Ben je ontevreden over je huidige vindbaarheid binnen Google?

Vraag hier de gratis website scan aan en wij laten je zien hoe je beter gevonden kan worden in Google.

 • Hidden
 • Hidden
internet marketing specialist

Online marketing in Deventer

Online marketing in Deventer nodig voor het beter vindbaar maken van jouw bedrijf? Als online marketing bureau nabij Deventer helpt Best4u Internet Marketing bedrijven om hun online vindbaarheid te verbeteren en zo hun bereik te vergroten. Hoe? Dat kan op vele manieren met diverse online marketing werkzaamheden, maar het gebeurt altijd vanuit een doordachte strategie als je het aan ons overlaat.

Een groter bereik betekent een verhoogde kans op meer klanten en/of verkopen. Is dat wat je graag wilt? Neem dan vooral eens contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. Een van onze specialisten komt graag bij je langs in Deventer vanuit Zutphen, waar ons kantoor gevestigd is. Zullen wij je helpen bouwen aan jouw online strategie?

Ontvang een voorstel Vrijblijvende kennismaking

Hoog in Google staan, hoe werkt dat?

STRATEGIE

Welke online marketing strategie past bij jouw onderneming?

SEO

Bovenaan in de organische resultaten van Google staan

Van alle zoekmachines is Google veruit de meest gebruikte. Met zoekmachine optimalisatie (SEO) of adverteren (SEA) wordt jouw website hoger in de zoekresultaten gezet. Soms zal social media echter weer de betere optie zijn om de juiste personen te kunnen bereiken. Lees verder!

 

SEO betekent Search Engine Optimization, ook wel zoekmachineoptimalisatie in het Nederlands. Wanneer je op zeer regelmatige basis jouw website blijft verbeteren dan beloont Google jouw website met meer autoriteit. En hoe hoger je autoriteit, hoe hoger je gaat scoren in de organische resultaten van Google. Je kunt je website structureel verbeteren middels SEO geoptimaliseerde content, linkbuilding, duidelijke conversie buttons en logisch gebouwde websiteonderdelen en -technieken. Lees verder!

 

SEA

Met betaalde advertenties direct boven de concurrent in Google.

SOCIAL MEDIA

Met social media marketing je doelgroep bereiken en laten converteren.

Als korte termijn resultaten gewenst zijn, dan is SEA het eerste antwoord. SEA – Search Engine Advertising – staat voor adverteren in Google. Tegen betaling kun je met diverse soorten advertenties direct boven de concurrentie komen te staan op specifieke zoekwoorden. Dit kan met tekstadvertenties zijn, maar ook met product en prijs via Google Shopping. Het voordeel? Je betaalt pas als iemand op je advertentie klikt en je werkt met een dagbudget. Hoe hoger het dagbudget, hoe meer mensen op jouw advertentie kunnen klikken. Een goede strategie is daarom altijd belangrijk. Lees verder!

Daar waar het gebeurt, wil je aanwezig zijn en dat is op social media. Nergens anders dan op platformen als Facebook, LinkedIn en Instagram zijn consumenten tegenwoordig zo actief online. Door de juiste kanalen in te zetten die passen bij jouw product(en) of dienst(en) kun je jouw doelgroep bereiken en aan je binden. Dat zou toch ideaal zijn? Meer naamsbekendheid, interactie met je doelgroep en ook nog een stijging in conversies. Het kan met social media marketing. Lees verder!

 

Zichtbaar en vindbaar zijn op de juiste plekken

De grootste nachtmerrie is toch eigenlijk wel dat je een top website hebt, maar geen bezoekers. Je bent niet vindbaar en mensen komen simpelweg niet op jouw website. Zonde. Je product kan nog zo goed zijn, maar als je met je website niet online zichtbaar bent en slecht vindbaar bent op relevante zoekwoorden, dan gaat inderdaad niemand via jouw website een aankoop doen.

Daar komt verandering in als je met een digital agency in Deventer gaat werken aan een lange termijn online strategie. Goed vindbaar zijn en autoriteit opbouwen kost wel minstens een aantal maanden. Houd daar rekening mee als je aan de slag wilt met online marketing vanuit Deventer. Wij zijn er met de juiste kennis en ervaring om toch te zorgen dat jouw website zo snel als mogelijk beter gaat scoren in Google.

 

Online marketing Deventer

Internet marketing bureau in de regio Deventer

Als internet marketing bureau in de omgeving van Deventer zijn wij bekend met de regio en de concurrerende markten. Zowel fysiek als online kan er namelijk lokaal geconcurreerd worden. Een online marketing strategie kan zich richten op lokaal, regionaal en landelijk niveau. Zo kan een fietsenmaker zich beter op de lokale omgeving richten (want niemand komt vanuit Groningen naar de fietsenmaker in Utrecht om het maar even zo te zeggen). Maar een webshop die in heel Nederland levert, wil natuurlijk wel landelijk vindbaar zijn.

Naast online marketing voor bedrijven in Deventer, doet ons bureau ook werkzaamheden voor bedrijven in o.a. Apeldoorn, Hengelo, Enschede, Doetinchem en Ede.

Ontdek hoe goed jouw website scoort. Gratis scan!
 • Hidden
 • Hidden

Resultaatgericht online marketing bureau in Deventer

 • Na een ruime analyse lokale, regionale of landelijke focus
 • Vaste projectleider en contactpersoon
 • Inzicht en overzicht van werkzaamheden en planning via dashboards en actielijsten
 • Elke maand een rapportage van de resultaten
 • Ruim 15 jaar ervaring
 • Continue kennisontwikkeling

Best4u Internet Marketing, een full service digital agency

Als full service digital agency helpen we onze klanten naar meer resultaat. Meer bezoekers, meer conversies en meer continuïteit hierin. Online succes is altijd ons gezamenlijke streven. Dit doen we altijd met strategie op maat. Zowel in deventer en omgeving als voor onze klanten in de rest van Nederland.

Onze kennis delen we graag met jou, zodat jij potentiële klanten als nooit tevoren gaat binnenhalen. Zowel met een website als webshop kun je bij ons terecht voor online marketing in Deventer en omstreken.

Ons bureau heeft alle internet marketing diensten onder één dak om de gestelde doelen te kunnen behalen.

Vrijblijvend kennismaken?

Zie jij meer website bezoekers wel zitten en ben je benieuwd hoe ons online marketing bureau daarvoor kan zorgen? Neem dan contact op om een vrijblijvende kennismaking in te plannen. Onder het genot van een kopje koffie legt een van onze adviseurs je alles uit over de mogelijkheden. Dat kan in Deventer of bij ons op kantoor in Zutphen. Op de koffie na kost je dat verder niets.

Vraag ook gerust een gratis website scan aan voor een analyse van je website. Je ontvangt een uitgebreid rapport in de mail met verbeterpunten, zonder catch. Je zit namelijk nergens aan vast.

Gratis SEO voorstel Website analyse

Een greep uit onze diensten

Veelgestelde vragen omtrent online marketing

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie, ook bekend onder de afkorting SEO (search engine optimization), is het optimaliseren van een website om de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google te verbeteren. De website stijgt dankzij zoekmachine optimalisatie in de organische (niet-betaalde) zoekresultaten van Google.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek (op locatie) in met onze adviseur voor meer informatie over zoekmachine optimalisatie.

De volgende diensten vallen bij ons onder Zoekmachine Optimalisatie:

Wat kost zoekmachine optimalisatie?

De kosten van het uitbesteden van zoekmachine optimalisatie is afhankelijk van de hoeveelheid werk dat het online marketing bureau voor je uit gaat voeren. Er kan daarbij ondersteund worden, maar er kan ook voor gekozen worden om de werkzaamheden volledig uit handen te geven. Zoekmachine optimalisatie is een continu proces, omdat er periodiek werkzaamheden moeten worden uitgevoerd. Vanwege een voortdurend veranderend algoritme kan voor de prijs nooit een resultaat gegarandeerd worden. Plan een vrijblijvend adviesgesprek in met onze adviseur over de kosten of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

SEO staat voor Search Engine Optimization, in het Nederlands bekend als zoekmachine optimalisatie. Dit proces heeft betrekking op werkzaamheden waarbij een website structureel geoptimaliseerd wordt, om hoog in de organische zoekresultaten te verschijnen. SEA staat voor Search Engine Advertising, ofwel betaalde advertenties. Met deze advertenties staat een website direct helemaal bovenaan, maar moet wel betaald worden voor iedere keer als een bezoeker op de koppeling klikt. Als het budget op is vallen de advertenties weer weg. Meer informatie over SEA lees je hier. 

Hoe werkt zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie werkt door structureel optimalisaties aan je website door te voeren. De optimalisaties worden op drie vlakken uitgevoerd: content, techniek en linkbuilding. Op basis van een zoekwoordenanalyse naar mogelijke zoektermen worden deze werkzaamheden op relevante termen toegespitst. Op termijn wordt de website hierdoor beter vindbaar op deze zoektermen.

seo check

Benieuwd wat online marketing voor jou kan betekenen?

Vul de website scan in en ontdek of je website klaar is voor online succes!

 • Hidden
 • Hidden

Gratis SEO handboek: Scoren in Google!

Wil jij betere posities in Google, meer website bezoekers en meer aanvragen of bestellingen?

Download het e-book