Over Ons
Haal jij het maximale uit jouw website?
Gratis website
scan!
Full starFull starFull starFull starHalf star
8.4/10

Op basis van 155 beoordelingen het meest klantgerichte internet marketing bureau bij Feedback Company

Samen voor de winst gaan

Wij zijn Best4u Internet Marketing! Elke dag brengen we jouw bedrijf online succes door strategie en verschillende vormen van online marketing met elkaar te combineren en voor jou in te zetten. Hoe we dat doen? Altijd in samenwerking met jou. Waarom we dat doen? Omdat we vanaf de start van onze samenwerking dezelfde visie hebben: zorgen dat jouw website/webshop rendabeler wordt en meer omzet en/of leads gaat genereren.

Het beste teamwork komt van mensen die werken aan een gezamenlijk doel. Daarom gaan we als team voor het beste resultaat!

Onze missie

Best4u Internet Marketing B.V. streeft ernaar om de meest klantgerichte organisatie in de online marketing branche te worden voor het midden- en klein bedrijf

Om onze missie te verwezenlijken, hebben we #CustomerFirst in het leven geroepen. We focussen ons hiermee echt op werkwijzen en taken die bijdragen aan een optimaal klantgericht resultaat. Daar heeft de klant het allermeest aan en wij werken daardoor zo effectief mogelijk en bereiken sneller gezamenlijke doelen.

Ons DNA

Iedere Best4u Internet Marketing-medewerker heeft een bepaald DNA in zich dat ons team zo sterk, hecht en gedreven maakt. Of we nu links, rechts of voor ons kijken, de collega’s aan onze zijde beschikken allemaal over deze eigenschappen.

 1. Klantgericht – Wij denken in oplossingen
 2. Ondernemend – Wij nemen beslissingen
 3. Teamspirit – Wij zijn teamplayers
 4. Proactief – Wij nemen initiatieven
 5. Work Hard, Play Hard – Wij vieren onze successen

Ons enthousiaste team

Ons team bestaat uit een perfecte mix van internet marketing adviseurs, internet marketeers, technisch SEO specialisten, content marketeers en SEO tekstschrijvers. Door close met elkaar samen te werken, zetten we ons écht als team in voor onze klanten. We zijn een jong team en zorgen dan ook graag voor een fijne balans tussen kneiterhard werken en de tijd nemen om dat harde werk te belonen. Successen vieren doen we wekelijks en op vrijdag graag onder het genot van een koud biertje of wijntje.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in het centrum van Zutphen aan de Zaadmarkt 95. Net zoals de groei van het internet hebben wij, als bedrijf, ook een enorme groei doorgemaakt. Wij hebben meer dan 20 specialisten in dienst in meerdere vestigingen in Nederland en België, die klaarstaan om jouw website tot een succes te maken. Met de kennis die wij in huis hebben, weten we precies hoe we jouw onderneming moeten laten opvallen ten opzichte van je concurrenten. En we weten dat dit soms echt een pittige uitdaging is, maar die gaan we graag samen met je aan!

Onze werkwijze

Er is niet één techniek of één bepaalde methode die er voor zorgt dat jouw website goed gevonden wordt. Juist de combinatie van verschillende technieken en het inspelen op trends en geanalyseerde data, zorgen voor succes en uiteindelijk winst! Wij hebben daarom ook specialisten met verschillende expertisegebieden in ons midden, die samenwerken en zich maximaal inzetten voor jouw project. Wij gaan geen tegenstander uit de weg en zullen fit en gemotiveerd aan de aftrap verschijnen. Zij aan zij, om elkaars kwaliteiten te versterken en elkaar met onze eigen expertises aan te vullen, want dát is teamwork!

Ben je geïnteresseerd in Best4u Internet Marketing en wil je graag met ons in contact komen? Maak dan een afspraak met één van onze internet marketing adviseurs om te kijken wat goed bij jouw online wensen past.

Contact

RTL Z logo RTL Z was onlangs te gast voor een item over internet marketing.

Onze fitte selectie Internet Marketeers

Internet Marketing is een topsport..

Net zoals met topsport heb je een een goede strategie en een werkwijze nodig om uiteindelijk jouw doel te bereiken. Wij zorgen voor een ingespeeld en fit team, die precies weten hoe zij jouw website naar een hoger niveau moeten tillen. Wij gaan daarom ook geen tegenstander uit de weg!

Bekijk onze klanten

Sensationele Service

Onze klanten hebben aan ons een servicepartner die hen meeneemt in de golf van online ontwikkelingen. Jarenlang maken wij met de meest fanatieke en doelgerichte service en support de nieuwste online ontwikkelingen toegankelijk voor bedrijven. Wij bieden hiermee een totaal pakket aan online diensten, dat nu en in de toekomst bijdraagt aan het online succes van onze klanten.

Je eigen projectleider

Je hebt bij ons altijd de beschikking over een eigen en vaste projectleider. Zo houden we de lijnen met betrekking tot de communicatie zo kort mogelijk en weet je altijd waar je terecht kunt, indien je vragen hebt. Jouw projectleider zorgt dat je online marketing, indien gewenst, binnen twee weken al opgestart is.

Jouw online partner, omdat wij

 • jouw bedrijf letterlijk naar een hoger niveau tillen;
 • alles voor je uit handen nemen, zodat jij je bezig kan houden met ondernemen
 • aantoonbare resultaten kunnen laten zien;
 • een servicegericht team hebben met alle specialisten onder één dak;
 • ruim 11 jaar ervaring hebben en ruim 2500 MKB-organisaties heeft mogen helpen;
 • zelf ook hoog in Google staan!
 • graag bij je langs komen voor een gratis adviesgesprek
kennisdeling

Wederzijdse Kennisdeling

Ons snelgroeiende bedrijf bevindt zich in een nog sneller-groeiende markt. Dat betekent dat het constant opdoen van kennis en het uitbreiden van onze expertises een noodzakelijk element is binnen onze dienstverlening.

Hiervoor komen we elke eerste vrijdag van de maand bijeen om te brainstormen over hoe wij onze service kunnen optimaliseren voor onze klanten.

Graag delen wij onze kennis met jou! Dit doen wij door actief kennis te delen via het online kenniscentrum, een brainstormsessie, workshop en via mail en telefoon!

Bezoek Kenniscentrum

Doe nu de gratis website scan!

8.4/10

Full starFull starFull starFull starHalf star
Meer referenties
Contact
Vrijblijvende afspraak maken
Vrijblijvende offerte aanvragen