Bel nu naar (088) 000 85 70 (088) 000 85 70

IMagine: “Realtime informatie over jouw online campagnes”

Wij gaan altijd voor de best mogelijke service en willen jou zoveel mogelijk betrekken bij onze werkzaamheden. Om jou nog sneller te kunnen voorzien over informatie over de voortgang en status van jouw campagne hebben wij IMagine ontwikkeld. IMagine is een geavanceerd platform die realtime informeert over de status en voortgang van lopende campagnes.

Snel en gebruiksvriendelijk

In 1 oogopslag zijn je huidige posities in de zoekmachine te zien. Deze gegevens worden iedere dag automatisch van een update voorzien. Je bent dus altijd verzekerd van de meest actuele gegevens over de vindbaarheid van je website. Daarbij zijn ook Google Adwords, Retargeting en uitgebreide analytics gegevens eenvoudig te bekijken. Zo kun je op elk moment van de dag bekijken hoe jouw website presteert!

Kennismaken?
Wij informeren je graag over de mogelijkheden.Advies op Locatie of Vraag een offerte aan!

Realtime statistieken inzien over jouw campagnes, overal en op elk moment.

Onze sensationele service beperkt zich niet tot periodieke rapportages. Wij zorgen er voor dat je zelf , op elk moment, inzicht kunt krijgen over de vorderingen. Kom je er niet uit of meer uitleg nodig? Je eigen vaste project manager staat altijd voor je klaar om je verder te helpen!

Doe nu de gratis website scan!

Alle statistieken in één handige omgeving

IMagine bied jou een overzichtelijke tool die alle statistieken over lopende online campagnes samenbrengt. Bespaar veel tijd. Je hoeft namelijk niet in te loggen in verschillende platformen om te bekijken hoe jouw website presteert. Zie in 1 oogopslag de belangrijkste data van diverse online campagnes en bekijk hoe dit van invloed is op de resultaten van je website.

Gratis!

Voor onze klanten stellen wij IMagine geheel kosteloos ter beschikking. We proberen onze service altijd te optimaliseren en vinden het daarbij belangrijk dat je zoveel mogelijk betrokken word bij jouw online campagne. Maak daarom geheel kosteloos en onbeperkt gebruik van IMagine zo lang je klant bent bij ons!

Voordelen IMagine op een rijtje

  • Realtime zoekmachine posities bijhouden
  • Analytics gegevens inzien
  • Google Adwords statistieken bekijken
  • Retargeting prestaties bijhouden
  • Gegevens over conversies inzien
  • Overzichtelijk, gebruikersvriendelijk en snel
  • Alle gegevens bekijken in 1 omgeving
  • Geheel gratis voor klanten!

Doe nu de gratis website scan!

8.7/10

✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪8,6 van 10 op basis van 126 beoordelingen bij Feedback Company
Recente beoordelingen✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪BlindeerkoningDe samenwerking met Best4u Internet Marketing was erg prettig. Ondanks veel roulatie in projectleiders en soms wat miscommunicatie, was het uiteindelijke resultaat erg positief.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Prominent OnlineOp het gebied van online marketing naar tevredenheid samengewerkt aan diverse projecten. Goede communicatie en fijn contact.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Dakgoot winkelDuidelijke manier van projectomschrijving waardoor we goed afgebakende campagnes opzetten. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Kids voor KinderenZe zijn heel pro-actief, en denken met je mee. We spreken wat af met de internet marketeer, ze doen het meteen, en er is meteen resultaat en een snelle terugkoppeling. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Zonnepanelen XtraAls ik naar de resultaten kijk die we nu boeken dan merk ik duidelijk een verschil. Voordat we met internet marketing begonnen werkten we met leads. In de tijd dat we met internet marketing zijn gestart zijn onze aanvragen met 350% gegroeid. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Jemako De communicatie met Best4u is erg goed en de resultaten zijn ook goed. Je kan horen dat ze weten waar ze het over hebben, en veel kennis hebben. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Velthuizen AdvocatenMijn ervaring met Best4u is heel goed. Ik ben met name tevreden over de communicatie, zowel per e-mail als telefonisch. Er wordt altijd snel actie ondernomen op de vragen die ik stel. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪038 WoningontruimingErg goed contact, ze regelen alles vrij snel, natuurlijk kunnen bepaalde dingen niet zo snel als ik zelf wil, maar in principe is alles vrij snel geregeld. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Candeas ThuiszorgDe service van Best4u is erg snel, ik ben er blij mee. Ik geef Best4u dan ook een 8 als beoordeling!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Advies Bij SchuldenBest4u heeft drie websites van ons in beheer waarvan de derde nog ontwikkeld wordt. Ook doen ze de internet marketing voor ons. De resultaten zijn goed, de communicatie is fijn, er wordt snel gereageerd als ik vragen heb en er is veel ruimte voor overleg. Het contact met de medewerkers is erg leuk!
Feedback Company
BuySmart veilig kopen

✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪8,6 van 10 op basis van 126 beoordelingen bij Feedback Company
Meer referenties
Bel direct: (088) 000 85 70‬