IMagine | Best4u Internet Marketing B.V.

IMagine

Bel nu naar (088) 000 85 70 (088) 000 85 70

IMagine: “Realtime informatie over jouw online campagnes”

Wij gaan altijd voor de best mogelijke service en willen jou zoveel mogelijk betrekken bij onze werkzaamheden. Om jou nog sneller te kunnen voorzien over informatie over de voortgang en status van jouw campagne hebben wij IMagine ontwikkeld. IMagine is een geavanceerd platform die realtime informeert over de status en voortgang van lopende campagnes.

Snel en gebruiksvriendelijk

In 1 oogopslag zijn je huidige posities in de zoekmachine te zien. Deze gegevens worden iedere dag automatisch van een update voorzien. Je bent dus altijd verzekerd van de meest actuele gegevens over de vindbaarheid van je website. Daarbij zijn ook Google Adwords, Retargeting en uitgebreide analytics gegevens eenvoudig te bekijken. Zo kun je op elk moment van de dag bekijken hoe jouw website presteert!

imagine-def

Inloggen IMagine

Ook gebruik maken van IMagine? Alle klanten van een internet marketing campagne kunnen gratis gebruik maken van IMagine.
Vraag een offerte aan!

Realtime statistieken inzien over jouw campagnes, overal en op elk moment.

Onze sensationele service beperkt zich niet tot periodieke rapportages. Wij zorgen er voor dat je zelf , op elk moment, inzicht kunt krijgen over de vorderingen. Kom je er niet uit of meer uitleg nodig? Je eigen vaste project manager staat altijd voor je klaar om je verder te helpen!

Doe nu de gratis website scan!

Alle statistieken in één handige omgeving

IMagine bied jou een overzichtelijke tool die alle statistieken over lopende online campagnes samenbrengt. Bespaar veel tijd. Je hoeft namelijk niet in te loggen in verschillende platformen om te bekijken hoe jouw website presteert. Zie in 1 oogopslag de belangrijkste data van diverse online campagnes en bekijk hoe dit van invloed is op de resultaten van je website.

Gratis!

Voor onze klanten stellen wij IMagine geheel kosteloos ter beschikking. We proberen onze service altijd te optimaliseren en vinden het daarbij belangrijk dat je zoveel mogelijk betrokken word bij jouw online campagne. Maak daarom geheel kosteloos en onbeperkt gebruik van IMagine zo lang je klant bent bij ons!

Voordelen IMagine op een rijtje

  • Realtime zoekmachine posities bijhouden
  • Analytics gegevens inzien
  • Google Adwords statistieken bekijken
  • Retargeting prestaties bijhouden
  • Gegevens over conversies inzien
  • Overzichtelijk, gebruikersvriendelijk en snel
  • Alle gegevens bekijken in 1 omgeving
  • Geheel gratis voor klanten!

Doe nu de gratis website scan!

8.7/10

Recente beoordelingen✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Candeas ThuiszorgDe service van Best4u is erg snel, ik ben er blij mee. Ik geef Best4u dan ook een 8 als beoordeling!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Advies Bij SchuldenBest4u heeft drie websites van ons in beheer waarvan de derde nog ontwikkeld wordt. Ook doen ze de internet marketing voor ons. De resultaten zijn goed, de communicatie is fijn, er wordt snel gereageerd als ik vragen heb en er is veel ruimte voor overleg. Het contact met de medewerkers is erg leuk!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪StanFitPTBest4u is servicegericht, duidelijk, meedenkend, toegankelijk en vernieuwend. Ik heb meerdere personen aan de lijn gehad en het contact verloopt met iedereen soepel. Je merkt dat iedereen zijn of haar werk erg leuk vindt!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪FestuniqueBest4u werkt snel en houdt zich aan de afspraken. Wij zijn tevreden met onze nieuwe website!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Nida SangBest4u is in alle opzichten heel klantvriendelijk. Ik heb veel vergelijkingsmateriaal en ervaring in de online wereld dus ik ben daar erg kritisch in. Best4u levert niet alleen een kwaliteitsproduct maar zet ook nog een extra stapje voor de klant. Alle medewerkers zijn heel vriendelijk en staan open voor de klant en voor kritiek!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Mediatorpraktijk Noord NederlandWij zijn heel tevreden over Best4u! De verwachtingen zijn waargemaakt: de online marketing heeft ons als mediatorpraktijk behoorlijk veel werk en ook bekendheid opgeleverd.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Schoonheidsinstituut AllureDe communicatie met Best4u is heel goed. Ook over het werk dat ze leveren ben ik tevreden. Ik heb veel contact met Bas en Jordi en zij nemen altijd de tijd om mijn vragen te beantwoorden en me verder te helpen.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Social DogMijn website werd helaas niet goed gevonden en had/heb zelf te weinig kennis en tijd om hier zelf mee aan de slag te gaan. Na wat zoeken op Google kwam ik bij best4u uit en zij hebben mij geholpen om hoger in google te komen. Het eerste half jaar merkte ik eerst niet zo veel maar daarna werden de resultaten steeds beter. Nu krijg ik ook steeds meer serieuze opdrachten binnen van klussen die ik heel leuk vind om te doen.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Taxi Nijmegen D.T.C.Ik heb voor Best4u gekozen omdat ze zelf goed vindbaar zijn in Google. Ik heb met meerdere partijen samengewerkt maar vaak bleven de resultaten uit. Het werk van best4u is goed en er worden nu wel positieve resultaten behaald.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪De BetonboorderOp dit moment voert Best4u seo voor ons uit. Hierbij geven zij prettig advies en ondersteuning over tactieken. Er wordt goed meegedacht! De resultaten van de campagne zijn prima.Feedback Company
✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪8,6 van 10 op basis van 118 beoordelingen bij Feedback Company
Meer referenties
Bel direct: (088) 000 85 70‬