Ben je ontevreden over je huidige vindbaarheid binnen Google?

Vraag hier de gratis website scan aan en wij laten je zien hoe je beter gevonden kan worden in Google.

 • Hidden
 • Hidden
internet marketing specialist

Wat is online marketing?

Online marketing, ook wel internet marketing genoemd, is het promoten van je producten of merk via één of meerdere online kanalen zoals SEO, online adverteren, social media of e-mailmarketing. Het voordeel van online marketing is, anders dan de traditionele media, dat je statistieken kan analyseren en hierdoor kan zien wat goed gaat en wat minder gaat, waardoor je snel kan reageren.

Er zijn vele vormen van online marketing. Zoals je ook niet alle kanalen gebruikt bij traditionele media, is het ook niet nodig om alle kanalen te bedienen online. Dit is praktisch ook niet mogelijk. Jaarlijks komen er vele nieuwe mogelijkheden bij en tevens bevindt jouw doelgroep zich niet op alle media. Bevindt jouw bedrijf zich in de B2B markt, dan kan LinkedIn advertising een betere mogelijkheid zijn dan Facebook marketing. Het is daarom van groot belang dat je weet wie je doelgroep is bij het kiezen van je online kanalen.

Het gebruik van online kanalen blijft groeien, zowel in Nederland als wereldwijd. Online marketing is belangrijk voor je bedrijf. Voorheen werd veel geadverteerd in kranten en andere niet digitale kanalen. Echter speelt internet een steeds grotere rol. Mensen zijn snel geneigd om even te ‘googlen’. Het is daarom zeer belangrijk dat je nu inspringt hierop en ervoor zorgt dat je vindbaar bent met jouw website. Wil je met je website bovenaan bij Google komen te staan wanneer men op zoek is naar jouw product of dienst? Dit kunnen wij met online marketing voor je realiseren!

Meer bezoekers en klanten bij online marketing

Het is tijd om ook overstag te gaan en jouw online marketing te verbeteren. Het heeft vele voordelen. Enkele hiervan:

 •   Naamsbekendheid vergroten
 •   Hoe hoger je in Google staat hoe sneller iemand op je website klikt
 •   Hoe meer bezoekers, hoe meer kans op klanten
 •   Door de website klantgericht in te delen nemen bezoekers eerder contact op
 •   Meer bezoekers die uw bedrijfsnaam kennen

Online marketing bureau Best4u Internet marketing

Best4u Internet Marketing is een full-service online marketing bureau dat met een toegewijd team van specialisten klaar staat om jouw online marketing naar een hoger plan te tillen. Wij bieden onder andere diensten aan als zoekmachine optimalisatie, social media marketing en online adverteren door middel van Google Ads of Google Shopping. Als je op zoek bent naar een partij om je digital marketing aan uit te besteden dan kan je voor vele partijen kiezen. Wanneer je voor ons kiest dan kies je voor een bedrijf dat:

 • Jouw bedrijf letterlijk naar een hoger niveau gaat brengen
 • Alles voor je uit handen neemt, zodat jij je bezig kan houden met de aanvragen/orders)
 • Een servicegericht team heeft met alle specialisten onder één dak
 • 10 jaar ervaring heeft en 1000 MKB organisaties heeft mogen helpen
 • Aantoonbare resultaten kan laten zien
 • Iedere dag beschikbaar is om jouw van antwoorden te voorzien

Kortom; voldoe jij aan onze kernwaarden; dan hopen wij dat wij een vrijblijvende offerte voor je maken, waarin wij laten zien hoe wij jouw ook bedrijf hoger in Google kunnen krijgen.

Hessel
Hessel
Internet Marketeer / Social Media

“Bereik je doelgroep via social media”

Als social media specialist ben ik verantwoordelijk voor diverse advertentie campagnes op verschillende social media kanalen. Dankzij mijn ervaring op dit gebied weet ik precies met welk kanaal we jouw doelgroep het beste kunnen bereiken. Instagram, Facebook en LinkedIn bieden namelijk allemaal hun eigen mogelijkheden.

Zo kan met Facebook en Instagram heel gericht een doelgroep bereikt worden. Hiervoor kijk ik onder meer naar leeftijd, geslacht, locatie, interesses en demografische gegevens. LinkedIn aan de andere kant is erg gericht op het zakelijke netwerk. Dit kanaal biedt veel mogelijkheden om branches te targeten, evenals bedrijven en mensen die een bepaalde functie bekleden.

Ben je benieuwd hoe je jouw doelgroep met social media kunt aanspreken? Neem dan contact op om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken!

Vrijblijvend adviesgesprek
seo check

Benieuwd wat online marketing voor jou kan betekenen?

Vul de website scan in en ontdek of je website klaar is voor online succes!

 • Hidden
 • Hidden

Gratis SEO handboek: Scoren in Google!

Wil jij betere posities in Google, meer website bezoekers en meer aanvragen of bestellingen?

Download het e-book