan is belangrijk voor je bedrijf. Voorheen werd veel geadverteerd in kranten en andere niet digitale kanalen. Echter speelt internet een steeds grotere rol. Mensen zijn snel geneigd om even te ‘googlen’. Meer dan 97% van de Nederlandse internetters gebruikt Google als zoekmachine. Is jouw website al Google vriendelijk?

Ons gevonden met zoekwoord: ‘Hoog in Google’?

Indien je zoekt op ‘Hoog in Google’, dan zie je ons hier staan. Vertrouw op een kundig bureau die ook bovenaan staat!

Hoog in Google komen heeft meerdere voordelen:

 •   Naamsbekendheid vergroten
 •   Hoe hoger je in Google staat, hoe sneller iemand op je website klikt
 •   Hoe meer bezoekers, hoe meer kans op klanten
 •   Door de website klantgericht in te delen nemen bezoekers eerder contact op
 •   Meer “gratis” bezoekers door zoekmachine optimalisatie
 •   Op de juiste zoekwoorden adverteren via Google Adverteren

Ja, ik wil ook hoog in Google staan!

Je kiest voor ons wanneer je een partij zoekt die

 • Jouw bedrijf letterlijk naar een hoger niveau gaat brengen
 • Alles voor je uit handen neemt, zodat jij je bezig kan houden met de aanvragen/orders)
 • Een servicegericht team heeft met alle specialisten onder één dak
 • 10 jaar ervaring heeft en 1000 MKB organisaties heeft mogen helpen
 • Aantoonbare resultaten kan laten zien
 • Iedere dag beschikbaar is om jouw van antwoorden te voorzien
 • Die graag bij je langskomt voor een gratis adviesgesprek (kost je minimaal een kop koffie met appelgebak)

Kortom; voldoe jij aan onze kernwaarden; dan hopen wij dat wij een vrijblijvende offerte voor je maken, waarin wij laten zien hoe wij jouw ook bedrijf hoger in Google kunnen krijgen.

Veelgestelde vragen over hoger in Google komen

Hoe komt mijn website hoger in Google?

Door het goed optimaliseren van een website op het gebied van content, techniek en linkbuilding stijgt deze structureel in posities in Google. Dit staat bekend als zoekmachine optimalisatie (of SEO, naar serach engine optimization). Ook kunnen betaalde advertenties (SEA, of Google Ads) worden ingezet. Hierbij staat een website direct bovenaan de zoekresultaten. Voor deze advertenties wordt per klik betaald.

Hoe komt mijn webshop hoger in Google?

Door het plaatsen van goede en relevante content op je webshop zal Google deze beter waarderen, met als gevolg een stijging in posities. Ook het verbeteren van de technische werking en het linkprofiel draagt hieraan bij. Dit proces heet zoekmachine optimalisatie, ook bekend als SEO (search engine optimization). Daarnaast kunnen betaalde advertenties (SEA, of Google Ads) ingezet worden, die direct bovenaan de zoekresultaten geplaatst worden.

Hoe kom ik hoger in Google mijn Bedrijf?

Een Google Mijn Bedrijf profiel is erg belangrijk voor ondernemers die lokaal gevonden willen worden. Zorg daarom dat je profiel de juiste adresgegevens en openingstijden bevat. Verder is een inleidende omschrijving van je bedrijf belangrijk. Recensies van klanten verhogen de betrouwbaarheid van je onderneming. Tot slot moet je jouw bedrijf natuurlijk in de juiste categorie plaatsen.

Hoe kom ik hoger in Google Maps?

Om hoog in Google Maps te staan heb je een bedrijfsprofiel in Google Mijn Bedrijf nodig. Zorg dat je profiel in de juiste bedrijfscategorie staat en je adres plus openingstijden bevat. Een goede titel zal snel en duidelijk weergeven wat voor bedrijf je bent. Verder dragen positieve recensies een belangrijk steentje bij aan je positie in Maps.

Hoger in Google met WordPress?

Middels zoekmachine optimalisatie wordt je website structureel verbeterd op het gebied van content, techniek en linkprofiel. Hierdoor zul je stijgen in posities en hoger in Google komen. De plugin Yoast SEO is belangrijk voor WordPress websites. Deze plugin helpt je namelijk bij de optimalisatie van on-page onderdelen (de content en techniek).

Timon
Timon
Internet Marketeer

“Inzetten van de juiste middelen”

Als internet marketeer ben ik één van de specialisten die klaar staan om van jouw campagne een succes te maken. Een mix van strategieën uitdenken, en data analyseren maakt elke campagne een uitdaging voor mij. Het is aan ons, internet marketeers, om de online kansen voor onze klanten te ontdekken en daarop in te spelen, door de juiste middelen in te zetten.

Er is niet één techniek of één bepaalde methode die er voor zorgt dat jouw website goed gevonden wordt. Juist de combinatie van verschillende technieken en het inspelen op trends en geanalyseerde data, zorgen voor succes. Wij hebben daarom ook specialisten met verschillende expertisegebieden, die samenwerken en zich maximaal inzetten voor jouw project.

Graag wil ik jou, geheel vrijblijvend, een offerte versturen en bekijken hoe wij jou kunnen helpen.

Vrijblijvend adviesgesprek

Vraag nu een gratis website scan aan!

8.6/10

Full starFull starFull starFull starHalf star
Meer referenties