Ben je ontevreden over je huidige vindbaarheid binnen Google?

Vraag hier de gratis website scan aan en wij laten je zien hoe je beter gevonden kan worden in Google.

 • Hidden
 • Hidden
internet marketing specialist

Online marketing in Ede

Online marketing in Ede van ons internet marketing bureau kan veel betekenen voor het online succes van jouw website of website. Zo kunnen we de online vindbaarheid verbeteren door allerlei online marketing werkzaamheden uit te voeren. Hierbij kun je denken aan SEA, zoekmachine optimalisatie en social media marketing. Het resultaat? Betere online vindbaarheid in Google, meer bezoekers, meer aanvragen = meer omzet voor jouw bedrijf.

Ben je klaar meer online succes in de vorm van een verbeterde vindbaarheid en meer omzet? Neem gratis contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. Samen bespreken we de mogelijkheden die internet marketing in Ede jouw website biedt.

Ontvang een voorstel Vrijblijvende kennismaking

Meer online succes in Ede

SEO

Betere vindbaarheid door zoekmachines zoals Google

Zoekmachine optimalisatie ofwel SEO zorgt voor een betere vindbaarheid door zoekmachines zoals Google. Door te investeren in SEO scoort je website hoger op zoektermen waar je klanten naar zoeken. Hier zijn autoriteit, content en techniek onderdelen van. Lees verder!

 

SEA

Direct hoog in de zoekresultaten met gerichte advertenties

Met SEA wordt ook wel zoekmachine adverteren bedoeld. Met SEA plaats je gerichte advertenties met bepaalde zoekwoorden in een zoekmachine als Google. Het resultaat? Je betaalde advertentie komt meteen helemaal bovenaan de zoekresultaten te staan. Daardoor wordt je website snel beter vindbaar. Lees verder!

 

SOCIAL MEDIA

Meer naamsbekendheid en contact met de doelgroep

Middels social media marketing vergroot je de naamsbekendheid en het aantal conversies. Dit gebeurt door middel van advertenties of content die gebruikers van de kanalen vervolgens weer delen. Denk aan Facebook, Youtube, Linkedin, Pinterest en Instagram. Lees verder!

 

Beter vindbaar voor de doelgroep

Door te kiezen voor online marketing in Ede, kies je voor een betere vindbaarheid van jouw website in Google. Dat is immers het doel van je eventuele samenwerking met Best4u Internet Marketing: meer online succes.

Je bereikt meer online succes door in te zetten op een strategie zoals SEO, SEA of social media advertising. Wij weten dankzij onze jarenlange kennis en ervaring exact hoe we ervoor zorgen dat mensen in Ede en omgeving jouw website goed kunnen vinden. Dát is waar het bij online marketing allemaal om draait.

Panden in het centrum van Ede

Jouw digital agency in Ede

Wist je dat ons online marketing bureau niet alleen werkzaam is in Ede maar in meerdere steden? Een online marketing campagne hoeft zich immers niet alleen op vindbaarheid in alleen Ede te focussen. Misschien is een landelijke, lokale of regionale voor jouw website of webshop het meest geschikt.

Zo zijn we ook werkzaam in steden als:

Ontdek waar jouw kansen liggen. Gratis scan!
 • Hidden
 • Hidden

 

Meer online groei met Best4u IM

 • Lokale, regionale of landelijke focus
 • Vaste projectleider en contactpersoon
 • Realtime in werkzaamheden en statistieken middels dashboards en actielijsten
 • Iedere maand een rapportage van de resultaten
 • Ruim 15 jaar ervaring in het vak

 

 

Alles onder één dak

Door de online marketing uit te besteden aan Best4u Internet Marketing kies je voor een full service digital agency dat alle internet marketing diensten onder één dak aanbiedt. Zo verzorgen wij zowel SEO (zoekmachine optimalisatie), SEA als social advertising campagnes.

Allereerst stellen we een strategie op maat voor je op, waarbij we kijken naar relevante zoektermen, kanalen en de posities van concurrenten. Vervolgens zetten we alles op alles om meer online groei te realiseren.

 

Maak kennis met ons online marketing bureau

De juiste strategie heeft een betere vindbaarheid in Google, naamsbekendheid, meer klanten en meer aanvragen als gevolg. Graag vertellen we je in een vrijblijvend adviesgesprek meer over de kansen die ons online marketing bureau in Ede je biedt. Neem contact met ons op en maak een afspraak.

Ben je in de tussentijd benieuwd naar hoe je website scoort? Klik op onderstaande button en laat hem gratis analyseren.

Gratis SEO voorstel Website analyse

Een greep uit onze diensten

Veelgestelde vragen omtrent online marketing

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie, ook bekend onder de afkorting SEO (search engine optimization), is het optimaliseren van een website om de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google te verbeteren. De website stijgt dankzij zoekmachine optimalisatie in de organische (niet-betaalde) zoekresultaten van Google.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek (op locatie) in met onze adviseur voor meer informatie over zoekmachine optimalisatie.

De volgende diensten vallen bij ons onder Zoekmachine Optimalisatie:

Wat kost zoekmachine optimalisatie?

De kosten van het uitbesteden van zoekmachine optimalisatie is afhankelijk van de hoeveelheid werk dat het online marketing bureau voor je uit gaat voeren. Er kan daarbij ondersteund worden, maar er kan ook voor gekozen worden om de werkzaamheden volledig uit handen te geven. Zoekmachine optimalisatie is een continu proces, omdat er periodiek werkzaamheden moeten worden uitgevoerd. Vanwege een voortdurend veranderend algoritme kan voor de prijs nooit een resultaat gegarandeerd worden. Plan een vrijblijvend adviesgesprek in met onze adviseur over de kosten of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

SEO staat voor Search Engine Optimization, in het Nederlands bekend als zoekmachine optimalisatie. Dit proces heeft betrekking op werkzaamheden waarbij een website structureel geoptimaliseerd wordt, om hoog in de organische zoekresultaten te verschijnen. SEA staat voor Search Engine Advertising, ofwel betaalde advertenties. Met deze advertenties staat een website direct helemaal bovenaan, maar moet wel betaald worden voor iedere keer als een bezoeker op de koppeling klikt. Als het budget op is vallen de advertenties weer weg. Meer informatie over SEA lees je hier. 

Hoe werkt zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie werkt door structureel optimalisaties aan je website door te voeren. De optimalisaties worden op drie vlakken uitgevoerd: content, techniek en linkbuilding. Op basis van een zoekwoordenanalyse naar mogelijke zoektermen worden deze werkzaamheden op relevante termen toegespitst. Op termijn wordt de website hierdoor beter vindbaar op deze zoektermen.

seo check

Benieuwd wat online marketing voor jou kan betekenen?

Vul de website scan in en ontdek of je website klaar is voor online succes!

 • Hidden
 • Hidden

Gratis SEO handboek: Scoren in Google!

Wil jij betere posities in Google, meer website bezoekers en meer aanvragen of bestellingen?

Download het e-book