Ben je ontevreden over je huidige vindbaarheid binnen Google?

Vraag hier de gratis website scan aan en wij laten je zien hoe je beter gevonden kan worden in Google.

  • Hidden
  • Hidden
internet marketing specialist

Online adverteren

Online adverteren is een van de meest efficiente manieren om nieuw bereik op te doen of nieuwe leads of klanten aan te trekken.

Met zoveel opties beschikbaar, van tekstadvertenties naar display advertenties tot social media, er is altijd wel een geschikte manier van online adverteren voor jouw bedrijf. Toch kan online adverteren soms lastig zijn. Hoe bepaal je welke kanalen je inzet? Hoeveel budget moet je uittrekken en wat houden alle termen als CPC, CPM of CPA in? Best4u Internet Marketing kan jou hierbij helpen!

Online adverteren: betaalde zoekresultaten

Wanneer je nadenkt over online adverteren, is de kans groot dat je direct denkt aan de advertenties die Google toont, boven de normale zoekresultaten. Zoekmachine adverteren. Betaalde zoekresultaten, ook wel paid search of PPC (pay per click) genoemd, is een van de meest voorkomende vormen van online marketing. Om dit uit te voeren maak je gebruik van Google Ads.

Betaalde zoekresultaten bieden jouw bedrijf de mogelijkheid om te bieden op relevante zoektermen. Heb je een schoonheidssalon, dan zal pedicure + jouw plaatsnaam een geschikte zoekterm zijn. Je kan vervolgens op deze termen bieden. Afhankelijk van de relevantie tussen jouw zoekterm, je website, je advertentie en het bod hoogte, bepaalt Google jouw positie in de advertenties.

Andere mogelijkheden binnen Google Ads zijn het opzetten van displaycampagnes en remarketing campagnes. Display campagnes is een vorm van online adverteren waarbij jouw advertentie getoond wordt in banners, en advertenties op verschillende websites. Een voorbeeld is nu.nl, waar je verschillende advertenties verspreidt over de website ziet staan. Remarketing is een manier om opnieuw in contact te komen met je site bezoekers. Je kan op basis van jouw bezoekers op jouw website groepen samenstellen waar je vervolgens advertenties opnieuw aan toont. Op deze wijze prikkel je ze opnieuw om een (vervolg)aankoop te doen.

Online adverteren: Social media

Social media advertising is een betaalde vorm van social media marketing. Een van de grootste voordelen van social media adverteren is dat adverteerders voordeel kunnen halen uit demografische informatie en de advertenties heel gericht kunnen targeten op bijvoorbeeld, interesses.

Social media adverteren kan perfect ingezet worden voor het genereren van leads, het verkrijgen van online zichtbaarheid en het creëren van interactie met je doelgroep.

Online adverteren met Best4u Internet Marketing

Best4u Internet Marketing kan jouw bedrijf helpen bij het uit handen nemen van jouw online advertenties. Wij zijn een all-in-one online marketing bureau met jarenlange ervaring en een groot team vol specialisten. Ben je benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? Vraag een vrijblijvend gesprek aan met een van onze internet marketing adviseurs.

Anne
Anne
Internet Marketeer

“Meten is weten”

Als projectmanager internetmarketing MKB ben ik één van de specialisten die samen met jou voor succes willen gaan. Ik ben altijd op zoek naar online kansen voor mijn klanten. Trafficgeneratie en conversieoptimalisatie staan centraal in mijn dagelijkse activiteiten met als basis: ‘’Meten is weten!’’

Er is niet één techniek of één bepaalde methode die er voor zorgt dat jouw website goed gevonden wordt. Juist de combinatie van verschillende technieken en het inspelen op trends en geanalyseerde data, zorgen voor succes. Wij hebben daarom ook specialisten met verschillende expertisegebieden, die samenwerken en zich maximaal inzetten voor jouw project.

Graag wil ik jou, geheel vrijblijvend, een offerte versturen en bekijken hoe wij jou kunnen helpen.

Vrijblijvend adviesgesprek
seo check

Benieuwd wat online marketing voor jou kan betekenen?

Vul de website scan in en ontdek of je website klaar is voor online succes!

  • Hidden
  • Hidden

Gratis SEO handboek: Scoren in Google!

Wil jij betere posities in Google, meer website bezoekers en meer aanvragen of bestellingen?

Download het e-book