IMagine
Full starFull starFull starFull starHalf star
8.6/10

Op basis van 172 beoordelingen het meest klantgerichte internet marketing bureau bij Feedback Company

IMagine: “Realtime informatie over jouw online campagnes”

Wij gaan altijd voor de best mogelijke service en willen jou zoveel mogelijk betrekken bij onze werkzaamheden. Om jou nog sneller te kunnen voorzien over informatie over de voortgang en status van jouw campagne hebben wij IMagine ontwikkeld. IMagine is een geavanceerd platform die realtime informeert over de status en voortgang van lopende campagnes.

Snel en gebruiksvriendelijk

In 1 oogopslag zijn je huidige posities in de zoekmachine te zien. Deze gegevens worden iedere dag automatisch van een update voorzien. Je bent dus altijd verzekerd van de meest actuele gegevens over de vindbaarheid van je website. Daarbij zijn ook Google Adwords, Retargeting en uitgebreide analytics gegevens eenvoudig te bekijken. Zo kun je op elk moment van de dag bekijken hoe jouw website presteert!

Robin Saers

Internet marketing adviseur Robin helpt je graag verder. Bel (088) 000 85 70 en vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Kennismaken

Realtime statistieken inzien over jouw campagnes, overal en op elk moment.

Onze sensationele service beperkt zich niet tot periodieke rapportages. Wij zorgen er voor dat je zelf , op elk moment, inzicht kunt krijgen over de vorderingen. Kom je er niet uit of meer uitleg nodig? Je eigen vaste project manager staat altijd voor je klaar om je verder te helpen!

Doe nu de gratis website scan!

[gravityforms id=26 title=false description=false ajax=true]

Alle statistieken in één handige omgeving

IMagine bied jou een overzichtelijke tool die alle statistieken over lopende online campagnes samenbrengt. Bespaar veel tijd. Je hoeft namelijk niet in te loggen in verschillende platformen om te bekijken hoe jouw website presteert. Zie in 1 oogopslag de belangrijkste data van diverse online campagnes en bekijk hoe dit van invloed is op de resultaten van je website.

Gratis!

Voor onze klanten stellen wij IMagine geheel kosteloos ter beschikking. We proberen onze service altijd te optimaliseren en vinden het daarbij belangrijk dat je zoveel mogelijk betrokken word bij jouw online campagne. Maak daarom geheel kosteloos en onbeperkt gebruik van IMagine zo lang je klant bent bij ons!

Voordelen IMagine op een rijtje

  • Realtime zoekmachine posities bijhouden
  • Analytics gegevens inzien
  • Google Adwords statistieken bekijken
  • Retargeting prestaties bijhouden
  • Gegevens over conversies inzien
  • Overzichtelijk, gebruikersvriendelijk en snel
  • Alle gegevens bekijken in 1 omgeving
  • Geheel gratis voor klanten!
Vraag nu een gratis website scan aan!

8.6/10

Full starFull starFull starFull starHalf star
Meer referenties