Wat is online marketing?
Hoe scoor jij in Google?

Vul hier de gratis scan in en ontdek of je website klaar is voor online succes.

8.6/10

Op basis van 190 beoordelingen het meest klantgerichte internet marketing bureau bij Feedback Company

Wat is online marketing?

Online marketing, ook wel internet marketing genoemd, is het promoten van je producten of merk via één of meerdere online kanalen zoals SEO, online adverteren, social media of e-mailmarketing. Het voordeel van online marketing is, anders dan de traditionele media, dat je statistieken kan analyseren en hierdoor kan zien wat goed gaat en wat minder gaat, waardoor je snel kan reageren.

Er zijn vele vormen van online marketing. Zoals je ook niet alle kanalen gebruikt bij traditionele media, is het ook niet nodig om alle kanalen te bedienen online. Dit is praktisch ook niet mogelijk. Jaarlijks komen er vele nieuwe mogelijkheden bij en tevens bevindt jouw doelgroep zich niet op alle media. Bevindt jouw bedrijf zich in de B2B markt, dan kan LinkedIn advertising een betere mogelijkheid zijn dan Facebook marketing. Het is daarom van groot belang dat je weet wie je doelgroep is bij het kiezen van je online kanalen.

Het gebruik van online kanalen blijft groeien, zowel in Nederland als wereldwijd. Online marketing is belangrijk voor je bedrijf. Voorheen werd veel geadverteerd in kranten en andere niet digitale kanalen. Echter speelt internet een steeds grotere rol. Mensen zijn snel geneigd om even te ‘googlen’. Het is daarom zeer belangrijk dat je nu inspringt hierop en ervoor zorgt dat je vindbaar bent met jouw website. Wil je met je website bovenaan bij Google komen te staan wanneer men op zoek is naar jouw product of dienst? Dit kunnen wij met online marketing voor je realiseren!

Meer bezoekers en klanten bij online marketing

Het is tijd om ook overstag te gaan en jouw online marketing te verbeteren. Het heeft vele voordelen. Enkele hiervan:

 •   Naamsbekendheid vergroten
 •   Hoe hoger je in Google staat hoe sneller iemand op je website klikt
 •   Hoe meer bezoekers, hoe meer kans op klanten
 •   Door de website klantgericht in te delen nemen bezoekers eerder contact op
 •   Meer bezoekers die uw bedrijfsnaam kennen

Online marketing bureau Best4u Internet marketing

Best4u Internet Marketing is een full-service online marketing bureau dat met een toegewijd team van specialisten klaar staat om jouw online marketing naar een hoger plan te tillen. Wij bieden onder andere diensten aan als zoekmachine optimalisatie, social media marketing en online adverteren door middel van Google Ads of Google Shopping. Als je op zoek bent naar een partij om je digital marketing aan uit te besteden dan kan je voor vele partijen kiezen. Wanneer je voor ons kiest dan kies je voor een bedrijf dat:

 • Jouw bedrijf letterlijk naar een hoger niveau gaat brengen
 • Alles voor je uit handen neemt, zodat jij je bezig kan houden met de aanvragen/orders)
 • Een servicegericht team heeft met alle specialisten onder één dak
 • 10 jaar ervaring heeft en 1000 MKB organisaties heeft mogen helpen
 • Aantoonbare resultaten kan laten zien
 • Iedere dag beschikbaar is om jouw van antwoorden te voorzien

Kortom; voldoe jij aan onze kernwaarden; dan hopen wij dat wij een vrijblijvende offerte voor je maken, waarin wij laten zien hoe wij jouw ook bedrijf hoger in Google kunnen krijgen.

Hermen
Hermen
Teamleider Internet Marketing

“Inzetten van de juiste middelen”

Als internet marketeer ben ik één van de specialisten die klaar staan om van jouw campagne een succes te maken. Een mix van strategieën uitdenken, en data analyseren maakt elke campagne een uitdaging voor mij. Het is aan ons, internet marketeers, om de online kansen voor onze klanten te ontdekken en daarop in te spelen, door de juiste middelen in te zetten.

Er is niet één techniek of één bepaalde methode die er voor zorgt dat jouw website goed gevonden wordt. Juist de combinatie van verschillende technieken en het inspelen op trends en geanalyseerde data, zorgen voor succes. Wij hebben daarom ook specialisten met verschillende expertisegebieden, die samenwerken en zich maximaal inzetten voor jouw project.

Graag wil ik jou, geheel vrijblijvend, een offerte versturen en bekijken hoe wij jou kunnen helpen.

Vrijblijvend adviesgesprek
seo check

Benieuwd wat online marketing voor jou kan betekenen?

Vul de website scan in en ontdek of je website klaar is voor online succes!

Gratis e-book: Scoren in Google!

Wil jij betere posities in Google, meer website bezoekers en meer aanvragen of bestellingen?

Download gratis e-book

The Feedback Company

Onze 190 beoordelingen

8.6