IMagine | Best4u Internet Marketing B.V.

Bel nu naar 0575 512 125 0575 - 51 21 25

IMagine: “Realtime informatie over jouw online campagnes”

Wij gaan altijd voor de best mogelijke service en willen jou zoveel mogelijk betrekken bij onze werkzaamheden. Om jou nog sneller te kunnen voorzien over informatie over de voortgang en status van jouw campagne hebben wij IMagine ontwikkeld. IMagine is een geavanceerd platform die realtime informeert over de status en voortgang van lopende campagnes.

Snel en gebruiksvriendelijk

In 1 oogopslag zijn je huidige posities in de zoekmachine te zien. Deze gegevens worden iedere dag automatisch van een update voorzien. Je bent dus altijd verzekerd van de meest actuele gegevens over de vindbaarheid van je website. Daarbij zijn ook Google Adwords, Retargeting en uitgebreide analytics gegevens eenvoudig te bekijken. Zo kun je op elk moment van de dag bekijken hoe jouw website presteert!

imagine-def

Inloggen IMagine

Ook gebruik maken van IMagine? Alle klanten van een internet marketing campagne kunnen gratis gebruik maken van IMagine.
Vraag een offerte aan!

Realtime statistieken inzien over jouw campagnes, overal en op elk moment.

Onze sensationele service beperkt zich niet tot periodieke rapportages. Wij zorgen er voor dat je zelf , op elk moment, inzicht kunt krijgen over de vorderingen. Kom je er niet uit of meer uitleg nodig? Je eigen vaste project manager staat altijd voor je klaar om je verder te helpen!

Doe nu de gratis website scan!

Alle statistieken in één handige omgeving

IMagine bied jou een overzichtelijke tool die alle statistieken over lopende online campagnes samenbrengt. Bespaar veel tijd. Je hoeft namelijk niet in te loggen in verschillende platformen om te bekijken hoe jouw website presteert. Zie in 1 oogopslag de belangrijkste data van diverse online campagnes en bekijk hoe dit van invloed is op de resultaten van je website.

Gratis!

Voor onze klanten stellen wij IMagine geheel kosteloos ter beschikking. We proberen onze service altijd te optimaliseren en vinden het daarbij belangrijk dat je zoveel mogelijk betrokken word bij jouw online campagne. Maak daarom geheel kosteloos en onbeperkt gebruik van IMagine zo lang je klant bent bij ons!

Voordelen IMagine op een rijtje

  • Realtime zoekmachine posities bijhouden
  • Analytics gegevens inzien
  • Google Adwords statistieken bekijken
  • Retargeting prestaties bijhouden
  • Gegevens over conversies inzien
  • Overzichtelijk, gebruikersvriendelijk en snel
  • Alle gegevens bekijken in 1 omgeving
  • Geheel gratis voor klanten!

8.7/10

Recente beoordelingen✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Social DogMijn website werd helaas niet goed gevonden en had/heb zelf te weinig kennis en tijd om hier zelf mee aan de slag te gaan. Na wat zoeken op Google kwam ik bij best4u uit en zij hebben mij geholpen om hoger in google te komen. Het eerste half jaar merkte ik eerst niet zo veel maar daarna werden de resultaten steeds beter. Nu krijg ik ook steeds meer serieuze opdrachten binnen van klussen die ik heel leuk vind om te doen.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Taxi Nijmegen D.T.C.Ik heb voor Best4u gekozen omdat ze zelf goed vindbaar zijn in Google. Ik heb met meerdere partijen samengewerkt maar vaak bleven de resultaten uit. Het werk van best4u is goed en er worden nu wel positieve resultaten behaald.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪De BetonboorderOp dit moment voert Best4u seo voor ons uit. Hierbij geven zij prettig advies en ondersteuning over tactieken. Er wordt goed meegedacht! De resultaten van de campagne zijn prima.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Dutch-Sound, Uw Partner in TotaalverhuurIk ben tevreden met mijn website www.dutch-sound.nl! Het proces is goed verlopen, ik ben netjes behandeld en ik ben serieus genomen door Best4u en dat is erg prettig. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Bonte FotografieDe samenwerking met Best4u tot op heden hartstikke goed. Er wordt meegedacht en er zijn veel mogelijkheden in de optimalisatie. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪De-SignmakerSinds ik ben gestart met de internet marketing campagne bij Best4u is mijn bedrijf gigantisch gegroeid. Best4u is klantgericht en denken mee met de klant zelf. Dit is een service die erbij komt naast de positieve resultaten uit de campagne.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Nico van BalenBest4u doen hun werk goed anders hadden wij niet zo veel klanten gehad! We hebben het van de zomer erg druk gehad.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Zuster MinaHet traject van mijn nieuwe website bij Best4u is perfect verlopen! Er werd goed geluisterd, de communicatie verliep soepel en snel en er werd goed meegedacht. Inmiddels heb ik de hosting en support ook bij Best4u afgenomen omdat het websitetraject gewoon hartstikke goed bevallen is. Ik ben tevreden!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪La Perle d’AnroseyOnze campagne loopt al vier seizoenen erg goed bij Best4u. Er is altijd de juiste strategie uitgestippeld voor onze website en dat gebeurt nog steeds. Het contact is altijd erg prettig en we worden serieus genomen als klant ondanks het feit dat Best4u in de vier jaar dat we klant zijn erg gegroeid is. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪BuroPayrollAls Buropayroll zijn wij zeker positief over Best4u. We zijn in mei gestart met de internet marketing campagne en we zien de eerste positieve resultaten. De communicatie is goed en helder en ik word altijd netjes te woord gestaan door Hermen.Feedback Company
✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪8,6 van 10 op basis van 107 beoordelingen bij Feedback Company
Meer referenties