On-page optimalisatie
Haal jij het maximale uit jouw website?
Gratis website
scan!
Full starFull starFull starFull starHalf star
8.4/10

Op basis van 155 beoordelingen het meest klantgerichte internet marketing bureau bij Feedback Company

On-page optimalisatie is de eerste stap

Ben je Mkb’er en wil je aan de slag gaan met de online marketing van jouw website? Goede keus! Dan is het tijd voor de eerste stap. On-page optimalisatie is de eerste stap in het SEO proces. Het optimaliseren van alle zichtbare content op de pagina’s op jouw website. Deze belangrijke stap vormt de basis van de online vindbaarheid van jouw website, waardoor je website hoger zal scoren in Google. Daarnaast zijn er nog meer voordelen!

Het is tijd voor de eerste stap!

Wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op of schakel direct onze deskundige hulp in! We dragen graag bij aan het succes van jouw website.

Wat is on-page optimalisatie?

On-page optimalisatie is het optimaliseren van iedere pagina op je website: alle content die zichtbaar is op de website. Iedere pagina wordt geoptimaliseerd aan de hand van één zoekwoord. Zo wordt de pagina relevant gemaakt voor een bepaald zoekwoord waarop de pagina gevonden moet worden. Maar ook techniek is een belangrijk onderdeel. Er geldt immers: hoe beter de techniek van de website, hoe beter de website gevonden wordt. Hier kun je op onze website meer over lezen.

Bij on-page optimalisatie worden de volgende punten geoptimaliseerd:

  • Title-tag
  • Meta data zoals de meta-description
  • URL’s
  • De headers (tussenkopjes)
  • De content van de pagina zelf. De tekst, afbeeldingen met alt tags en interne links

Meer conversies en minder verlaters

On-page optimalisatie brengt vele voordelen met zich mee. Maar welke precies? We zetten de voordelen voor je op een rij:

  • De vindbaarheid verbetert
  • Meer mensen klikken door en minder mensen verlaten de site meteen. Het bouncepercentage daalt!
  • Je website is gebruiksvriendelijker
  • De kans dat je bezoekers een aankoop doen wordt groter
  • De structuur van je website wordt duidelijker. Dit maakt navigeren gemakkelijker

Bij Best4u Internet Marketing vind je alle diensten onder één dak

Besteed de on-page optimalisatie uit!

Kortom: on-page optimalisatie is een onmisbaar onderdeel van online marketing. Een goed begin is immers het halve werk! Zoek je nog een erkende partij die het optimaliseren van je website voor jou kan uitvoeren? Best4u Internet Marketing neem je deze klus graag uit handen! Neem vandaag nog contact met ons op. Dan gaan we gauw voor je aan de slag!

Heb je een vraag over deze dienst of over één van de andere diensten die we aanbieden? Bijvoorbeeld over de zoekmachine optimalisatie of off-page optimalisatie zoals linkbuilding social media marketing en Facebook marketing?

Neem gerust contact met ons op! Onze medewerkers staan je graag te woord. Je kunt natuurlijk ook altijd een vrijblijvende offerte aanvragen.

Twan
Twan
Internet Marketeer

“Meten is weten”

Als projectmanager internetmarketing MKB ben ik één van de 35 specialisten die samen met jou voor succes willen gaan. Ik ben altijd op zoek naar online kansen voor mijn klanten. Trafficgeneratie en conversieoptimalisatie staan centraal in mijn dagelijkse activiteiten met als basis: ‘’Meten is weten!’’

Er is niet één techniek of één bepaalde methode die er voor zorgt dat jouw website goed gevonden wordt. Juist de combinatie van verschillende technieken en het inspelen op trends en geanalyseerde data, zorgen voor succes. Wij hebben daarom ook specialisten met verschillende expertisegebieden, die samenwerken en zich maximaal inzetten voor jouw project.

Graag wil ik jou, geheel vrijblijvend, een offerte versturen en bekijken hoe wij jou kunnen helpen.

Offerte aanvragen

Doe nu de gratis website scan!

8.4/10

Full starFull starFull starFull starHalf star
Meer referenties
Contact
Vrijblijvende afspraak maken
Vrijblijvende offerte aanvragen