Onze online specialisten

Ons team bestaat uit een diverse mix van specialisten. Online marketeers (strategische wonders), content specialisten (mensen die goed met taal zijn), technische experts (die de Matrix nog kunnen ontcijferen) en adviseurs (die je alles haarfijn uitleggen). Door onze kennis te bundelen weten we als geen ander hoe we jouw website of webshop naar een hoger niveau kunnen tillen.

Robin

Robin

Directeur

Trotse eigenaar van dit geweldige team. Al 10 jaar fanatiek in het ondernemerschap, marketing & IT. Zeer reislustig en altijd te porren voor een pubquiz.

Hermen

Hermen

Bedrijfsleider

Staat klaar voor de geweldige medewerkers en klanten van Best4u Internet Marketing, en vormt vraag- en klaagbaak voor beiden. Gaat geen uitdaging uit de weg.

Koen

Koen

Internet Marketing Adviseur

Betrokken sparringpartner omtrent online strategieën. Communicatief slagvaardig met een gezonde dosis humor. Talenknobbel, nieuwsgierig en optimistisch. Heeft een passie voor automotive & goede koffie.

Robin

Robin

Internet Marketing Adviseur

Als vader van een jong gezin en fanatiek hardloper, erg op z’n plek in een jong en ambitieus bedrijf. Grappenmaker en ideeëntank met het zorgzame hart op de tong.

Anne

Anne

Online Marketeer

Van journalist naar online marketeer, maar nog altijd even nieuwsgierig, onderzoekend en creatief. Ze helpt je graag alles uit je campagne halen voor online succes.

Twan

Twan

Online Marketeer

Voor ondernemers of organisaties achterhalen waar online kansen liggen en hoe deze te benutten, da’s mooi werk! Onze Twan praat je graag bij.

Berjan

Berjan

Online Marketeer

Begon begin 2017 bij Best4u, heeft tussentijds een twee jaar durende uitstap gemaakt naar Nicaragua, maar is inmiddels terug en helpt je zeer graag.

Hessel

Hessel

Online Marketeer

Sneakerliefhebber, ondernemer, eigenaar van Sneakerplaats.nl en hond Nikey, social media marketeer bij ons en altijd bereid mee te denken. Wat wil je nog meer?

Marinke

Marinke

Online Marketeer

Een doorpakker in hart en ziel. Begon ooit in de toerismebranche, maar gooit nu al haar nieuwsgierigheid en leergierigheid in de strijd voor haar klanten.

Job

Job

Online Marketeer

Hard lopen doet hij in zijn vrijetijd én voor klanten. Zijn leergierigheid en passie voor online marketing zorgen ervoor dat hij nog elke dag leert.

Wesley

Wesley

Online Marketeer

Resultaatgericht op de werkvloer en gedisciplineerd sportschoolfanaat. Zeer leergierig en staat vooraan bij elke training om met die kennis zijn collega’s te verbluffen en ondersteunen.

Jan

Jan

Web Developer

The man. The myth. The legend. Onze technische kennisbank die alles (net beter) weet. Al teamgenoot sinds 2015 en nooit gestopt met leren en verbeteren.

Timon

Timon

Web Developer

Ex-expat met passie voor de technische aspecten van SEO. Voorstander van automatiseren waar het kan en menselijk contact waar het moet voor snelheid en succes.

Noah

Noah

Web Developer

Zijn nickname is Wizard. Studeert ICT en bouwt al jaren websites, apps, games en software. Verder wordt deze creatieve nerd gelukkig van longboarden en pizza.

Michiel

Michiel

Content Marketeer

Studeerde af in het strafrecht, maar inmiddels al een paar jaar werkzaam als content marketeer. Is nooit uitgeleerd en wil altijd alles weten.

Pamela

Pamela

Content Marketeer

Foodie, cultuurbewaker en content marketeer met een passie voor organiseren, uitgebreid borrelen, ontzorgen en creatieve content creëren. Bokst veel voor elkaar in tekst en ring.

Rozemarijn

Rozemarijn

Content Marketeer

Schreef als klein meisje al korte teksten en belandde via de journalistiek in de online marketingwereld. Zoekt altijd naar de mooiste kostuumdrama’s op Netflix.

Marleen

Marleen

Content Marketeer

Maakte tijdens haar studie Communicatie IEMES van haar hobby schrijven haar werk. Is heel nieuwsgierig, wil altijd nieuwe dingen leren en trotseert menig obstacle run.

Anna

Anna

Content Marketeer

Planten- en kattenfanaat die afgestudeerd is als journaliste, maar haar voorliefde voor de Nederlandse taal graag loslaat op jouw internet marketing campagne.

Anne

Anne

Online marketeer

Enthousiaste stagiaire die graag nieuwe dingen leert. Heeft grote interesse in de online marketing branche. Houdt verder van eten, borrels, en Netflix.

Joost

Joost

Online marketeer

Stagiair die graag nieuwe dingen leert en zich graag verder wil ontwikkelen. Ook in zijn vrije tijd veel met online marketing bezig, naast het voetballen.

Elwyn

Elwyn

Internet marketing adviseur

Student commerciële economie. Won de International Sales Week Competitie 2019/2020 en is nu steun en toeverlaat van de accountmanagers.

seo check

Benieuwd wat online marketing voor jou kan betekenen?

Vul de website scan in en ontdek of je website klaar is voor online succes!

Gratis e-book: Scoren in Google!

Wil jij betere posities in Google, meer website bezoekers en meer aanvragen of bestellingen?

Download gratis e-book

The Feedback Company

Onze 190 beoordelingen

8.6