Hoog in Google, meer bezoekers en meer klanten?

Al 10 jaar de groeipartner voor het MKB. Samen met 30 specialisten helpen wij jou naar een betere online vindbaarheid.

Vul hier de gratis scan in en ontdek of je website klaar is voor online succes.

Mailing online

Mailing online

Ben je op zoek naar een online mailingsysteem waarmee je al je (potentiële) klanten in een handomdraai kunt mailen?  Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Een mailing online versturen van Best4u is een groot gemak voor iedereen. Ons e-mailsysteem heet Best4u Mailing. Met dit systeem kun je eenvoudig en snel een mailing online naar je relaties versturen. Bijvoorbeeld een mailing die je online naar 1.000 klanten tegelijk wilt sturen. Best4u Mailing is erg gebruiksvriendelijk, wat mogelijk maakt dat iedereen binnen het bedrijf een mailing online kan versturen. Dit allen kunnen wij realiseren met email marketing.

Meer bezoekers en klanten door een mailing online te versturen

Online marketing heeft meerdere voordelen:

  • Je (potentiële) klanten met 1 klik op de knop benaderen
  • Zien wie je e-mail heeft gelezen
  • Simpel en eenvoudig te bedienen

Anderen die mailing online bij Best4u gebruiken

Inmiddels hebben we meer dan 120 projecten in ons portfolio die we hebben voorzien van een succesvolle mailing strategie.

Ja, ik wil ook een mailing online verzenden!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een mailing online versturen specifiek voor jouw bedrijf? Vraag een vrijblijvende offerte aan en bekijk jouw mogelijkheden.

Hessel
Hessel
Internet Marketeer / Social Media

“Bereik je doelgroep via social media”

Als social media specialist ben ik verantwoordelijk voor diverse advertentie campagnes op verschillende social media kanalen. Dankzij mijn ervaring op dit gebied weet ik precies met welk kanaal we jouw doelgroep het beste kunnen bereiken. Instagram, Facebook en LinkedIn bieden namelijk allemaal hun eigen mogelijkheden.

Zo kan met Facebook en Instagram heel gericht een doelgroep bereikt worden. Hiervoor kijk ik onder meer naar leeftijd, geslacht, locatie, interesses en demografische gegevens. LinkedIn aan de andere kant is erg gericht op het zakelijke netwerk. Dit kanaal biedt veel mogelijkheden om branches te targeten, evenals bedrijven en mensen die een bepaalde functie bekleden.

Ben je benieuwd hoe je jouw doelgroep met social media kunt aanspreken? Neem dan contact op om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken!

Vrijblijvend adviesgesprek
seo check

Benieuwd wat online marketing voor jou kan betekenen?

Vul de website scan in en ontdek of je website klaar is voor online succes!

Gratis SEO handboek: Scoren in Google!

Wil jij betere posities in Google, meer website bezoekers en meer aanvragen of bestellingen?

Download het e-book