Linkbuilding | Best4u Internet Marketing B.V.

Linkbuilding

Bel nu naar (088) 000 85 70 (088) 000 85 70

Wil je graag op één (algemene) zoekwoord goed gevonden worden in Google? Een zoekwoord met veel concurrentie? Dan kun je het best gebruik maken van linkbuilding.

Wat is linkbuilding?

Linkbuilding is een onderdeel van zoekmachine optimalisatie en conversie optimalisatie. Linkbuilding houdt in dat website A een link naar website B plaatst. Hoe meer relevante links naar website B gaan, hoe belangrijk Google denkt dat website B is. Google ziet een link als een stem. Hoe meer stemmen website B krijgt, hoe hoger Google website B plaatst in de zoekresultaten.

Linkbuilding is vooral geschikt als je veel concurrenten hebt op een zoekwoord. Stel dat je plantenbakken verkoopt in Hoenderloo, je concurrentie is niet groot – misschien ben je zelfs de enige – en daarom is linkbuilding voor jou niet interessant. Zonder linkbuilding kun je ook hoog in Google komen te staan. Stel dat jij plantenbakken verkoopt door heel Nederland. Dan is het interessant om voor deze term linkbuilding te doen. Men zegt dat meer dan 50% van de waardering van Google bestaat uit linkbuilding.

Ja, ik wil meer weten over linkbuilding!

Benieuwd wat wij met linkbuilding voor je kunnen betekenen? Wij komen graag eens (kosteloos) bij je langs om de mogelijkheden te bespreken. Indien gewenst kan dat ook telefonisch. Geef in het formulier aan op welke zoekwoord je hoger in Google wilt staan en wij kijken direct hoeveel links jouw grootste concurrenten hebben, zodat we je kunnen adviseren wat verstandig is om te doen.

Kennismaken?
Wij informeren je graag over de mogelijkheden. Advies op Locatie of Vraag een offerte aan!

Doe nu de gratis website scan!

8.7/10

Recente beoordelingen✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Jemako De communicatie met Best4u is erg goed en de resultaten zijn ook goed. Je kan horen dat ze weten waar ze het over hebben, en veel kennis hebben. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Velthuizen AdvocatenMijn ervaring met Best4u is heel goed. Ik ben met name tevreden over de communicatie, zowel per e-mail als telefonisch. Er wordt altijd snel actie ondernomen op de vragen die ik stel. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪038 WoningontruimingErg goed contact, ze regelen alles vrij snel, natuurlijk kunnen bepaalde dingen niet zo snel als ik zelf wil, maar in principe is alles vrij snel geregeld. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Candeas ThuiszorgDe service van Best4u is erg snel, ik ben er blij mee. Ik geef Best4u dan ook een 8 als beoordeling!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Advies Bij SchuldenBest4u heeft drie websites van ons in beheer waarvan de derde nog ontwikkeld wordt. Ook doen ze de internet marketing voor ons. De resultaten zijn goed, de communicatie is fijn, er wordt snel gereageerd als ik vragen heb en er is veel ruimte voor overleg. Het contact met de medewerkers is erg leuk!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪StanFitPTBest4u is servicegericht, duidelijk, meedenkend, toegankelijk en vernieuwend. Ik heb meerdere personen aan de lijn gehad en het contact verloopt met iedereen soepel. Je merkt dat iedereen zijn of haar werk erg leuk vindt!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪FestuniqueBest4u werkt snel en houdt zich aan de afspraken. Wij zijn tevreden met onze nieuwe website!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Nida SangBest4u is in alle opzichten heel klantvriendelijk. Ik heb veel vergelijkingsmateriaal en ervaring in de online wereld dus ik ben daar erg kritisch in. Best4u levert niet alleen een kwaliteitsproduct maar zet ook nog een extra stapje voor de klant. Alle medewerkers zijn heel vriendelijk en staan open voor de klant en voor kritiek!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Mediatorpraktijk Noord NederlandWij zijn heel tevreden over Best4u! De verwachtingen zijn waargemaakt: de online marketing heeft ons als mediatorpraktijk behoorlijk veel werk en ook bekendheid opgeleverd.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Schoonheidsinstituut AllureDe communicatie met Best4u is heel goed. Ook over het werk dat ze leveren ben ik tevreden. Ik heb veel contact met Bas en Jordi en zij nemen altijd de tijd om mijn vragen te beantwoorden en me verder te helpen.Feedback Company
✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪8,6 van 10 op basis van 121 beoordelingen bij Feedback Company
Meer referenties
Bel direct: (088) 000 85 70‬