Onze online specialisten

Ons team bestaat uit een diverse mix van specialisten. Online marketeers (strategische wonders), content specialisten (mensen die goed met taal zijn), technische experts (die de Matrix nog kunnen ontcijferen) en adviseurs (die je alles haarfijn uitleggen). Door onze kennis te bundelen weten we als geen ander hoe we jouw website of webshop naar een hoger niveau kunnen tillen.

Robin

Robin

Directeur

Trotse eigenaar van dit geweldige team. Al 10 jaar fanatiek in het ondernemerschap, marketing & IT. Zeer reislustig en altijd te porren voor een pubquiz.

Hermen

Hermen

Bedrijfsleider

Staat klaar voor de geweldige medewerkers en klanten van Best4u Internet Marketing, en vormt vraag- en klaagbaak voor beiden. Gaat geen uitdaging uit de weg.

Robin

Robin

Internet Marketing Adviseur

Als vader van een jong gezin en fanatiek hardloper, erg op z’n plek in een jong en ambitieus bedrijf. Grappenmaker en ideeëntank met het zorgzame hart op de tong.

Anne

Anne

Online Marketeer

Van journalist naar online marketeer, maar nog altijd even nieuwsgierig, onderzoekend en creatief. Ze helpt je graag alles uit je campagne halen voor online succes.

Berjan

Berjan

Online Marketeer

Begon begin 2017 bij Best4u, heeft tussentijds een twee jaar durende uitstap gemaakt naar Nicaragua, maar is inmiddels terug en helpt je zeer graag.

Marinke

Marinke

Online Marketeer

Een doorpakker in hart en ziel. Begon ooit in de toerismebranche, maar gooit nu al haar nieuwsgierigheid en leergierigheid in de strijd voor haar klanten.

Wesley

Wesley

Online Marketeer

Resultaatgericht op de werkvloer en gedisciplineerd sportschoolfanaat. Zeer leergierig en staat vooraan bij elke training om met die kennis zijn collega’s te verbluffen en ondersteunen.

Bram

Bram

Online Marketeer

Deze fanatieke sportschoolganger praat je graag bij over de laatste wedstrijd van Manchester City en staat klaar om te sparren over jouw internet marketing campagne.

Tijn

Tijn

Online Marketeer

Deze bij ons afgestudeerde online marketeer golft graag in zijn vrije tijd en slaat jouw website daarom maar al te graag richting topposities in Google!

Rick

Rick

Online Marketeer

Kon spelen in de Eredivisie maar helpt nu klanten naar de top of the league. Wil alles weten van de online wereld en gaat een uitdaging niet uit de weg.

Jan

Jan

Web Developer

The man. The myth. The legend. Onze technische kennisbank die alles (net beter) weet. Al teamgenoot sinds 2015 en nooit gestopt met leren en verbeteren.

Michiel

Michiel

Content Marketeer

Studeerde af in het strafrecht, maar inmiddels al een paar jaar werkzaam als content marketeer. Is nooit uitgeleerd en wil altijd alles weten.

Rozemarijn

Rozemarijn

Content Marketeer

Schreef als klein meisje al korte teksten en belandde via de journalistiek in de online marketingwereld. Zoekt altijd naar de mooiste kostuumdrama’s op Netflix.

Marleen

Marleen

Content Marketeer

Maakte tijdens haar studie Communicatie IEMES van haar hobby schrijven haar werk. Is heel nieuwsgierig, wil altijd nieuwe dingen leren en trotseert menig obstacle run.

Anna

Anna

Content Marketeer

Planten- en kattenfanaat die afgestudeerd is als journaliste, maar haar voorliefde voor de Nederlandse taal graag loslaat op jouw internet marketing campagne.

Claire

Claire

Content Marketeer

Zit in haar laatste jaar van de opleiding Communicatie en gooit al haar kennis van teksten schrijven in de strijd. Weet van alles over films en series.

Stefan

Stefan

Partner en Adviseur

Als ondernemer in sales en marketing weet hij dat klanten voor hun Google vindbaarheid het beste af zijn bij Best4u Internet Marketing.

seo check

Benieuwd wat online marketing voor jou kan betekenen?

Vul de website scan in en ontdek of je website klaar is voor online succes!

  • Hidden
  • Hidden

Gratis SEO handboek: Scoren in Google!

Wil jij betere posities in Google, meer website bezoekers en meer aanvragen of bestellingen?

Download het e-book