Linkbuilding | Best4u Internet Marketing B.V.

Linkbuilding

Bel nu naar 0575 512 125 0575 - 51 21 25

Wil je graag op één (algemene) zoekwoord goed gevonden worden in Google? Een zoekwoord met veel concurrentie? Dan kun je het best gebruik maken van linkbuilding.

Wat is linkbuilding?

Linkbuilding is een onderdeel van zoekmachine optimalisatie en conversie optimalisatie. Linkbuilding houdt in dat website A een link naar website B plaatst. Hoe meer relevante links naar website B gaan, hoe belangrijk Google denkt dat website B is. Google ziet een link als een stem. Hoe meer stemmen website B krijgt, hoe hoger Google website B plaatst in de zoekresultaten.

Linkbuilding is vooral geschikt als je veel concurrenten hebt op een zoekwoord. Stel dat je plantenbakken verkoopt in Hoenderloo, je concurrentie is niet groot – misschien ben je zelfs de enige – en daarom is linkbuilding voor jou niet interessant. Zonder linkbuilding kun je ook hoog in Google komen te staan. Stel dat jij plantenbakken verkoopt door heel Nederland. Dan is het interessant om voor deze term linkbuilding te doen. Men zegt dat meer dan 50% van de waardering van Google bestaat uit linkbuilding.

Ja, ik wil meer weten over linkbuilding!

Benieuwd wat wij met linkbuilding voor je kunnen betekenen? Wij komen graag eens (kosteloos) bij je langs om de mogelijkheden te bespreken. Indien gewenst kan dat ook telefonisch. Geef in het formulier aan op welke zoekwoord je hoger in Google wilt staan en wij kijken direct hoeveel links jouw grootste concurrenten hebben, zodat we je kunnen adviseren wat verstandig is om te doen.

Kennismaken?
Wij informeren je graag over de mogelijkheden. Advies op Locatie of Vraag een offerte aan!

8.7/10

Recente beoordelingen✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Candeas ThuiszorgDe service van Best4u is erg snel, ik ben er blij mee. Ik geef Best4u dan ook een 8 als beoordeling!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Advies Bij SchuldenBest4u heeft drie websites van ons in beheer waarvan de derde nog ontwikkeld wordt. Ook doen ze de internet marketing voor ons. De resultaten zijn goed, de communicatie is fijn, er wordt snel gereageerd als ik vragen heb en er is veel ruimte voor overleg. Het contact met de medewerkers is erg leuk!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪StanFitPTBest4u is servicegericht, duidelijk, meedenkend, toegankelijk en vernieuwend. Ik heb meerdere personen aan de lijn gehad en het contact verloopt met iedereen soepel. Je merkt dat iedereen zijn of haar werk erg leuk vindt!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪FestuniqueBest4u werkt snel en houdt zich aan de afspraken. Wij zijn tevreden met onze nieuwe website!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Nida SangBest4u is in alle opzichten heel klantvriendelijk. Ik heb veel vergelijkingsmateriaal en ervaring in de online wereld dus ik ben daar erg kritisch in. Best4u levert niet alleen een kwaliteitsproduct maar zet ook nog een extra stapje voor de klant. Alle medewerkers zijn heel vriendelijk en staan open voor de klant en voor kritiek!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Mediatorpraktijk Noord NederlandWij zijn heel tevreden over Best4u! De verwachtingen zijn waargemaakt: de online marketing heeft ons als mediatorpraktijk behoorlijk veel werk en ook bekendheid opgeleverd.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Schoonheidsinstituut AllureDe communicatie met Best4u is heel goed. Ook over het werk dat ze leveren ben ik tevreden. Ik heb veel contact met Bas en Jordi en zij nemen altijd de tijd om mijn vragen te beantwoorden en me verder te helpen.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Social DogMijn website werd helaas niet goed gevonden en had/heb zelf te weinig kennis en tijd om hier zelf mee aan de slag te gaan. Na wat zoeken op Google kwam ik bij best4u uit en zij hebben mij geholpen om hoger in google te komen. Het eerste half jaar merkte ik eerst niet zo veel maar daarna werden de resultaten steeds beter. Nu krijg ik ook steeds meer serieuze opdrachten binnen van klussen die ik heel leuk vind om te doen.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Taxi Nijmegen D.T.C.Ik heb voor Best4u gekozen omdat ze zelf goed vindbaar zijn in Google. Ik heb met meerdere partijen samengewerkt maar vaak bleven de resultaten uit. Het werk van best4u is goed en er worden nu wel positieve resultaten behaald.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪De BetonboorderOp dit moment voert Best4u seo voor ons uit. Hierbij geven zij prettig advies en ondersteuning over tactieken. Er wordt goed meegedacht! De resultaten van de campagne zijn prima.Feedback Company
✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪8,6 van 10 op basis van 116 beoordelingen bij Feedback Company
Meer referenties

Doe nu de gratis website scan!